23

...

преди 7 години

Абе засега шоуто наречено тръмп се развива мноого добре! Тоя пише разни неща дето и той самия не знае дали са верни! После пише и опровержения на собствените си неща! После пък се оказва, че е бъркал отново! Ама това е! Риалити формат! Дано това да продължи поне пще 4 години! Е надявам се да не се достигне до някоя ядрена война щото това ще е краят на всички шоута! Ама тоя тръмпа има потенциала да ги зкрие всичките, както е правил досега по телевизията!

22

сандро

преди 7 години

само месец дадоха на тръмпошко господарите на САЩ да говори каквото мисли вече му набиха обръчите и тои вече е като предшествениците си предстои русия и китаи да му вадят бавно зъбите

21

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 11страхотното им изоставане в ПВО, ГЛОНАСС, масовото навлизане на комплекса "Ратник" в руската армия и хиперзвуковото и лазерно оръжие. Русия ще победи всеки враг!къф Глонас, къф "***", кви лазери бе младеж :))) Айде за едно съм съгласен - рашките имат много повече лосион за баня :)))

20

Анонимен

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !СССР щеше да прегази САЩ като луда крава телето си !лосиона не прощава :)

19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 27има над 4млн.записали се ,,бедни,, руснаци за почивка в Турция.почивката в Турция ли е критерий за добър живот? Ти не можеш ли да идеш на почивка там?

18

Анонимен

преди 7 години

До 21 Не го пишем защото не е истина.Не съм голям фен на Путин,но лъжата,се бори с истина,а тя е,че ДО СЕГА има над 4млн.записали се ,,бедни,, руснаци за почивка в Турция.Колко ли ще летуват по другите държави?

17

Анонимен

преди 7 години

Ако Тръмп,беше съкратил военния бюджет,пак щяха да го критикуват.Военния бюджет ,действително е голям,но за какво се използва?За войските и базите в чужбина,които не се знае колко са.За скъпоструващи програми за превъоражаване ,със съмнителен ефект,а и да не забравяме ,че оръжието пройзведено от щатите е винаги с пъти по скъпо от руското,макар и да не е много по-добро,финансиране на социални облаги на военните, и т.н.

16

онбашията

преди 7 години

е, щом гардиън го казват, няма как да не е вярно :)

15

bluesky1

преди 7 години

За съжаление, както и се очакваше, макар и да имах някакви минимални надежди, Тръмп с нищо не е по-различен от Буш, Обама, Х.Клинтън, Маккейн и т.н. Същия военолюбец или просто изпълнител на определена външна политика, която някой някъде е начертал. Това означава, че е кукла на конци и че т.н. демокрация е една фасада дори и в САЩ!

14

DiesIrae

преди 7 години

Човека знае, че няколко дни преди да стъпи в длъжност се случи нещо което последните 70 години никога не е било. Всички самолетоносачи на САЩ бяха на котва в пристанищата им. За пръв път от влизането им във ВСВ няма нито един самолетоносач на мисия извън територията на САЩ. Авиацията им след дефектите по Ф-22 и скъпи, но недовършени самолети и тя е много зле. Ясно му е, че трябва да се налеят пари, а и по този начин ще задвижи икономиката им. Иначе ще са си 9 глуха.

13

жалки тролове

преди 7 години

Като Ви чете човек писанията--всички възхвалявате едно--Русия била мощна, ще унищожи всички, руските ракети ще изпепелят земята...и т.н.....защо един път не пишете, как руския мужик нагъва сланина, картофи, борш и водка и си натиска парцалите. Горките хора не смеят една дума срещу Путин и сие да кажат-... " в най-демократичната страна в света".

12

Анонимен

преди 7 години

Съд за европейските предатели Горанов и Меркел.

11

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

до ЕХ МОМЧЕТАЦелувайте *** на Миша Горбачов, че предаде родината си, иначе СССР щеше да прегази САЩ като луда крава телето си !Нма -голям идио.т от Горби.Да съсипеш цяла империя, за да ти дадат право да изнасяш лекции на студенти в Америка срщу тлъсти хонорари.Малоумие !

10

Елкa Днескинa-Сорoс

преди 7 години

Лоооош Тръмп, гаааааден Тръмп, лооооош Тръмп, Гаааааден Тръмп х 100,000 пъти!

9

Анонимен

преди 7 години

Донке мари, какво става в Мосул, мари? Сирийската армия влезе с Палмира, а до къде я докарахте вие, Донке, в Мосул?

8

Анонимен

преди 7 години

Приблемът на добичетата отвъд океана е, че Русия с 10 пъти по-малък бюджет може да убищожи желия краварник и да го превърне в радиоационен кратер. Никакви подземни суперлуксозни бункери няма да спасят елита, един ден провизиите ще свършат. А добитъка колкото и ядрени ракети да има, пак не може толкова бързо да унишожи Русия. Затова скачат като жаби срещу Русия, но нищо не могат да направят.

7

Анонимен

преди 7 години

до 14Какви ф-15 бе брат? Руснаците пращат 5 ядрени глави с ракети ТОПОЛ-М които се движат с 8 км в секунда и за 16 минути цяла Амерка е взривена и е под радиоактивен чадър.

6

Анонимен

преди 7 години

Рецепта за война ли е бюджета? Ми хайде нападнете Русия като сте мощни. Точно това ви казва ТРЪПМ- да не се биете с никого!

5

Анонимен

преди 7 години

Войните на САЩ са на чужда територия и не се плащат от САЩ.

4

софиянец

преди 7 години

тоя филм сме го гледали, съселяните на другаря трамп му викат "Bombing for peace is like fucking for virginity!"