29

до 26 от славянин

преди 7 години

Приятелите, тъпо ''демократче'', не се избират по обзавеждането на дома им, а по отношението им към теб, но за вашата ''демократична логика'' явно е обратното! Много, ама много ми е любопитно какво са построили в България за последните 27 години ''демокрация'' вашите атлантически приятели - колко завода, колко училища, колко болници, колко язовира, колко напоителни канала, колко магистрали, колко моста и прочее реални активи!? Аз освен банки и молове нищо друго построено от тях не виждам!

28

до шоп от славянин

преди 7 години

За руснаците не знам, но за наглосаксите със сигурност знам че са били такива животни, че са провели най-големият и дълъг геноцид над индианците в историята на човечеството! А геноцидът на въпросните животни над света продължава и днес с пълна пара!

27

Имани

преди 7 години

Нито един преэидент вкаран в Белия дом, не е имал никога и никаква самостоятелност!!! В САЩ на сцената отново са клоуни, които могат да правят впечатление само на други клоуни!!!

26

Волтер

преди 7 години

До ШопОткъде накъде един *** ШОП има дръзва да коментира събития от преди 2 века, след като е известно, че мирогледа на тъпите шопаци се определя от девиза им:"От Искъро по-дълбоко нема, от Витоша по-високо нема, от София по-убаво нема".Май некое от децата на дедо сорос се изявява дезинформирайки читателите на сайта. Деева вашта ***-*** шорошка, дето ви е изс.ала такива грозни лъжи и изопачавки.

25

Шоп

преди 7 години

В Аляска и Калифорния никога не е имало колонии от руснаци. Имало е само попове, изкупвачи на кожи и малки гарнизони, които аа потушавали въстанията на индианците. Руснаците са били такива животни, че индианците се вдигат на бунт и са ги клали като прасета. Впоследствие Царят продава Аляска, защото нямат сила да я задържат - никой не е искал да се заселва там, а пари да подържат войска в Америка са нямали.

24

Анонимен

преди 7 години

До Я гледайТръмп е Путинова пионка. Единия е врял и кипял в политиката и мръсните игри, другия сега пристига, пък и не се отличава с особен интелект. И да не помислите,че харесвам Путин. Тц, и двамата ми се струват вредни за света!

23

Реклама

преди 7 години

Най-доброто лечение срещу болестта "русофилство" е да се поживее няколко месеца в "прекрасната" страна Русия. След това заболелите по собствено желание напускат и тази най-богата на полезни изкопаеми страна и се отказват завинаги от любовта си към нея, дори и рублите вече не им действат.

22

IT

преди 7 години

Дори Тръмп не иска нискоклафицираните и полуграмотните. А неговите и на актуалните диктатори ( Путин, Ердоган ) подръжници са основно от тези среди. Интересно е как за да се докопат до властта популистите залагат на полуграмотни и нискоинтелигентни избиратели и фенове.Но който и да е на власт, за да може да изпълни обешаното към ниско- и средноквалифицираният си електорат, трябва да спре 4-тата Индустриална революция, друг шанс няма.

21

Анонимен

преди 7 години

Защо се е разкарвал до Конгреса? Можеше просто да го туитне.

20

Анонимен

преди 7 години

Сладур, нали след депортацията на всички чужденци от територията на САЩ по родните им места, там ще останат само коренните жители - индианците.

19

Иванка Тръмп

преди 7 години

Той Тръмп от Бойко Борисов и българските политици взима пример, само грандиозни обещания, а нищо насреща не се прави... Ахахах, а да щях да забравя, купувайте ми "дизайнерските стоки", че положението мамата си трака, тея милиардери са много стиснати, не ми купуват роклите дето ги шият чавета в Малайзия за 1 цент на седмица, затова избирателите на тати да ги купуват, че искам ново Ламборгини за 1-ви Април

18

Успех, Тръмп!

преди 7 години

Депортация на всички чужденци в САЩ по родните им места, вкл. българите!Без оглед на квалификацията или кога са пристигнали!

17

Я гледай

преди 7 години

Дали Тръмп няма да срита яко Русия ? Какво ще кажете?А русофилите се радваха , радваха !

16

Истината

преди 7 години

"Да изоставим досегашната система на нискоквалифицирана имиграция и да въведем на нейно място система ,основаваща се на достойнствата."Е това е есенцията на всичко казано!Какъв е смисълът от вноса на некачествен материал в големи количества,с надеждата 10% да се окажат читави?Не е ли по-логично да се вкарват само нужните,а безполезните да са аут?САЩ имат предостатъчно население,от още *** няма нужда....

15

Гошо

преди 7 години

Ей за месец Тръмп обеща повече отколкото онзи тъмният ....Обама ли къв беше там ,за 8 години .Това искат американците ,колкото и толерантни и либерални да се правят че са , не е баш така .Падна и стандарта на живот ,вдигнаха се лихви ,ипотеки и прочие.Малкият и среден бизнес издъхва от данъците само корпорациите процъфтяват.Време им е някой по- краен и активен като чичо Тръмп да обърне нещата в положителна насока.

14

Хм

преди 7 години

За възстановяване на величието не е сигурно,но ако успее да запази САЩ в сегашното им състояние ще е добро постижение.Хилърито я чакаше грандиозен провал.

13

Анонимен

преди 7 години

Тръмп си спазва обещанията-всеки ден да дава нови обещания.

12

Анонимен

преди 7 години

Тръмп все повече заприличва на Жорж Ганчев в изказа си.

11

Анонимен

преди 7 години

Американско шоу - част втора!

10

Анонимен

преди 7 години

"САЩ са готови да градят нови партньорства, което може би е протягане на ръка към Русия за сътрудничество в Сирия и на други места"================Протягането на ръка по американски Русия изпитва на гърба си вече повече от 200 години - още от времето, когато не само Аляска, но и цяла Северна Калифорния е била руска земя, заселена с руснаци, живеещи в руски фортове и търгуващи с Китай, Хон Конг и Макао.