8

--

преди 7 години

Хора,който е завършил ВИТИЗ до 1995г. значи е научил нещо за професията си...Откакто НАТФИЗ го преименуваха, падна нивото зверски....сори...

7

baikale

преди 7 години

baikale

6

Анонимен

преди 7 години

Филмът върви по кината в моловете, Дом на киното и Одеон.

5

Анонимен

преди 7 години

Анонимен 5 къде го гледа филма ? Май само в Англия върви за сега

4

Анонимен

преди 7 години

Обикновено актьорите от НАТФИЗ не се представят убедителнов киното и телевизията, преиграват и декламират реплики и това е и заради школовката в НАТФИЗ. В театъра може да върви преигрването на моменти, но във филмите става много фалшиво и неестествено.Отделно слабите сценаристи в БГ не умеят да напишат реплики които да "стоят" добре в устата на актьора. Затова не е учудващо че има самоуки актьори,както и деца които не са учили в НАТФИЗ и въпреки това говорят и се държат естествено пред камера.

3

Анонимен

преди 7 години

Защо изобщо съществува НАТФИЗ, при положение, че ей така просто си вървиш по Ракоска, някой те харесва и бам ставаш звезда??? Има нещо гнило в тази история, ако не, да затварят академията и толкова! Явно няма никаква позла от нея, освен да бълва базработници!

2

Камен

преди 7 години

Не ме кефи тва момиче ...

1

Анонимен

преди 7 години

Страхотен филм и страхотно представяне на Анжела! Истинско удоволствие беше продължението, както и нейното много адекватно вписване в историята. Голям фен съм на книгата, въргу която е базиран частично филмът - Порно. Въпреки голямото разминаване с книгата, филмът е невероятно добър.