163

Андрешко.

преди 7 години

И толкова се улисала,че едва след три дни като я хващат се сетила,че не си е платила козметиката... Хайде опашати лъжи.

162

Сам съм

преди 7 години

Не хулете жената, на всеки може да се случи, дипломатите са хора натоварени, силно ангажирани, не е невъзможно да забрави човек да си плати.

161

тя

преди 7 години

Когато си притеснен не ти е до магазини и още по- малко до скъпа помада за подмладяване!

160

тя

преди 7 години

Какви хора си избираме да ни представляват пред света1 Срам и позор! Никога повече държавна служба! Така е свикнала , да взима всичко без пари! а е милионерка точно затова!

159

Шопа

преди 7 години

Уникална наглост! Гепиш, а после размахваш дипломатически паспорт за да те пуснат по живо, по здраво!

158

Анонимен

преди 7 години

До ДО НАБЛЮДАТЕЛ 188, съгласен съм, но няма как да знаем. Когато си притеснен от нещо естествената реакция е да отидеш на най-отдалеченото място за да чуеш или решиш проблема. Обикновено се изнасяш първосигнално много бързо, което може да се разпознае от охраната като бягство. По летищата в безмитните зони е много строго. Защото (никой от драскащите тук не си дава сметка)безмитната зона се третира като държава с граници и когато напуснеш очертанията без да си платиш е все едно нарушаваш граница

157

Наблюдател

преди 7 години

До Лъжа е, очевидно никога не си бил/а на големи международни летища, щом дрънкаш глупости. Можеш спокойно да напуснеш зоната на който и да е магазин в безмитната зона, тъй като те са разделени само с очертания на пода, и ако се разсееш наистина могат да се разсвирят алармите. Не е за вярване колко злобни хора има. Едва ли, който и да е дипломат би се изложил с кражба от магазин. Всички имащи малко ум знаят, че алармите са вътре в опаковките на продукта и скенерите ще се разпищят

156

xxx

преди 7 години

баба хелън изнесла/задигнала козметични продукти, а полската полиция се държала недопустимо. ами полицията си е вършела работата, а баба хелън орезели не само себе си, но и България.

155

Джедай Мастър

преди 7 години

Калфин, прос.та кратуно, случаят не е "неприятен", а абсолютен срам за политическата "класа", за България и за българския народ. Ясно е, че "Българският Чърчил", както сама се наричаше, не е закъсала за 400 лв. Напротив, сигурен съм, че е милионерка, което е и още по-позорното. Дипломат - клептоман и то от крадливата ви партия.

154

Анонимен

преди 7 години

Тази комунистка не беше ли от ГЕРБ

153

Анонимен

преди 7 години

Тази мумия да не е оживяла та тръгнала да се разкрасява с кремове

152

Перник

преди 7 години

Тая колко народна пара е профукала през живота си слаба ви е фантазията. Аз на това бих му конфискувал цялото имущество, банкови влогове и. т. н.,Боксониерка в Перник на 8-я етаж и 165 лева пенсийка да се радва на старините си.

151

Анонимен

преди 7 години

А ЗАЩО НИЩО НЕ ПИШЕТЕ ЗА бОЙКО

150

комунистите

преди 7 години

Бойко Борисов, Росен Плевнелиев, Иван Костов, Румяна Бъчварова, Лиляня Павлова, Цецка Цачева, Теменужка Петкова, Менда Стоянова, Десиславите, Цветан Цветанов, Ивелина Василева, Екатерина Захариева, Цвета Караянчева, Кристалина Георгиева и сега тази ЕЛЕНА ПОПОТОДОРОВА са крадци, лъжци и вампири. Гласувайте за еврото!

149

Анонимен

преди 7 години

До Лъжа еТи си от троловете на ***, нали?

148

Анонимен

преди 7 години

КОМУНИСТКА .....ГЛЕДАЙТЕ И СЕ УЧЕТЕ КАК НАЙ-ЛЯВАТА НИ БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ СИ КУПУВА КОЗМЕТИКА И КОЛКО Е ЕВТИНА ТЯ ,КОЛКОТО ПЕНСИИТЕ НА МАЙКИТЕ НИ ! ТОВА Е ДАР ОТ СОЦИАЛНАТА НИ ПАРТИЯ....

147

Минувач

преди 7 години

Изпратиха ми съобщение за Вени Марковски, че са го хвърлили на Амбразурата, заедно с Калфин и Чуков, да защитават Елена Поптодорова!:) Пълен контрол в интернет пространството и пропаганда! Стратфор, ряпа да яде!:)Пълна цензура:https://bivol.bg/stratfor-markovski.htmlСега от Президентството такава активност ще симулират, заедно със Служебното правителство, само и само да замажат, най-големият дипломатически гаф за последните 20 години, предизвикан лично от Гоцевата, Елена Поптодорова! Ето още за Вени Амбразурчика: mejdu-redovete/вени-марковски-галеното-внуче-на-со

146

Анонимен

преди 7 години

До Лъжа еАре па и ти не се изказвай не подготвен, щото верно ги ядеш доматите с колците. Кремове за лице за по над 1000 лв има даже в козметиките по моловете. Па камо ли по летищата.

145

- - -

преди 7 години

Да я наблюдават да не би да е клептоманка, че ще се изложим отново. Ако е случайно , на всеки се случва да се разсее

144

СОПАЛАН ПАСИ

преди 7 години

Като гледах СОРОС -НОВА телевизия как Калфин и Ани ЦОЛОВА как я защитаваха ,стана ясно че тая Е голяма КРАДЛА.