20

ЗА НИКОГО НЕ Е ТАЙНА

преди 7 години

ЧЕ ЗАПАДНО ЕВРОПЕЙЦИТЕ СИ ГИ ИСКАТ БЕЖАНЦИТЕ.ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ ЗА СПИРАНЕ СА ЗА ДА МОГАТ ДА ОСЪЩЕСТВЯТ" СПРАВЕДЛИВО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ" И ИСЛЯМИЗИРАНЕ НА ЕВРОПА.НАС ВЕЧЕ НЕМОГАТ ДА НИ ЛЪЖАТ! НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ БЕЖАНЦИ И ИСЛЯМИЗАЦИЯ!ЗАЩО ОБАЧЕ НЕ СИ ОЛЕСНЯТ НАЧИНАНИЕТО ЧРЕЗ ФЕРИБОТ ПРЕВОЗВАЩ МИГРАНТИТЕ ПРЕЗ МОРЕТО?ХЕМ ПО-ЕВТИНО И ПО СИГУРНО.бЕЗ ЖЕРТВИ!НЕМОЖЕ ТАКА БЕЗОТГОВОРНО ДА СЕ ГУБИ ЕВТИНА РАБОТНА РЪКА!

19

Някой

преди 7 години

Защо наричате "бежанци" тези ХХХ при положение че никой не заплашва здравето и живота им??? Дори вече в Сирия, Ирак и Афганистан почти никъде няма бойни действия. Надали в 1/10 от територията на Сирия (например). Освен това си има ГКПП за такива неща, а това са си най- обикновени престъпници нарушили държавната граница на суверенна държава и нашето правителство нехае и пет пари недава занарушенията на държавната ни граница защото това му е изгодно и има милиони за крадене.

18

Циник до 19

преди 7 години

Мне...официалните власти в Германия "ПРЕПОРЪЧВАТ" германките - да се държат, и обличат подобаващо....да не ПРОВОКИРАТ "културните обогатители на генофонда" ! С други думи - свят обърнат наопаки!Ние сме тези, които трябва да се съобразяват с "неканените", поканени от Меркел гости!Вече даже не ми е до смях!

17

Анонимен

преди 7 години

До 18 Абсолютно сте прав , в Германия избягват да обявяват случайте на сексуално посегателство ,както в бежанските центрове,така и срещу германки освен, ако жертвите не искат да се даде гласност.Дори някой организации стигат до глупоста да призовават за по снизходително наказание на извършителите,защото те били млади мъже с други нрави.

16

Анонимен

преди 7 години

А за изнасилените, ограбените и пребитите от бежанците европейци нещо няма ли да кажете.В Германия има над 1000 случай на насилени жени и ограбени, но никой не казва.На полицията им е забранено да изнасят такава информация, за извършени престъпления от емигранти.Редно е за бежанци да се смятат тези влезнали през КПП-тата, всичко друго да се връща веднага от където е и да не ни карат да заделяме от парите за пенсии на родителите си за да ги хрантути. Роми си имаме достатъчно

15

Nina

преди 7 години

Четох едно изследване - интервюта с бежанци жени, които разказват какво им се е случвало по пътя. Ужас. И всички казват, че са занели какво ще им се случи още преди да тръгнат, но за тях това не е риск. Повечето са изнасилвани в държавите, които живеят, бити са редовно. Така, че нищо по-лошо не може да стане. Само по-добре. А и да не стане по-добре - няма значение. Не губят нищо. Животът им няма никакво значение и отдавна не е ценност.

14

Анонимен

преди 7 години

До 11 Берлин И кв,о става кой не съгласен с маман Меркел ,марш от ЕС. Войни в Близкия изток има от десетилетия,Ирак,Афганистан,как пък преди 1,5год.Германия се сети да покани тарамбуките в Германия, и кой и дава право да задалжава и другите държави с поканата си.Ами ,ако след 1-2год.решат да се спре приема, и се затегнат границите? Ние ,нямаме ли право на мнение?

13

Анонимен

преди 7 години

"Разчали" - поредният принос на днес.бг към българският книжовен език, поне бихте ли пояснили какво означава подзаглавието Ви?

12

Анонимен

преди 7 години

След като са толкова загрижени за мигрантите, да организират , надеждни самолетни маршрути с безплатни полети от държавите от Близкия и Среден Изток,Северна Африка,ако искат и от целият Трети Свят,та дано им стигнат няколко милярда *** търсещи лек,безотговорен,субсидиран живот.

11

Анонимен

преди 7 години

До БерлинБолна, безродна твар!!!

10

Анонимен

преди 7 години

Да бяха си стояли на задниците, особено сирийците! Живееха в една сравнително подредена страна, да не говорим пък за либийците...

9

Берлин

преди 7 години

Доста гнyсен народец сте. Дано ви изхвърлят от ЕС, за да ви окупират вaтниците и да видите как е от другата страна.

8

А Н Т И

преди 7 години

до 8Защо идват ли ?Ами видяха, че дадоха на гърците милиарди, и те искат да седнат на готова манджа.

7

Анонимен

преди 7 години

Добре де, като е опасно що продължават да се мъкнат? Повечето не са от държави, където се води война, даже едно 90 % не са застрашени в страните си. Но пък мързела им е толкова голям, че са готови живота си да рискуват, само и само да се наредят на безплатната софра!Ами малко са се издавили, на фона на довлеклите се....

6

Циник

преди 7 години

"Едно пр*асе , като се научи да рие, и халка на носа да му туриш...пак ще рие!" - народна поговоркаНаучиха лесното - пред бреговете на Либия ги чакат (за луксозен превоз) гостоприемните кораби на Фронтекс(ужагенцията ,за ужзащита на европейските граници) Италиянската , и Немска марина! Всеки арабин, и африканец с изгорен паспорт е добре дошъл на европейската кьорсофра...ние ще ги храним...те трябва само да се регистрират!Меркелскобрюкселска Европа има място, и пари за всички!

5

Анонимен

преди 7 години

От целия доклад се разбира че трябва да им се осигури безопасен и безпроблемен маршрут за влизане в Европа. Все пак ВКБООН са силно обезпокоени, че им се оказва съпротива при опитите им да навлязат в чужда държава/ви, както и връщането им по родните им места.

4

хаха

преди 7 години

Трудностите са до време, а хилядата евра на меркел _ до живот. Така че си струва риска.

3

Анонимен

преди 7 години

Тя крепостта се превзема отвътре.Ще се усетят европейците, но късно.

2

Анонимен

преди 7 години

Труден,труден колки да е труден?Щом бачкат деца по лодките на път не им е много труден.От всички бежанци по-малко от 1% реално са пострадали или починали.Нищо им няма щом имат сила да правят деца и да палят градове значи се преструват.

1

Вуте

преди 7 години

Да си седат дома и никой нема да ги малтретира.