44

хаха

преди 7 години

Засега Николета не била коментирала? Че тя може ли да сътвори някаква мозъчна дейност, за да коментира и то Ласкин? Браво, Иване, мачкай силиконовите *** и си гледай кефа, пич!

43

отново

преди 7 години

Ами тъпо му е на Иван разни тарталетки от улицата да получават над 10 хиляди заплата за бездарие и стойки по ТВ, а актьорите рядко се канят и стойностните предавания са на критичния минимум. Все пак твърде грозно си е изпуснал нервите.

42

анонимен

преди 7 години

Всички наши телевизии са обсебени от такива Никлозетки! Ама, кой ли ги гледа! Предпочитам Травел и Енимал планет!

41

...

преди 7 години

Прав е, Николета е много противна и е недоразумение как може това чудовище да се показва и да има ефирно време изобщо. Но и Ласкин е противен до немай къде. Хвани единия, удари другия.

40

Анонимен

преди 7 години

Знаем защо Ласкин е толкова нахъсан да обижда без грам срам.Твърде лично е.Не може да надмогне голямото си его.Ласкин изгуби чара си на бунтар и незавим човек,когато с жена си се включиха в разни реалита.И Николета и той да от другата страна.Париците са по важни от достойнството им.За Николета е простено-толкова и е ума.

39

Анонимен

преди 7 години

Коя му била последната роля? Ми няма да ти я пуснат по тивито, трябва да си рамърдаш гъ*а до някой театър, ако знаеш какво е това.

38

Чалга форевър

преди 7 години

Американците наричат мексиканката Дженифър Лопес с името ДжейЛо. НиЛо звучи повлияно от американската култура.

37

Анонимен

преди 7 години

Не че защитавам Ласкин, той си е известен с някои зависимости, ама в онова въпросно предаване го бяха снимали как шофира след покупка (а не употреба) на алкохол. За Николетка няма надежда, но може би ще е хубаво поне другите списвачи да схващат некои тънки разлики.

36

Ddd

преди 7 години

Хубаво че Вальо Божинов и дава по някой лев на тая за издръжка на детето им, иначе Ни-ло ще умре от глад. А тя вместо да да ги харчи по предназначение (за детето) , ги пръска по вертепите.

35

До 38

преди 7 години

Брат, даже не е в самолет, в очилата й се отразяват стените на стаята. Колаж е, да изглежда интересна и скъпа, хаха

34

глупко

преди 7 години

Не знам защо опосумите държат това олицетворение на всичко най-пошло в ефир? единия има бюлюк деца на това ли иска да ги научи? туй нещо търси само онуй нещо, а Ласкин е един доста мъдър човечец - бил дамаджана, повечето от тия постове ги пишат хора с червени очички докато си разтварят алказетцер. кой в бг не сръбва. ама кал да хвърлим си е другооо

33

Анонимен

преди 7 години

Що ни занимавате с този пияндурник и тази кокошка? Какво нормално има у тях, че да четем или знаем за живота им?

32

Анонимен

преди 7 години

За номер 32(+10)

31

Курти Михайлов

преди 7 години

НиЛо е над нещата затова не коментира.

30

Ушев

преди 7 години

що караш къркан бе пийняк?

29

Mikert

преди 7 години

Това е за съжаление реалността - всички сайтове "бързат" да поместят някоя и друга информация от този род, с единствената цел - опростачването на хората!!! Наистина защо не се пише за добрите постижения на даровити деца и юноши???? Защо няма информация за това как да се подобри живота на населението, а се пише за разни девойки и пораснали дами, които нямат почти нищо зад гърба си, а само колко пъти са "омачкали чаршафите", с кого и до там! Издигнаха "в култ" и разни хора, които завалват езика..

28

bluesky1 до ПРЪЪЦ БГ

преди 7 години

ЧЕТОХ И СЕ СМЯХ СЪС СЪЛЗИ....АХАХАХАААААА

27

Анонимен

преди 7 години

Тоя набеден артист пак напомни за себе си .

26

LaiNo

преди 7 години

Олеле, това плашило пак е на първа страница. С изплезен език, направо е за бостана...отвратителна е, такава я прави липсата на възпитание и нравственост. Давайки и ефирно време некадърниците издигат на пиедестал пошлостта:::

25

Анонимен

преди 7 години

Много рядко медиите пишат за успял човек на изкуството, за даровити деца...за честни и доблестни хора . Но за такива всеки ден! От къде младите да имат ценностна система? Виждат изтипосани мутри,к....ви и прочие , алкохолизирани величия, Бойко как му целуват ръката като на кръстник , и още и още... това е ЦЕЛЕНАСОЧЕНО!!!!! Не мислете че в медиите работят ***! Парите обаче са по важни от морала!