8

Мънго Джери

преди 7 години

Определено медиите немогат да минат за невинни и обикновенно са в основата на всякакви издънки

7

Анонимен

преди 7 години

НЯМА НУЖДА КРЕМЪЛ ДА СЕ МЕСИ, ТЕ САМИ ЩЕ СЕ САМОИЗЯДАТ.

6

Armagedon

преди 7 години

лъжата става основа на демокрацията в последно време.Така например в САЩ ги лъжат, че са върхът а Президента им Тръмп казва в речите си,че отново ще направи САЩ най велики.Че ще го направи с цената на стотици милиони човешки жертви няма съмнение.А като казва че ЕС си отива,то може да му се вярва,защото ЕС е американско изобретение и най-вече защото започва да им пречи. Доказателство за думите ми са преките договори с отделните страни по жизнено важни теми и практики на САЩ засягащи интересите им

5

Паисий

преди 7 години

Не прозира, а явно се вижда дългата ръка на Кремъл. Това стана и в САЩ, това сава и в България. На всякъде има продажници. Във Франция са националистите, тук са руските слуги ***, Каракачанов, Сидеровч и цяла плеяда "родолюбиви" българи.

4

Хм

преди 7 години

Все пак добре е,че политиците имат възможност да контактуват директно(през Интернет) с избирателите,без посредничеството на медиите!Също и избирателите имат повече възможности да се информират-монополът на традиционните медии е разбит на практика.Което не пречи да се ръсят лъжи на поразия.

3

Дзъ

преди 7 години

В България нямаме журналистика, така че практиките в статията не важат за нас

2

ффф

преди 7 години

Ами фалшиви са CNN BBC и т.н. затова и не ги гледам повече от 5г.

1

Американ

преди 7 години

Българските вестници, влкючително и този, са разпространители на fake news горе-долу от както съществуват.