34

Maks

преди 7 години

Единственото което ще изпълнят от обещанията си е да БЛАЖАТ !!! Нищо друго не ги интересува политическите п*р*о*с*т*и*т*у*т*к*и .

33

Mikert

преди 7 години

Гладни хора има за държавна помощ!!!!! Само се чудят в коя партия да се прехвърлят!!!! Как гледат хората!!!!!

32

Анонимен

преди 7 години

Много са ми смешни "реформаторите" - грам предложения нямат и БСП далеч от властта... Добре, но БСП имат програма - предложението за безлихвен заем за жилище за млади семейства до 35 г. ми допада много! Нали искаме демографски прираст? Нека помогнем на младите да се изнесат от при мама и тате! "реформаторите" какво имат? Едно "долу БСП". Наперени да пукат червени балони, но всички до един се изпокриха като мишки, добре че Витков (недоумявам, глад?) им върза да излезе срещу Бай и Нинова... Смях.

31

Анонимен

преди 7 години

Никакъв шанс за влизане в парламента.

30

OO

преди 7 години

Светълчо, Светълчо на развалено понасмръдваш момче

29

OMG_Lucker

преди 7 години

На тази сво**ч им пожелавам да успех... при търсенето на работа, след като не успеят да влязат в парламента. Щото са "много ценни кадри" всичките.

28

Анонимен

преди 7 години

Банда продажници, Светльо Витков е нарицателно за рова какво правят парите. За какво са ми тези в Парламента, да се гушкат пак с Бойко ли. Той си създаде и Марешки, Патриотите като му клекнат и пак ще имаме еднолично управление.

27

Минаващ

преди 7 години

Няколко младежи слушаха музика, останалите минаваха без да се спират. Не е възможно да минат 4% . Можеше Витко, ако не беше се омешал с тези.

26

Анонимен

преди 7 години

Поредният продажен музикант.Някой да помни партията му да е взела позиция по какъвто и да е въпрос?Събира 1% заблудени и ги използва заради субсидията.

25

Анонимен

преди 7 години

Жалки Тиквени ратаи - начело с Москов, а пък сега и този уж пънкар.Пънкът и депутатството са две нетърпими се взаимно неща.Скакауецът да не си мисли, че е заблудил някого.Да си хваща пътя за ПеУник и да заблуждава канарчетата.

24

Анонимен

преди 7 години

Не знам какво ще спукате,но по-скоро ще се спукате от яд като не влезете в следващото НС.Каквото човек сам си направи,никой не може да му направи.

23

ДДД

преди 7 години

*** КО си говориш тези един файтон хора и те се вземат на сериозно !

22

Анонимен

преди 7 години

цирк глобус ...4% на 31 февруари

21

Анонимен

преди 7 години

Отвратени сме от метаморфозата на скакалеца . Изложи се тотално , продаде се както много други . Каквото и да казва е голям спукан син балон . Аптекаря пък е изписал цял един род барабар със зетьовете за депутати . Голям резил по български .

20

Крали Марко

преди 7 години

Никакъв шанс нямат тези лингурки /***/ да стигнат и 3%. Просто в България няма чак толкова много ненормалници да гласуват за доказани крадци и некадърници!!!

19

Анонимен

преди 7 години

Хвани единия,удари другия.Че няма да влязат в парламента е ясно,но поне ще получат субсидийката,която отново си прегласуваха,заедно с менторите си от ГЕРБ,така че да не ги жалим,ще има с какво да преживяват.

18

Анонимен

преди 7 години

Тези и да влязат в Парламента с кого ще се коалират? Естествено с Герб. Този филм го гледахме вече два пъти. Първия път с нежния Яне янев, втория път с тези хубавци.

17

Анонимен

преди 7 години

Реформатори ли? Това са патерици на властта на Бай ***, редом с Марешки и патриотарите... Надеждата е в малките партии - "Да, България" на Христо Иванов или Татяна Дончева, заедно с АБВ (последните не ги харесвам, макар че са малко по-малко нагли от БСП).

16

Анонимен

преди 7 години

Ама социологическите проучвания сочат, че тези хитреци, няма да минат 4%. Няма нови мерцедеси, каква трагедия!

15

Балонът се надува

преди 7 години

Надувайте, момчета,да стане на парчета!Прааааас!