5

Анонимен

преди 7 години

То пък дупедатите, само с българско гражданство,са много свестни!

4

Анонимен

преди 7 години

А бихте ли казали какво им е другото гражданство? Защо криете, че е руско?

3

До 1

преди 7 години

Правилата на играта доста дълго време са мислени само и единствено с цел да са удобни и изгодни на партиите, а не на избирателя. Не случайно е поведението и на институциите. Докато имаше все още действащо НС, ЦИК се почесваше по въпроса за машинното гласуване, накрая очаквано излезе, че единственият кандидат не отговаря на изискванията. Преди време май Варненския съд разглежда искане за касиране на основание документ(и) с невярно съдържание. Прие, че протоколите са такива, но отхвърли иска.

2

Архангел

преди 7 години

Много смешно... и щеше да е още по-смешно, ако не беше жалко! Гласящи се за законотворци и наблюдаващи изпълнението на законите, не познават основния закон, по който ще бъдат избирани..??!!?.. Къде са тръгнали?? Гонещи келепера.. че и тези 21 годишни /ненавършили/ дришльов-ци - те къде??

1

Анонимен

преди 7 години

Някой може ли да ми обясни защо по дявoлите се позволява даден кандидат да се регистрира в ДВА района? Да могат хора като Марешки да се регистрират и във Варна, и в София и после ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се отказват от едното място и влиза друг човек! Това е подмяна на вота! Един кандидат трябва да може да се регистрира само в един избирателен район, така е редно!