17

Наблюдател

преди 7 години

Трябвало е и хайдушки вежди да й нарисуват.

16

Анонимен

преди 7 години

Тая същата нали много лаеше срещу Тръмп. Сигурно много и харесва иранската цензура и да я показват с бурка. Диваците могат да решат че религият им изисква да я показват и без глава. Ама и това може да и харесва на жената, де да знаеш.

15

Аутист

преди 7 години

Щом са такива законите в тяхната страна- добре. Но! Когато идват в страни от Западната цивилизация, нека се обличат според местните разбирания. Аятолаха да си обръсне брадата и да си развие чалмата. Жените да се облекат в европейски дрехи. Толерантността работи в двете посоки.Щом исляма завладя древна Персия се случва това, което виждаме днес.Мислете, когато проявявате "разбиране към културните различия". Всичко трябва да с мярка!Няма нормален мъж, който би облякъл Чарлийз Терон. Няма.

14

Анонимен

преди 7 години

Няколко"катерички"изскочиха на Оскаритр,но нали сме европейци е нормално,а че в Иран се опитват да има мор са изостанали....

13

Познато

преди 7 години

Бях още дете, когато мамина приятелка замина с мъжа си в Либия. Работиха там няколко години. Когато си идваха през отпуските, тази жена донасяше западноевропейски модни журнали, които можели да се купят по онова време в Либия. Много от манекенките, снимани в тези журнали, бяха "цензурирани" по същия начин с обикновен черен флумастер - деколтета, бедра (при къси поли и шорти), кореми (при бански костюми от две части) бяха "почернени".Значи, имало е назначени на заплата хора, които да правят това

12

Некъф луд

преди 7 години

И тия алтавите ще ги интегрираме !!!

11

Анонимен

преди 7 години

Диваци. Догодина и Турция вече ще е в групата на диваците. Наред със Пакистан, Иран, СА и подобни

10

Асен

преди 7 години

Иначе като показваха сцените от филмите бяха забравили да цензурират островитянката, ***

9

до 7 от Рускиня

преди 7 години

нещо умно ли каза? Объркани мисли скачащи от Иран чак до Сочи?...

8

Истината

преди 7 години

Защо жените се третират по различни начини в Иран и други държави приели Исляма да им определя законите и навиците и в държавите приели християнството да им определя или поне определяше навиците и културата е ясно от думите и действията на Мохамед и Исус съответно. Дори да си атеист в БГ, пак си благословен от това да живееш в страна с християнска култураyoutube/watch?v=95OCsdCJw-c

7

Пешо*

преди 7 години

Уважаема "медия",Когато гражданин ви задава въпрос - отговаряте.Журналистите трябва да са абсолютно безпристрастни!Ако имате такива - пак питам: къде се вижда главата на Терон забулена?

6

Анонимен

преди 7 години

Предишният президент на Иран, Махмуд Ахмадинежад,беше заявил ,че в Иран няма при 70 милиона население/и да кажем около 35 милиона мъже/, няма НИТО ЕДИН хомосексуалист.Подобно нещо кажа и кмета на Сочи,но само за града си.Първосигналните русофили изпадаха в луд възторг.

5

Анонимен

преди 7 години

И?

4

Анонимен

преди 7 години

До Омбре"НЕ "СПОРЕД ЗАКОНИТЕ НА ИРАН", А СПОРЕД ЗАКОНИТЕ НА ШЕРИЯТА, ПРЕДПИСАНИ ОТ КОРАНА!"Това не е вярно. Ехххх, колко неуки хора има в България.

3

Анонимен

преди 7 години

До КикоФархади или какъвто е там, поне печели Оскари.

2

Кико

преди 7 години

""Фархади така и не присъства на церемонията, заради указа на Тръмп за имиграционната му политика.""Да не би пък да не е присъствал, защото Тръмп спря потока от ислямисти в Америка! Ужас! Как можах да си го помисля?? Както и да е, сигурен съм, че цяла Америка е плакала, защото Фархади не е бил на Оскарите!

1

Додо

преди 7 години

"Холивудската звезда влезе в новините на телевизията с туширано деколте, все едно има рокля, която отговаря на културата в Иран, съобщава NME."ОТКОГА ВЕЧЕ ЗАПОЧНАХТЕ ДА НАРИЧАТЕ ИСЛЯМА "КУЛТУРА"?!?