8

коко

преди 7 години

Още по-лошо е състоянието на подлезите по пътя за Златни пясъци.Общината има пари за огромен фонтан цветя и 3 Д фигури а няма пари за ремонт на разбитата инфраструктура.Впрочем Варна запустя след като в града почти не останаха работещи предприятия.

7

Проверете!

преди 7 години

Подлеза ка който пишат е обезопасен и заключен от няколко години точно защото не може да се ползва.Другите подлези са ремонтирани и се ползват всекидневно.

6

Анонимен

преди 7 години

Ми то като няма какво да открадне ГЕРБ затова е забравено.

5

Анонимен

преди 7 години

Този подлез специално - на бул. Левски до стадиона, от 20 г не се ползва, защото стадионът не работи. Просто няма къде да отидеш през него. По едно време беше дискотека, а след това - нищо. Мисля, че от години е затворен, така че не е опасен. Заключен е.

4

Варненец.

преди 7 години

Aбе откъде ги намерихте тези ужасии във Варна, бе! Аз такъв подлез, какъвто описвате, във Варна не съм виждал.Имаше няколко подобни преди, но отдавна са ремонтирани и оправени.

3

Анонимен

преди 7 години

Гласувайте за Портних и Украинската мафия, която представлява.

2

гошо

преди 7 години

Браво на Портних.

1

Славена Варна

преди 7 години

Кмета Портних да не дреме ами да действа , това ли ще представлява ,,Младежката столи.а" и кой в администраията във Варна ще се събуди,постоянно трябват ремонти и освежаване ,работа