20

Анонимен

преди 7 години

на времето как имаше поне медицинска сестра ????????? или сега защото демокрация и няма..... Жалка изчезваша от картат държава

19

нн

преди 7 години

Няма и да има освен доброзорно да ги натикате в тези.....ненормални условия на работаНе може да се работи с безотговорни Хора и да се търси отговорност и вина само на лекаря

18

Анонимен

преди 7 години

"Във всяко едно училище нямам как да има лекар, ..."--- А, бе, "професоре"! Как можеше, преди ти да се родиш в Стара Газора, да има ВЪВ ВСЯКО училище лекарски кабинет с лекар и медицинска сестра, а сега да "няма как"?Как можеш да обясниш това "няма как"? Няма как да го обясниш, нищо, че си "специализирал" насам-натам (да видиш свят само). Аз мога да ти го обясня, но не си струва да споря с неискрени индивиди.

17

Анонимен

преди 7 години

Личните лекари ги превърнахте в екстрасенси.Как се преценява дадено здравословно състояние по телефона???

16

Анонимен

преди 7 години

Затова ли за една хрема и ме сърби гърба спешните отделения са пълни.Личните лекари не си вдигат телефоните след работно време.

15

Анонимен

преди 7 години

а ако личния лекар е на 30 км от училището??!

14

Анонимен

преди 7 години

И този гледа като изтърван...Защо не пусне наредба за дежурства на учителите с цел профилактика от подобни случаи а се е загрижил за лекари ,които нищо няма да помогнат и на него ако го ритнат между краката????

13

Анонимен

преди 7 години

М-р Денков загрижи се за собствениья дом.В кое у-щ учителите дежурят в междучасията? Давам награди за спазване на това задължение освен ако не намерите учителите в пущалните заедно с учениците? До кога фасоветеоколо училищата са по-вече от пясъка?+

12

popa

преди 7 години

Ми няма, няма и да има, на пъпчиви студенти се учат да програмират и им дават по 2000лв заплати а доктори учещи по 9 години - стартират с под 1000лв , нямааа да има, скоро и по болниците няма да има !!! P.S> Всъщност ще има, по болниците в чужбина !

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 7Това с 200лв дето се равнявали на 900 евро направо ме уби. Много се забавлявам като чета такива коментари. Значи 30 лв за апартамент а ? При тая евтиния вашите би трябвало да са ти оставили поне 10.

10

До 9

преди 7 години

Явно си платена Герберска о--репка. Кой то говори за времето преди 10.11.89 и кой иска да се върне онова време? Гнуся се от такива, ти му казваш а и знае как се ограбва България, как се лъже и краде, и като напишеш, веднага си комунист. Свърши това, наивнико! Комунизъм е нямало и нема да има. Имаше лъжа но поне учителите и лекарите си тежаха на местата. ГЕРБ и Зеленчука от Банкя ви направи палячовци, станахте за смях и погнуса с този комунизъм. И не се чуди, намразиха ви хората и то много.

9

Анонимен

преди 7 години

Всичко идва от зверилника и препълнените паралелки с деца! Намалете веднага децата до 10-15! Махнете тези които са "хиперактивни" и останалите по баааавните! Децата нормалните, са подложени на тормоз, напълно незаслужен! Същото важи и за учителите! Никой не събира плевел и зърно на едно място а го отделя, за тези които имат потребност от лечение мястото не е в училище! Върнете помощните училища! Спрете с тази толерастия, това е отрова!!! Целенасочена отрова!!!

8

Жалко за дереджето

преди 7 години

на училищата ни.Дереджето на ВУЗ-овете - те са 53Дереджето на БАН - 6 милиона дефицит плюс огромен брой проблеми. Но кака Кунева е заделила 350 МИЛИОНА за финансиране на проектите за създаването на центрове за компетентност и центрове за върховни постижения. По-смешни и нагли формулировки можете ли да измислите? Значи, който се уреди да работи в тези центрове, които вероятно ще заместят БАН, той ще се счита за баш компетентният и дори само да пръдне, това ще се счита за "върховно постижение"!

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 8Ами като ти харесваше времето , защо с твоите другари не грабнахте автоматите и да защитите др. Живков . Пиете си ракията и се криете под полите на жените си , а сега ръсите мозък и морал .

6

До 7

преди 7 години

Прав сте! Разруха и кражби, невероятно забогатяване и все по-голяма бедност в гарнитура с ужасна несправедливост. Бедността и несправедливостта са основни елементи на нашия живот. Оцеляват 90% от българите. Как да няма агресия, като гледаш *** Герберска калинка, до вчера никой, днес мастит богаташ, определящ живота на далече по-достойни българи. Когато се появи Тиквара, грабежа и лъжата станаха ежедневие. Резултата е агресия, омраза, незачитане на достойнство и качества. Децата са резултат от

5

Анонимен

преди 7 години

Ама какво очаквате като във всеки клас има поне по едно идио.тче, което хапе, рита, плюе и си е животинче от всякъде? А, забравих, викат му "приобщаващо образование". Чака ни цяло поколение от неграмотни кре.тени. Това, което ще излезе от училищата няма, просто няма как да се включи в пазара на труда. Предстои огромен проблем след няколко години. Но в МОН са си *** лелки и с тях управия няма, колкото и да се пъне министъра

4

до 3

преди 7 години

кое не ти стана ясно ? Tъп ли си какъв си ? като няма лекари от къде да ги вземат бе ? да не са магьосници ? аман от 6aвняpи дето хем не четат хем се изказват ...

3

Веселин

преди 7 години

кво се правите ,че не знаете ...аман от пошли приказки...само оправдания,работа трябва,работа

2

Анонимен

преди 7 години

И Кунева и тоя другар са еманация на простотията в образованието . Просто нямаме никакъв шанс с такива и.ди.о.ти.

1

Анонимен

преди 7 години

Не лекари, а полицаи трябва да има в училищата! Не е ли по- разумно инцидентът да се предотврати, отколкото после лекарят да се опитва да спасява децата и, ако не успее, разбира се той да е виновен.