10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4Знаем, че Бойко е Бивш премиер. И такъв ще си остане. Но дебати се водят не между бивши, а кандидат-премиери! Бившите обикновено отиват на бунището. Това се очаква и за Бойко, но поне нека да опита!

9

dp

преди 7 години

От няколко години руската агит тролеферма масово тиражира лъжи по медиите, в това число и под формата на коментари под новините - писани от *** на кремълския Саурон - и се надяват на резултат сега.Не мисля, че ще ги огрее, прекалено умствено изостанала им е агитацията за да се хванат достатъчно хора. Тия, към които е адресирано посланието им са измрели или на измиране.

8

Анонимен

преди 7 години

Първане и ти си ми един червен *** та те няма никъде . сутринта вашия нещастен уж някакъв журналит стана за посмешище по телевизията .

7

до 6

преди 7 години

Сутринта Цвета Географията стана за смях.А тя между другото научи ли Пекин къде се намира.

6

Анонимен

преди 7 години

Що триете коментари бе.Защото истината боли.Тиквата никога няма да се яви на личен дебат с когото и да било,защото е тъъъъъпп като кантонерски петел.

5

Анонимен

преди 7 години

Сутринта Караянчева навря ГоляматЪ ГлавЪ на кучето г......а.

4

Анонимен

преди 7 години

Храненикът на кънчовците отново ни обяснява нещата от живота. Станаха разногледи от вторачването в европейските дадености и азиатските ***.

3

Анонимен

преди 7 години

Това, което Корнелия подготвя, е стара тактика, използвана от партийните секретари при провеждането на събрания на низово равнище.Бойко Борисов де има предвид, че бивш премиер може да дебатира само с друг бивш премиер.За "дебат" (махленски цирк) с Корнелия да прати някоя като Беновска, та двете да направят сеир на народа, пък ако щат и за косите да се хванат. Това е нивото на Корнелия.

2

Сеир, не дебат

преди 7 години

Корнелия се готви да прави цирк - махленска свада с обиди и обвинения, крясъци, ръкомахане, подскачане. Тя няма да изслушва досегашния премиер, нито ще отговаря на аргументите му, тя няма намерение да прави това. Ако той все пак успее по някакъв начин да я надвика и да каже логични неща, тя ще премине към клоунада. Вместо да му отговори, ще започне да се криви и да го подиграва. Всеки мъж би изглеждал смешен в подобна ситуация. Затова да прати някоя вресла да дебатира от името на ГЕРБ.

1

БСП са гад.ини

преди 7 години

Ох, БСП, БСП, то ако нещата ставаха с надприказване. Ние знаем, че вие сте царе на лозунгите, красивите фрази и обещанията, ама като опре до дела, хич ви няма и обикновено се стига до катастрофа.