120

РГГФТР

преди 7 години

До Хич не ми еЩом като хич не ти е що се обаждаш бе ***

119

Така е

преди 7 години

До Анонимен 106 БСП не направиха нищо , затова нищо тяхно не капе и не се руши.Не прави нищо и ръцете ще бъдат чистички.

118

Някой

преди 7 години

Еми то си има народна поговорка за такъв случай:"Бързата работа... Слепи ги ражда" Грешката в поговорката е умишлена и означава нещо.

117

Баце

преди 7 години

До Хич не ми еа га драпаше пеша по баиря към мелницата "Е" ли ти беше?

116

Анонимен

преди 7 години

Който мрънка, да даде обет и да не прекрачва входа на метрото. Демек - пълен бойкот, ама като гледам, скоро ще трябва да се назначат и "натъпквачи" като в Япония.

115

Анонимен

преди 7 години

Абе що не ходите да видите римското или берлинското метро? В краката ти скачат плъхове колкото котараци.

114

Анонимен

преди 7 години

До възмущаващите се от критиките: Никой не е против метрото и да се прави метро.Възмущенито е от некачественото строителство,което се свързва обикновено с кражба на средства и пари... Такова капитално строителство би трябвало да изкара поне 15-20 години без ремонт, а не да обясняват, че се случвало???Не може да наливаш милиони в земята и после като на *** да ни обясняват,че се случвало.Ей затова е възмущението и критиката,а не че има метро.

113

Хич не ми е

преди 7 години

На станцията на Мария Луиза нито асансьори, нито ескалатори работят от памти век

112

късата памет

преди 7 години

Манталитета ни е такъв. Да плюем. Значи гледам коментарите под различни статии. Негативните са 90%. Няма значение съдържанието на статията, важно е някой да е виновен и да се плюе яко, дори да няма връзка с материала който се коментира. Всеки позитивен коментар предизвиква недоволство от мнозинството и много минуси. Няма да се опитвам да анализирам защо е така и до какво води това. Който има акъл да си прецени сам

111

Брат

преди 7 години

аман от мрънкачи, нали на братойката ДЖи пи груп му построиха къща от 2-ри метродиаметър. Пък вие гледайте баняджийските изпълнения по станциите. С тея плочки се едно си в различна баня на всяка станция

110

Анонимен

преди 7 години

До АнонименБСП построиха едни магистрали, на които бб почна да им реже лентите.Ти по-добре кажи - колко още ще има умрели от некачественото строителство на мутрата?

109

Анонимен

преди 7 години

До !!!Прахта на герб вече я дишаме, мойто момче, а някои даже я газят като кал в метрото.Не може да се биеш като бабуин в гърдите колко си велик, а всичко направено да се разпада 2-3 години след като е построено.

108

...

преди 7 години

Ми то на метростанция Дружба пода и тавана към метрото от страната на Дружба 1 си тече капе и пропада още от самото отваряне на въпросната метростанция! Сега тия пак са издържали година две!

107

бря бря

преди 7 години

Има метро има проблем...в наше село нема проблем , даже и път нема.

106

Терминал2

преди 7 години

Този сайт случайно ли е на червена тематика ?v.10

105

Дръндер

преди 7 години

До Анонимен 60 До кк 82За разлика от теб аз не троля/говорене извън контекста, насочване разговора в друга посока, отказ да се видят фактите/. Фактите са следните, вторият лъч на метрото беше построен от Бойко, първият лъч бе довършен от него. и сега ми кажи кой *** ти или аз? Факт е че ГЕРБ само усвоява европейски пари в джобовете си без да предостави адекватна услуга в резултат. И сега текат ремонти навсякъде. НЯкой вече от година не се оправят. Та с какво аз троля ***?

104

Дръндер

преди 7 години

До Анонимен 110Айде всички червени и гербави *** млъкнете! Въпроса не е в това кой какво е направил а как го е направил! Ясно? Никога не съм отричал ползата от метрото! Отричам ползата от евтините материали!

103

Анонимен

преди 7 години

До ГРАЖДАНИН 99Абе нагли и прости червени каскети въпроса е какво са построили БСП по време на тяхното управление , макар и некачествено . Посочете да идем да го снимаме .

102

Анонимен

преди 7 години

"Това е манталитет - той не идва и не си отива с едно правителство."Не е манталитет. Това е един от основните дефекти на системата. Проблемите са идентични НАВСЯКЪДЕ по света, просто СТЕПЕНТА на наглост е по-малка в старите колониални държави.Няма как да превърнеш печалбата в абсолютна ценност, и да искаш чудеса. Макс печалба значи минимум труд, материали, време. А после санкциите се обират с рушвети и лобиране.

101

!!!

преди 7 години

пак ще дишате прахта на ГЕРБ!!! ТЪ-па-ци!