44

Анонимен

преди 7 години

Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле!

43

Анонимен

преди 7 години

От двата народа-албански и македонски аз симпатизирам на албанците. Измислени нации нямат бъдеще. Тези които се чувстват българи там отдавна си извадиха български паспорти, а тези като миленко си заслужават съдбата.

42

MAKEDONIA E BUGARSKA

преди 7 години

EDNO MAKE - YUNAK ! DVE MAKETA-DRUJINA ! TRI MAKETA- DRUJINA SO PREDATEL!

41

Анонимен

преди 7 години

Абе и аз съм работил в Косово с албанци. Работеха като луди и ни гледаха в очите, какво ще заповядаме. Като свършат, веднага идват да докладват че са свободни за друга работа и да им приемеш свършеното. Вярно, че им плащаха всеки ден вечерта. Наричаха ни някак ласкаво "бугарци". Не знам къде си бил точно, но аз една забрадка не видях. За сметка на това в старата чаршия на Шкупи, все едно че си в Палестина.

40

Анонимен

преди 7 години

Работил съм в Косово, с албанци. Честно, измити муслимански мозъци, диви и неконтролируеми. Подигравали сме им се съвсем основателно за Албанските реотани. Македонците плюеха и ненавиждаха България, като не забелязваха агресията на албанския ислямизъм. Змията си показа зъбите и ще продължава. Кой им набиваше в главите на макетата, че ние сме враг не знам, ни ги чака огромен албански такова. А сега накъде? Винаги съм се смеел на македонските "воеводи", на глупостта им. Ще плащат и то скъпо.

39

Анонимен

преди 7 години

Албанците са наследници на илирите,които са близки с древите македонци.Правилното е всички ,,македонци"да научат албански,така ще имат някаква връзка с древна Македоия за която мечтаят.

38

Анонимен

преди 7 години

Всеки посебен антички македонец знае прекрасно сръбски. Шиптрите също го знаят. Знаят и македонски. Какво пречи македонците да научат и малко албански? И без туй при 18% сърби, 26% албанци, 16% гюпци, 6% непризнати там българи и 3% турци и други, македонците са малцинство.

37

Анонимен

преди 7 години

Преди 2 години пътувах от Охрид до Кюстендил. По магистралата видях повече джамии от колкото църкви. А най-лошото е, че албанците са стигнали почти до границата с България......Кое му е лошото?По-добре ли е статуи на Александър?

36

Анонимен

преди 7 години

От де накъде държавнообразуващ народ, като албанците, ще учи посебен антички, а македонците да не учат албански. Албанският е наследник на античният илирийски, а илирите са там, много преди хората на Ацето Големиот да дойдат от Африка и да завладеят всичкото, като фашистачки окупанти и смрдляви гадови! И да се смени името на Макебания.

35

Не щеш друже, но

преди 7 години

времето Тито действаше у вас така, както наш Тодор у нас.Бай Тошо ни внесе роми, да си ги дундуркаме, а те да ни се качват на главите.Тито пък стимулираше албанците, въпреки техния девиз "Не е истински шиптър онзи, който няма поне седем деца." И си взимаха всевъзможните бонуси, плодяха се на поразия, а вие работехте, та Тито да може с парите от вашите данъци да провежда безумната социалистическа демографска политика - "развъждай по-примитивните, потискай по-будните и кадърните и се не бой!"

34

Анонимен

преди 7 години

Къде е сега античкиот герой Миленко Неделковски да удари с *** като Тор или Крали Марко, и да провали вдън земя люти арнаути и църни арапи? Къде е питам тоя титан на варията, тоз метъл хамър?

33

Анонимен

преди 7 години

След разпада на СФРЮ съвсем на сериозно Гърция предлагаше план за подялба на Македония между нея, Сърбия, нас и Албания. Тогава това си остана нереализирано, поради съпротивата на БГ. И какво се получава - ние, които ги подкрепяме най-безрезервно и безкористно, накрая се оказваме от дявола по - черни.

32

Анонимен

преди 7 години

демографията играе огромно значение. Но за съжаление няма как да им се обясни на тези простовати хорица, че няма значение дали е македонско, албанско или американско - чистачът си остава чистач, а лекарят - лекар. Единствено тарикати се хранят от човешката идио.щина, като дават на простолюдието някакви химерни обещания за велика Албания, Турция и пр.Нормалните и работливи албанци в Македония не ги еня за велика Албания - имат си по 1-2 деца и си гледат живота...

31

писна ми от тези

преди 7 години

На македонците угодия няма. Първи ги признахме като държава, нашата дипломация света обърна, за да ги признае останалия свят; началото на 90-те, когато още имахме още армия, далеч не безобидна, ние бяхме възпиращия фактор сърбите да не ги прегазят и удавят в кръв; същото важи и за албанските скакал..ци; напълнихме ги с оръжие за около 150млн - танкове, оръдия, оборудване, муниции (вероятно са отишли за скрап), инвестиции, паспорти... и все сме лоши. Няма ненаказано добро.

30

.

преди 7 години

Нали "бугарите" ви искаха въшливата държава бе древнички макета, мекерета сръбски! А сега се оправяйте с шиптърите !

29

Анонимен

преди 7 години

Сами си го направиха макетата. Сега и на албански ще им се наложи да проговорят, а после и правоверни да станат.

28

ФЕС С ПЕТОЛЪЧКА

преди 7 години

айде при братушките Ердогана и Путин

27

сори-с

преди 7 години

и защо да разцепват Македния?! тя цялата ще бъде албанска

26

Анонимен

преди 7 години

1999 НАТО притисна Македония да приеме 100 хил албански емигранти. Днес Скопие е албанско... Македонците и те, като бездетните българи няма как да преборят плодящите се, като морски свинчета ислямисти.САЩ имат планове по македонските (пък и по българските земи ) да няма православие..Преди 20 години като казаха, че няма нищо лошо българите да станат 6, а защо не и 5млн - тогава се смяхте, пропаганда било... я се вижте се.Не 4, 10 американски бази заслужаваме в България!

25

възмездие

преди 7 години

като нещеш да се наречеш БЪЛГАРИН ще сложиш феса на главата и килимчето под краката айде честито