89

Питам

преди 7 години

Какви са тия 25% колебаещи се? Има демократи и социалисти.Демоалисти може да бъдат само *** и нагаждачите.

88

Анонимен

преди 7 години

А ако срещнеш бивш комунист

87

Анонимен

преди 7 години

Новата тройна лямя се готви да застъпи властта!

86

nina88

преди 7 години

Zasto v anketata lipsva "Vazrajdane", i zasto vsi4ki govoriat samo za bsp i gerb, daite 6ans i na drugii partii, tezi ve4e vidiaxme, 4e nisto ne stava ot tiax!

85

Сталин

преди 7 години

Не се колебахте ,смело за партията ,която направи България достойна държава .Да гласуваме за наследниците на Димитров,Живков и Благоев,за да я имаме 21 век нашата славна родина.

84

Анкети

преди 7 години

Двете партии между които се колебая не съществуват в анкетите. "Възраждане" и "Българска пролет". Защо? А те са най-читавите от всички останали.

83

Анонимен

преди 7 години

До Народе???Само един протестен вот срещу БСП,ДПС и Герб ,Атака -досегашните крадци на България и гласуването с бюлетина 16 може да обърне палачинката и тогава ще настане такъв общ вой от тези партии......но това ще е за доброто на България и аз призовавам хората-българите направете своят избор ,но не забравяйте изминалите 27 г. как ни набутаха в ъгъла на бедност и сиромашия!

82

Анонимен

преди 7 години

До Народе???И АЗ НЕДОУМЯВАМ КОЛКО ГОДИНИ ЩЕ ТЕ ДОЯТ,КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ *** И ДА НЕ СЕ ПРОСВЕЩАВАШ ,ДОСТАТЪЧНО Е ДА ЧЕТЕТЕ МЕДИИТЕ НА ДЕБЕЛЯН ПЕЕВСКИ И ДА ВИДИШ КОИ СА НЕГОВИТЕ ХОРА И КОГО ПЛЮЕ НАЙ-МНОГО. И АКО СИ ПОНЕ МАЛКО УМЕН ЩЕ СИ НАПРАВИШ ИЗВОДА КОЙ Е ПО-ДОСТОЙНИЯТ ПОЛИТИК! ВСИЧКИ КОИТО СА ПРОТИВ ПОЛИТИЧЕСКАТА МАФИЯ В БСП И ГЕРБ СА ПОД НОЖА НА ДЕБЕЛЯНЧО ! ИЗБРАХА БСП ТОЙ ИМ СЕРВИРА ПЕЕВСКИ,ОТ ГОДИНИ ДПС ПЪК СЕ НЕРАЗДЕЛНИ И ТОЙ Е ТЯХНИЯТ ДЕЖУРЕН ДЕПУТАТ,А БОЙКО ТОЛКОВА ГО ПАЗИ ПЕЕВСКИ САК

81

Народе???

преди 7 години

Единствено "Да България" може и иска да приложи румънския модел . За съжаление обществото ни е много,много зле с мисленето и само 3-4 % ще гласуват за тях...

80

Анонимен

преди 7 години

Е ТОВА Е ГЛАВНИЯТ ВЪПРОС ? И ТОВА ГИ РАЗЯЖДА КОМУНИСТИТЕ ОТ БСП И ГЕРБ ? ЗАЩОТО ТЕЗИ 25 % СА ОТВРАТЕНИТЕ ,ТЕЗИ ДЕТО НЕ ИСКАТ НИТО НОВИТЕ КРАДЦИ ОТ ГЕРБ НИТО СТАРИТЕ КРАДЦИ ОТ БСП....

79

БСП са гад.ини

преди 7 години

До 78 анонимник. Не можеш да ни залъжеш, тарикат, ти си изкуфял дърт зомбиран ***, който винаги е гласувал за БКП.

78

Истината

преди 7 години

Аз от 27 години все ви повтарям, че няма за кого да се гласува, а някои от вас още не са го разбрали. За когото и да гласуваш, гласуваш за мафията, гласуваш за корупция, гласуваш за беднотия и т.н. 27 години не ви ли стигат?

77

Жоро

преди 7 години

с к'ви очила ги виждате тея алтернативи *** :)всичко отдавна е загубено!!!

76

Някой

преди 7 години

За когото и да гласувате - Победителят се знае от сега! БКП ще спечели защото то друга партия в България няма. Всички са нейни издънки управлявани от ДС. БКП е дошла на влас 1944г. и до сега си е тя. Вие си гласувайте за когото си искате. Където играе парата конкуренти и противници няма.

75

Анонимен

преди 7 години

До ЧикънТочно за това няма да гласувам. Който и да дойде има една цел- да краде колкото може и да се облагодетелства максимално преди края на мандата. Няма да съм този който ще му помогне в това.

74

Избирам

преди 7 години

Крайно време е да махнем чревните ***: имам предвид и бсп и герб.

73

реалист

преди 7 години

Учудващо е как толкова много хора не виждат по умен да ни управлява от пожарнира и от БСП. Явно заплахите му действат. Но ако БСП ги няма с какво ще зазплашва хората?

72

електорат

преди 7 години

Трудно е да избереш за кого да гласуваш. Аз използвам метода на изключването. На първо място е столетницата. Те гласуваха единодушно и под срой, символа на задкулисието,нарицателнто за политическа корупция,лицето на мафията - Пеевски да оглави ДАНС. Това беше мухата върху купчината на криминалните подвизи на партията. Ако се върнат на власт, вероятно Марио Николов ще стане шеф на НАП. Боко е втори в списъка. Има алтернативи. За Бога, братя мислете преди да гласувате.

71

?

преди 7 години

Aлтернатива ИМА, но хората дори не си правят труда да проучат.Малко е срамно, че българите проучват с дни преди да си купят кола или мобилен телефон, но когато става дума за инзбор на парламент дори не си правят труда да разберат имената на бъдещите депутату. Псуват и пускат за същите и после чакат промяна. "учудващо" промяна няма. Както Айнщанй дефинира "Лудост" : Да правиш едно и също нещо отново и отново и да очакваш различни резултати" Но ни мързи да търсим, четем и избираме мъдро.

70

саркастичен

преди 7 години

Избирайте разумно,между БКП1 и БКП2.Изборът ви има има значение, хахахаха...