89

Ники

преди 7 години

Този защо не е в затвора - за корупция в особено огромни размери?

88

Анонимен

преди 7 години

Костов беще млъкналСега се окуражи от Нинова и почнаха да му дават трибунаТой ли ще е новия шеф на бсп

87

ОСМАН

преди 7 години

ЕЕЕЕ ИВАНЕ СТИГА БЕ .КАЖИ СИ НАКРАЯ.ПЪРВО ИСКАШ КРАЙ НА ВАЛУТНИЯ БОРД .ПОСЛЕ РЕМОНТ НА ДАНЪЧНАТА СИСТЕМА.НАКРАЯ ЩЕ ИСКАШ ДА ОСВОВЕШ НАНОВО КТБ.И ДА СЪБУДИШ БАЙ ТОШО ЗА ДА ПРЕПОДАВАШ КОМУНИЗЪМ ОТНОВО В УНИВЕРСИТЕТА.САМО ДА ТИ КАЖА.И ТАТАРА СВЪРШИ И БУРГУДЖИЯТА.СКОРО ЩЕ СТЕ ИСТОРИЯ И ДВАМАТА.......

86

Alf

преди 7 години

Вчера едни си говореха в рейса,че взимал проценти от Челопеч за златото ни

85

Един от Северозапада

преди 7 години

Прод . на 92 Макар че имаше безброй други грешки, и по негово време се разрушиха много системи, работили с десетилетия успешно.Но, като цяло, стремеже е -Беден и поставен на колене народ, работещ за жълти стотинки на някой тарикат, мутра, или политическо детенце, сложено за лице на "чист" бизнес.Народ, без съпротивителни сили,виждащбъдещето си извън собствената си държава, и съветващ децата си възможно по-бързо да емигрират, ако имат възможност.До там ни докараха, а имахме всичко необходимо.

84

Един от Северозапада

преди 7 години

Прод. на 91. Изтеглил и няколко от будните си съученици, при него, в Германия, и с този "високотехнологичен, почти колкото в IT сектора " продукт, просперират, и издържат няколко семейства. Товае направил ауслендър в Германия, банков кредит, облуегчения, съдействие от общината, за развитие на малкия бизнес. Както у нас, нали? Този на снимката, и другите, без Царя, унищожиха до крак почти легалния малък бизнес, който бе на светло, и плащаше по нещо на държавата.Царя даже го стимулираше, макар че

83

Един от Северозапада

преди 7 години

Вчера чух една история, която много добре описва стратегията за страната ни, която имаха този, и другите ,преди и след него.Един около 60 годишен мъж, ми разказва, че сина му преди години, завършил техникум по керамика, в Троян.Специалист по изработване на разни битови глинени съдове, троянска шарка, глазура, и тем подобни.Искал да отвори фирма в нашия край-не му дали кредит, нямал какво да заложи.Емигрира в Германия, на 2-рата година-банков кредит, облегчения, и сега-просперираща малка фирма.

82

Анонимен

преди 7 години

Мястото на Костов е в затвора , макар че заслужава съдбата на Чаушеско.Продаде страната ни за жълти стотинки и постави началото на нечувана корупция.

81

Анонимен

преди 7 години

Kонан унищожителя-3та серия.в главната роля-човека от Сливен.

80

Един от Северозапада

преди 7 години

Проблемът не е данъчната система, а липсата на конкурентноспособна индустрия, селско стопанство, образователна система, която е основа на горните две.Нима в Германия са малки данъците? Но имат от къде да ги взимат, а ние-можем да вземем на босия цървулите, за да ги дадем на другия бос...А кой разпродаваше индустрията ни по 2 за лев? Нужно бе само да се модернизира, държавата все още имаше някакви резерви тогава, научни, човешки, ако щете-финансови.Днес берем плодовете,които той посади .

79

Анонимен

преди 7 години

Само у нас може да се случи, човек учил болшевишка икономика и история на БКП и КПСС да обяснява и дава идеи за развитие на капитализма. Сигурно завряният зет се мисли за по-успял от Тръмп и ако някой път се види с него сигурно би тръгнал да ми дава съвети!

78

Анонимен

преди 7 години

Индийския сериал продължава.

77

Анонимен

преди 7 години

Както винаги Костов е прав, няма как да имаме социална държава при 10% данък. Но ако не му вярвате, продължавайте да опитвате, провалът е гарантиран

76

хахахахах

преди 7 години

Абе тоя лаборант какво взе да се изказва напоследък?!?! Добре беше млъкнал по едно време. Да не са му спрели някое кртанче? И така да е, бай Цветан ще прати колет от Белград :-)))

75

Armagedon

преди 7 години

И сега пак , дайте да дадете другари. ами дай пък този път ти бе другарю Костов.Да не би да нямаш?

74

късата памет

преди 7 години

Костов е престъпник. Разби СДС и оттогава дясното в БГ още не може да се оправи. Тоя уби надеждите на цяло поколение, че тая държава ще се оправи. След подема който имаше страната от правителството на Софиянски тоя уби всичко. Продаде Балкан на професионален измамник за един долар. Продаде Нефтохим на Лукоил и им опрости не помня колко милиона данъци.На Лукоил им хареса и от тогава до ден днешен са внесли 0 лева корпоративен данък. Радан е тръгнал по неговия път. И Нинова е негово протеже.

73

Armagedon

преди 7 години

Защо не напише за дебелите *** и метресите им в"народните"мерцедеси?Защо не попита калко ще му струва още на данъкоиплатеца,оградата по българо-турската граница.Колко от вас занят че Р.Турция построи за една година железобетонна ограда четири пъти по дълга и един път и половина по висока ограда по гранизцата си със Сирия,за два пъти по-малко парио,хем с асвалтова алея покрай нея. Като Китайска стена да бяха я строили нашите политически корифеии щеше да е в пъти по-евтина ако не се краде .

72

Щирлиц

преди 7 години

Много айдуци,упс,приватизатори де.Пък България още я има,напук на всички антибългаристи.

71

Armagedon

преди 7 години

Бил "ГОЛЯМ". Уж голям пък е съвсем незабелижим сред големите икономикси.То си ни личи и по държавичката ни , клетата.Нали е и негова заслугата за хала ни днес.

70

Armagedon

преди 7 години

До антрацитИ това ще е малко,та ако ще и до живот да го настанят съобразно закона там.аз си мисля че ако има АД никога да не излезне от там щеш по справедлиово,защото след неговата Приватизация,много хора си отидоха от белият свят.