96

Питам

преди 7 години

До демо?литор 89 Със сигурност си молоумен. Хидроцефалия ли имаш?

95

Реалист

преди 7 години

Плевнелиев е единствения български президент , който си изпълни перфектна задълженията.И всички в Европа го признават , само българите с руско самосъзнаниние ,не.

94

Анонимен

преди 7 години

Най-голям кеф е да гледам как Йотова му връчва награда хахахахааааПийте лосион, че имате пяна по устата, ватенки.простииииииии

93

Неполитик

преди 7 години

Не те ли е срам бе предателю на народа си ,да се изказваш? Как изобщо се появяваш пред хората нищожество чуждопоклонно НЕБЪЛГАРИН ДОЛНОПРОБЕН! Ти който продаде народа си за половин фалшив сребърник, и спря въпроси за референдума от жизнено значение за НАРОДА ни? МИЖИТУРКО гадна смърт за теб! Прасетата да те ядат *** продажен!

92

зевзек

преди 7 години

тоя клоун колкото пъти каже нещо все течение става

91

Анонимен

преди 7 години

Поне беше българин а не ром като Костов , има разлика

90

Анонимен

преди 7 години

Аз съм един от най-големите опоненти на насилието над жените, но в случая с Росен бих си затворил очите...

89

Анонимен

преди 7 години

продажната политика на преждеуправляващите унижтожи страната.дано нещо се промени

88

van zant

преди 7 години

Не ни занимавайте с тоя ***,от него *** за зеле не става. Молба към сайта.....

87

Офф ,да се омита

преди 7 години

Мижитурка.Самите гербави предпочетоха баба Цура Стругарката, пред този лъжлив и крадлив по..мак!Този беше най-невзрачния държавник в цялата ни 1300годишна история.През целия си мандат нищо не направи , освен да служи на краварите.Всичките му изказвания бяха предварително написани в краварското посолство.

86

Анонимен

преди 7 години

"След теза два случая Плевнелиев стана най оплювания човек в страната."Значи Росалион стана най оплювания човек в страната не заради безгръбначното му слагачество, не заради редовното вкарване на страната в дипломатически скандали, не заради Аспен /как хубаво се превежда на английски/, а заради нещо трето?

85

ист

преди 7 години

След ицборите ще има една добра новина. ДПС и ДОСТ взаимно ще се унищожат с по3.5 % Жалко че Атака се прилепи към "патриотите".

84

Анонимен

преди 7 години

До демо?литор Кой беше този Плевненлиев ,с нищо не го свързвам и не мога да се сетя кой ето като се погледне и ти ментално изобщо с нищо не си интересен за никого.

83

Анонимен

преди 7 години

Какво правят социалистите,продават България и при това,доста евтино,само за да са на власт,вършейки точно обратното на това,което говорят и обещават.Бедна държава,*** народ,който си заслужава съдбата.

82

Анонимен

преди 7 години

Защо мразите Плевнелиев,заради бежанците ли?Ами той и да искаше,не можеше нищо да направи,нито който и да е в България.Затова трябваше да се извлече реална полза от европейската политика по този въпрос.Но,това е висша математика за вас.Плевнелиев е най-достойният и скромен български президент,който умее да оцени.

81

Пешко

преди 7 години

Добре, че има политици като Плевнелиев

80

демо?литор

преди 7 години

Кой беше този Плевненлиев ,с нищо не го свързвам и не мога да се сетя кой е .

79

Анонимен

преди 7 години

ЩастЛифт съм че това жалко същество, тази кукла на конци вече не е президент.И още по-щасТлифт ще съм ако спрете да ни го показвате.

78

Анонимен

преди 7 години

Абе, човек, едно дете загуби, без жена остана, млъкни най после. Не гневи Бога.

77

късата памет

преди 7 години

До Анонимен 66 Момче чети преди да пишеш глупости. Справка от сайта на народното събрание кой е гласувал за Пеевски:БСП 80 гласа за, 0 гласа противДПС 36 гласа за, 0 гласа противГерб 0 гласа за, 87 гласа противАтака 0 гласа за, 0 гласа против