16

БИТКА ЗА КОКАЛА.....

преди 7 години

БИТКА ЗА КОКАЛА........А НАРОДА ????? ЩЕ ВИ ГЛАСУВАМ НА ВЪРБА В ПЕТЪК........*** СКАПАНИ

15

?!

преди 7 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

14

Бай Хей

преди 7 години

До пъзлю. И какви значение има кой какви ще ги плещи на един дебат - думи, думи, лозунги, обещания. Важно са делата - кой какво прави, когато е на власт.

13

БСП са гад.ини

преди 7 години

До 8 червен анонимник. И как ги сметна тези 8 години, бе гал.фон, да не броиш и Орешарски? Щото ГЕРБ са управлявали само 5.5 години - 3.5 от първия и 2 от втория мандат. Иначе червената чумма се е вихрила поне 15 години само в прехода и 45 преди това. Те какво постигнаха, а? Кажи бе, кратун, кажи какво те постигнаха?

12

Реалист

преди 7 години

А бе в България кой ти гледа програми. Всеки се е зомбирал в една партия и си гласува за нея, независимо кой какво предлага.

11

асан

преди 7 години

най-много се лъжело преди избори и след лов

10

ОБЯСНЯВАМ :

преди 7 години

ЩЕ ТЕГЛЯТ ЗАЕМИ БЕ! ТОВА ГО МОГАТ! КОЙ ОТ КОЙ ПО-ДОБРИ1

9

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 8Другарите от БКП-БСП 58 години нищо не направиха за народа , ама такива като теб пак ги искат на власт. Явно ти е промила мозъка др. Нинова или Лъжа както е по известна .

8

Анонимен

преди 7 години

Незнам гласуващите за Тиквата какво очакват от Герб?!?!! 8 години се доказаха, че нищо няма да правят за обикновените хора!Айде тези които са на топли чиновнически местенца с големи бонуси при Герб ги разбирам, ама другите....!? Освен да са им промити мозъците и после полирани лично от Цветанов!

7

До 6

преди 7 години

Ами като Герб

6

Анонимен

преди 7 години

Вижте какъв реваншизъм , каква злоба и простотия лъха от БКП-БСП. Навсякъде се правят масови чистки и политически уволнения , и се назначават провалени кадри на БКП-БСП .Такова чудо ни съм очаквал от Радев и Герджиков . Тези хора не спят от злоба .

5

Анонимен

преди 7 години

парите е повееч от ясон откъде ще дойда - от сивия сектор, който е контролиран от партиите.

4

Анонимен

преди 7 години

чакам такъв дебат : лидерите на партиите - срещу народа. и всичко това - на площада !

3

Георги

преди 7 години

Проучванията отдавна са доказали, че масовият избирател програми и механизми не чете. Иска обещания.И гласува по симпатии. Отделен въпрос е, че надпреварата за тия избори е за това, кой колко ще открадне до 2020. Едва ли някой очаква пълен мандат, при положение, че ще се краде като за последно.Имайки предвид тези два аспекта, статията е пълна боза, намекваща, че Бойко губи.

2

Пъзлю

преди 7 години

Тиквата е напълнил гащите, какъв дебат!

1

Анонимен

преди 7 години

КАТО ЧЕТА ПРОГРАМАТА НА ГЕРБ - МИ ТЕ СТАНАЛИ ЛЯВА ПАРТИЯ