43

БЪРЗИЯТ ПЛАН:

преди 7 години

Спират субсидиите и доставките на оръжие и черните отиват в забвени за нула време!

42

ивчо

преди 7 години

опаа Спейсабе голям експерт си ти, това самолети ПВО системи, всичко разбираш.Кой къде ходил сма какво му казали.Ти да нмаш с Израел директна линия, да ти снасят или май каквото ти отърва това си плещиш.Едно е видно руснаците са там, Асад си е в Дамаск, руския флот си ползва Тартус....и за. нспред

41

Анонимен

преди 7 години

До 47 Повече от САЩ ,които уж 6год.се борят с ИД

40

До 32

преди 7 години

До АнонименКакво е разгромил Путин, бе??Едно показване на мускули само и бомбандиране на мирното население.От където е минал руснак, запомни от мен, нищо хубаво не е останало.

39

Анонимен

преди 7 години

Е как ще стане като зад всяко планче стоят пари сечат монети и си имат покровител първи който ги изкупи и ги продаде за сметка на други и те за сметка ги продадат на трети и така до някоя ръка дето я загуби,а да не загуби ги предаде за разиграване в пункта и или се предаде с две ръце за връзване като самопредал за да е на топло до следващо обаждане повикване по строя та в строя на цветните с шарените дрешки за да не личи лапачката и след нея спирачката мирис на сценарии от сцената зад завесата.

38

бай ганю

преди 7 години

пак стил тръмппърво се говори а после се мислиако е имало план за бързгромяване на идил то до сега да беше реализиранили те чакат да падне бройката на 10-20 и тогава да се намесят за пълното им унищожаване

37

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Русия нищо не направи в Сирия, освен тежки военни престъпления за които ще отговаря, избиване населението на Алепо и неговото пълно разрушаване."***.

36

Странджата

преди 7 години

Абе то на планове и аз съм голям. Тия само планират, умуват и разсъждават, ама лозето не ще молитва, а мотика. Добре че са руснаците иначе ИД вече да е превзела цяла Африка и Близкия изток. Да живее Русия!

35

Space X

преди 7 години

Ф35 е невидим. Никой още не го е виждал да лети.

34

Space X

преди 7 години

39 твърде наивен си след като разсуждаваш така. Нетаняхо беше в Москва за да предупреди да не закат руснаците техните хора малар и араби в югозападна Сирия. Знаеш ли че от тях има дори генетали в атмията на Израел. А ф35 наистина е невидим за с400 дори и за 500 дето не е излизал от Русия

33

Анонимен

преди 7 години

Русия нищо не направи в Сирия, освен тежки военни престъпления за които ще отговаря, избиване населението на Алепо и неговото пълно разрушаване.

32

щази

преди 7 години

Ко се праят на луди сичкити - да спрът да ги спонсорират и да спрът да им купуват крадения петрол и сами ше се разпуснат държавата ислямската

31

Анонимен

преди 7 години

"34 Израел пита ли дядо ти Вова когато бомбардира Хизбула в Дамаск. Какво може да направи дядо ти Вова срещу ф35"Нищо не не може да направи Путин, то ако нещата ставаха само с гол руски ***, Русия щеше да е най-великата държава а не САЩ.

30

Паметлив

преди 7 години

До Space X"Израел пита ли дядо ти Вова когато бомбандира Хизбула в Дамаск."Когато Русия влезе в Сирия,първата работа на Нетаняху бе да отлети за Москва с военния си министър на спявка!Тръгна много угрижен,а се върна радостен.Оттогава израелските самолети си удрят Хизбула,а руските-маневрират в израелско пространство.Да сте чули от Израел нещо лошо за Путин и Русия?Ами е.в.р.еите си знаят интереса!

29

Паметлив

преди 7 години

А Обама каза преди 3 години,че войната срещу ИД ще продължи 10години!Що ли се разбързаха толкоз?Да не би да свършиха парите им(и на СА) за ИД,а Асад не пада и не пада?

28

Dublin

преди 7 години

по-голямо военно участие на САЩ в Сирия и изпращане на повече сухопътни войски....axa...trubata ot Katar triabva da minevse pak...Ama pitali li sa diadia Vova..., dali ste im parafira proektO...

27

Шоп

преди 7 години

ИД направиха туснаците смешни в Палмира.

26

ГАДОРЯН

преди 7 години

И даразгромят ИД, пак ще има тероризъм. Той далеч не се изчерпва с ИД, за съжаление.

25

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКрим е руски. Кравите да мучат.

24

Анонимен

преди 7 години

От край време републиканците като вземат властта, веднага спретват една войничка, не знам какво си е мислел Путин.