15

Анонимен

преди 7 години

diankov ni posreshtna s prazna piza vreme e i nie da gi posreshtnem taka.

14

Анонимен

преди 7 години

Няма за кого да се гласува-всички са пълен отврат!Но негласуващите после нямат никакво морално право да коментират!

13

Анонимен

преди 7 години

я а на платените политилози кой вярва???

12

Наблюдател

преди 7 години

Интелигентните не гледат въпросните дебати.Просто защото им е ясно, димните завеси вдигани от лидерите с какви ли не голи обещания са с единстеваната цел да се замаскират исттнските им цели, а те са ясни - далавери и крадене!

11

bb

преди 7 години

Социолози, политолози и журналисти са в отбора на добрата стара мафия. Но и те са възмутени.

10

Архангел

преди 7 години

2/.... с дамоклев меч над главите на депутатите.. Само така ще мислят преди да гласуват и да лобират за джоба си! Ако ще първите 4 години да правим по 3-4 избора на район, че швейцарците правят по над 100 референдума на година.. Това е участието на хората в управлението - единствения начин!! И тогава такива въшльов-ци като тези горните - кви ще ги дрънкат..

9

Анонимен

преди 7 години

От другата статия за свалени от листите кандидат-депутати: Много смешно... и щеше да е още по-смешно, ако не беше жалко! Гласящи се за законотворци и наблюдаващи изпълнението на законите, не познават основния закон, по който ще бъдат избирани..??!!?.. Къде са тръгнали?? Гонещи келепера.. че и тези 21 годишни /ненавършили/ дришльов-ци - те къде??И от тази: изводът е - мажоритарни избори, пълни, с клауза за отзоваване от 10% от избирателите, т.е с 3000 гласа! Само така ще им държи влага - ....

8

Анонимен

преди 7 години

До наблюдателто това важи и за отишлите на риба, за гъби и т.н. Няма гаранция, че не са злоупотребили с гласа ти и без твое знание. А когато разбереш, докато се задействаш (евентуално) всичко ще е минало. А ти ходи и доказвай, че нямаш сестра. Единственото сигурно нещо и донякъде утеха остава фактът, че не си участвал лично в трагикомедията и си имал един приятно прекаран ден, вместо безсмислено да се редиш на опашки.

7

Факт

преди 7 години

Тая година социолозите и метеоролозите се изложиха особено много!Вторите обаче поне не кяриха от тая работа...

6

Анонимен

преди 7 години

Като не гласувате,идват такива като Кънчо детето чудо!Превръщаме цялата страна в голф игрище да си житкат Кънчо иАндро!

5

.

преди 7 години

Аааа вие не ходете да гласувате, щото сте много разочаровани и отвратени.Те отвратителните ще гласуват вместо вас, не се притеснявайте!

4

елюминат -ренегат

преди 7 години

Докато за парламента(парлама)не се кандидатират истински НАТУРАЛНИ българи ще гласувам с (не подкрепям никого) Толкова от мен!Май "елитът"ни е тотално ИЗЧЕРПАН и обезсмисля гласуването за когото и да било?!?

3

соня

преди 7 години

последното за което мисля са изборите на 26 март, ще бъда от страната на негласувалите.С такива депутати напред не ще тръгнем.

2

Анонимен

преди 7 години

Аз и на политолозите не вярвам! За социолозите просто не ми се говори!!

1

Анонимен

преди 7 години

Точно така,лъжи ама лъжи на килограми,а не на тонове,а най-лошото е че им се връзваме.