29

Анонимен

преди 7 години

Кралете са имали шутове. И тези са марионетки, но добре платени.

28

ined

преди 7 години

Винаги ще има за какво да ги мразиш американците със и без Тръмп.

27

Dilla

преди 7 години

А, че американците си ги мразят отпреди това. В колко страни могат да отидат, ако не са на танк?

26

az

преди 7 години

toja tapanar Jimmy se pravi na mnogo istinski, no vidjahme, 4e pove4eto holivudski "veli4ia" sa prosto plateni, a 4e sa falschivi go dokazaha za poreden pat s gafovete si....

25

Анонимен

преди 7 години

Ахаха, забавляват си се артистите в Холивуд. Представяте ли си такова нещо в мосфилм?

24

ANOM

преди 7 години

И лошата реклама е реклам. След мандата си Тръм ще бъде обявен за гениален велик и тем подобни. Защото е накарал света пак да се страхува от САЩ.

23

Анонимен

преди 7 години

Дано ревящите либерастки лучени глави от ПицаГейтВууд да осъзнаят падението си и че изгубиха завинаги статута си на обичани и харесвани звезди в целия свят, изгубиха най вече достойнството си! Оказха нескопосани политически кукли на конци... Скоро и най-върлите им фенове ще се отвратят от тях!

22

God

преди 7 години

Лесно е да се правиш смешки на гърба на Тръмп. Защо не се бъзикаха с Обама, който дойде с обещание да изтегли американските войници от Афганистан и Ирак, а напусна поста си с медал от Пентагона "за заслуги"? Защо не се бъзикаха с него, когато с парите на данъкоплатците спаси от фалит спонсорите си от Уолстрийт, а те след това си раздадоха милионни бонуси? Или когато подкрепяше своите приятели крони-капиталисти като Бъфет? Или за Холивуд това е ОК щом демократите го крепят?

21

Анонимен

преди 7 години

а така 20, кажи им:) Вместо да показват по червения килим прекрасни хора като теб, те седнали някакви гадни прос.титуки и печки да показват:))

20

Щирлиц

преди 7 години

Лицето на демокрацията-грозни и грозно облечени звезди.Това имат,това ни пробутват.

19

Парад на суетата

преди 7 години

И какво видяхме на килима -парад на гейове ,***,печки и *** от други цветове,наркомани и всякакъв подобен ***. И *** филми.Това тук започва все повече да прилича на Евровизия.

18

рускиня до 14

преди 7 години

1. Изключителен комик ще се занимава с филмово изкуство, а не с политика. 2. Няма нужда да се напъваш ,че само ти и комика владеят английски 3. Нищо духовито и остроумно този "комик " не казал, за да оценя негов брилиантен хумор. Оценявам доста англо-говорящи комици, но той не е среди тях 4. Не чух този шегобиец да коментира бомбардировки на Сърбия,Ирак - да се пошегува 5. Подобни викачи на демокрация ние ги познаваме от Шарли Ебдо - гнусни, цинични и обичащи само свой задн..ник и хонорари

17

Анонимен

преди 7 години

До рускиняГлупакът водещия-САЩ ги ненавиждат от времена на бомбардировки в Хирошима, в Афганистан, бомбардировки и мъчения в Ирак, бомбардировки в Сърбия.а руснаците къде ги обичат?

16

Един

преди 7 години

Мерил Стрийп, Мерил Стрийп .... тази в Улицата ли беше снимала няколко епизода?

15

Анонимен

преди 7 години

Холивуд-средище на морала,приличието,висшите ценности.Лесно онлайн се намира информация какъв е истинския начин за пробив във филмовата индустрия зад океана,какво се налага да прави човек,за да си запази звездния статус и получаването на роли,как тихо и полека се отстраняват инакомислещите,как Илайджа Ууд изпадна в немилост,защото посмя да каже за п!едофилията,и за алкохола знаем,и за наркотиците и т.н.Все признаци как една гилдия е достойна да съди и отсъжда,браво,напълно заслужено.

14

Аз

преди 7 години

Джими Кимъл е изключителен комик, със страхотно чувство за хумор и усет към иронията, каквито очевидно коментиращите тук не притежават...Разбира се за да занеш кой е Джими Кимъл все пак трябва да поназнайваш поне малко английски, нещо което очевидно не ви се отдава. Но пък не ви и трябва, нали знаете кои са Джена и Фики...А начинът по който Джими Кимъл водеше Оскарите е брилянтен пример за политическа сатира, която няма как да оцените, тъй като сте твърде ограничени!

13

много съм проз

преди 7 години

Не, ти си ***. Сега можеш да добавиш и Пикасо с неговите "мацаници". Това често се среща сред проздите-като не разбират нещо го отхвърлят.Пикасо заслужено е обявен за гений (съмнявам се изобщо да знаеш за какво става въпрос, ентелектуалецо!), но щом тази свръхпретенциозна овца, която няма собствено мнение я сравняваш с Пикасо, говори кой наистина е проЗтия!

12

рускиня до 11

преди 7 години

"Актриса се изложи без бельо на Оскарите" .Това ли е моралисти, които ще четат морал? Да се научат поне *** да обличат. А относно Русия - някъде в поста да съм нещо споменала? Много обичам да използвам никнейм Рускиня - първосигнални *** застават в челна стойка.

11

До рускиня

преди 7 години

А кой обича руския сортир? Кой иска да живее там? Кой е приятел на джуджето?

10

Анонимен

преди 7 години

"Не, не съм чалгар с чалгарско мислене и интереси!!"Не, ти си ***. Сега можеш да добавиш и Пикасо с неговите "мацаници". Това често се среща сред проздите-като не разбират нещо го отхвърлят.