8

МВР застраши Европа

преди 7 години

Охраната на КОзлодуй да организира защита на региона до враца от терористи с униформи от МВР И КАТ иска Плевен..Терористите от МВР пишат актове и активират черни убиици срещу граждани вкл високо отговорни служители в централи.Засега срещу проникнали в централи черни масови убиици няма лек..

7

Увредиха децата

преди 7 години

Терористите са отровили много мъже служещи в МВР с тежко терористични микрочипове и зомби озверяващи спец напитки..Цел полицейско насилие и масови убииства след това..Всички коли на МВР се следят като изключително опасни..В заведения вкл закусвални за деца са включени черни теле екрани които увреждат за минута две тежко Всеки влязъл в заведението..

6

Има video teror

преди 7 години

Тероризирани с видео камери вкл в час деца подават за поне 130 черни масови убиици трениращи убииства и насилие в ученическо градче Плевен.. Терористите обсебват групи от деца с терористичните камери..Не могат да калибрират техниката поради общата биосферна охрана ..Вероятно през МВР И други ползвани от масови убиици престъпни структури ще изискват монтаж на черни чипове в лични документи обезпечващи масови убииства.

5

Затвор за МОН терор

преди 7 години

Тестови проверки в Плевен показаха използванена "черен видео терор" срещу учвници в всички училища..Наркомани от МОН са осигурили монтаж на Тежко терористична видео техника..Техниката се позлва от терористи и педофили за нанасянена тежки трайни увреждания на децата..МВР въпреки изскванията на ОСновния ЗАКОН забраняващ такава техника не им пука на зарплатите..

4

Анонимен

преди 7 години

В Пазарджик живеят ли още българи?

3

Анонимен

преди 7 години

Хубав град беше Пазарджик. Хубав, преди да се появи дпс-то.

2

Анонимен

преди 7 години

Какъв е цветът на агресорите?

1

Комунист-Ленинец

преди 7 години

Малки демократчета....жалко че на са изклали другите мрши....