17

Цецо

преди 7 години

Защо само и единствено след инцидент контролните органи излизат от летаргията си??? Защо не си вършат работата, за която им плащаме, постоянно???

16

Анонимен

преди 7 години

А няма ли нещо задържан някой, глоба, затваряне на хотела, съд?! В каква държава живеем, докога ще го търпим това?!

15

До 17

преди 7 години

Де да беше така! Преди 2 или 3 години по същият начин се удави германче в някакъв басейн. Пак го беше засмукала помпа и познай какво стана? Нищо! След две седмици басейнът пак си работеше, бяха отишли журналисти да проверят дали поне него ще затворят. И така си отшумя историята. Пълна и повсевместна безнаказаност. Дано се оправи бързо и напълно детенцето!

14

Анонимен

преди 7 години

Случаят е изключително неприятен, но има и нещо положително в него: сега българските хотелиери ще имат възможност да се запознаят с това какви обезщетения се изплащат след допуснати от тях подобни инциденти! А това определено ще им подейства възпитателно!Иначе - желая пълно възстановяване на детенцето след преживения ужас!

13

Анонимен

преди 7 години

Както винаги, у нас трябва да се случи нещастие, за да се потърси кой отговаря за нещо. Дано детенцето се възстанови напълно. Искрено съчувствам на родителите, хората са дошли на почивка, а какъв кошмар им дойде на главите...

12

Анонимен

преди 7 години

не е на Доган хотела. по-скоро е на брата на Милечно Велчев или на Мавъра Костов. Така или иначе Костов е всяко лято там,

11

vlady

преди 7 години

Редно е за случая да бъде сезиран новият компетентен служител във Варна свещеник Храч Газолян както и архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян.

10

Какавида

преди 7 години

Господ да му помогне на детенцето.Дано да се оправи напълно.Нека всички да се молим за него

9

До 10

преди 7 години

Собствениците не са българи, а са мутри, а мутрите не са българи, защото тормозят нормалните българи.

8

Мен

преди 7 години

Публична тайна е, че въпросният хотел е на Доган.

7

Анонимен

преди 7 години

Хотелът трябва да им плати 1.5 - 2 млн евро, за да си има детето за цял живот. Защото от него вече човек не става. И изобщо не ме интересува, че собственика бил българин, че персонала бил от българи. Заради такива отпадъци ни излиза лошо име и страда цялата държава.

6

Персонал

преди 7 години

За 200 евро заплата от мен толкова!

5

Дочка

преди 7 години

Мястото на толкова малко дете не е в джакузито!

4

онбашията

преди 7 години

колкото повече бюрокрация, толкова по-зле са нещата, тия неща се борят с наказания а не с проверки и инспекции. инспекторите са бедни мишки на държавна хранилка, да се подкупят е по-лесно от изпикаване под душа

3

Nezabravka

преди 7 години

Защо засилени проверки? Цялата отговорност за съоръженията носи собственикът на хотела. Защо джакузито не е имало предпазна решетка? На никой от персонала и най-вече на спасителя не направи ли впечатление. Предполагам, че хотелът има и персонал за поддържане. Така че, сега най-сериозна отговорност от собственика на хотела.

2

Български пенсионер

преди 7 години

Е налага се да сложа черта и на 5 звездните хотели. Ще търся нещо по сигурно.

1

Анонимен

преди 7 години

4 годишно бебе? Не може да бъде.