13

Анонимен

преди 7 години

Какъв е този сектор жилищно настаняване,отделен от строителството?Моля някой ако може да обясни!Предполагам се има предвид че голям процент от наемателите в Лондон са от ЕС,и ако е така, това е типичен пример до какви изкривявания и недоразумения може да доведе жаждата да се изкажеш толкова умно,че никой да не те разбере!

12

отСиднейАв$тралия

преди 7 години

До БОГАТ ГУЩЕРаа хахаха Умнияя Гущер реши да се прекръсти на "богат" гущер след като осъзна че и 5 такива живота да има пак няма да ме стигне колкото и да блъска в панелното гето и да разправя колко велик е бил и добрече бил той да научи западняците как да правят компютри, там платките и елементите им оптимизирал че без него са били загубени.. хахаха такува ми ги разправяше той, не е моя измислица.Гущер кой си къде си? много си прокопсал няма що щом целия си живот си прахосал в панелната килия

11

Циник

преди 7 години

Всъщност...както и навсякъде...по-евтината работна ръка осигурява огромни печалби за съответната икономика.Ако искат да си вкарат автогол - да продължават в същия дух.

10

Анонимен

преди 7 години

Ако изключим САЩ, няма по добро образование от Кеймбридж, Оксфорд, LSE------------------------------. Боже, то в Америка какво престижно образование остана, от там идват в Англия да следват защото английското висше си е традиционно номер 1иангличаните добре си го 'продават'! Пък в Лондон е събран цветът на световната интелигенция.

9

Анонимен

преди 7 години

'икономиката' на англия са капиталовите пазари и централите на банки в лондон, т.е. гешефти :)..назовете ми една нормална марка техника - телевизори, хладилници; някакви храни; туризъм, ако щете и риболов...строителството им върви в градове, където има чужденци и централи на големи международни компании..които обаче няма да се застоят дълго, защото нито една корпорация няма да се зарадва да плаща 20% ддс и 10% мито заради кефа на британците :)

8

Good Save the Queen

преди 7 години

Rolls Royce (самолетни двигатели) , JCB

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 5Абе не знам имат или нямат стоки, ама икономиката им върви като часовник. Затова половината свят се е изсипал там да работи, включително много българи. Да му мислят бившите соц държави с техните икономики.

6

Георги

преди 7 години

До 5,Една от най-важните стоки забравяш, а именно образованието. Ако изключим САЩ, няма по добро образование от Кеймбридж, Оксфорд, LSE и някои други ВУЗове. Цените им са убийствени , а дипломите оттам ти гарантират почти всяко работно място за което кандидатстваш. Друго нещо което пропускаш е лондонските борси. Те също произвеждат продукт, който има висока стойност. Иначе бакалски стоки не произвеждат много....

5

Анонимен

преди 7 години

Някой да каже една известна стока от УК, освен уиски и то е шотландско не се сещам какво произвеждат. Защо са им работници тогава се питам.

4

ИМАТ СИ РАБОТНИЦИ !

преди 7 години

Имат се хора от Пакистан Индия и още други бивши и не бивши техни робски страни . Сектори като здравеопазване и строителство изцяло разчитат на тях . . . няма такова нещо бе ! Чудят се как да се отърват от сега от нас че в бъдеще ще станат като нас . . . . Това е истината . Просто си търсят добри подходящи роби , ние не сме такива и за това не ставаме за тях .

3

български селянин

преди 7 години

Омръзна ми от лицемерието на този кривозъб, сексуално сбъркан, грозен народ с мания за величие.

2

Анонимен

преди 7 години

Никога няма да напуснат! Все едно, куче от салам да бяга!

1

Анонимен

преди 7 години

Айде, напускайте и правете ветър. Оплаквате се от поляци, българи, румънци и кого ли още не, но не искате да вършите работата, която те вършат. Какво искате и вие самите не знаете.