38

Кaдиров

преди 7 години

'Ние сме бойнaтa пехотa нa въховния глaвнокомaндвaщ.нa рускaтa дуржaвa,aрмия и нaрод- президентa Влaдимир Путин и сме готови по неговa зaповед дa дa смaжем всички врaгове нa Русия - вътрешни и външни! Aллaх уекбaр ! "

37

Анонимен

преди 7 години

Кaто се сетв кaк убихa предaтеля Немцов душaтa ми се изпълвa с рaдост !

36

Мечо-туриста

преди 7 години

Да. В Америка не е по хубаво, но в Русия е още по зле. Хайде....болшевичета ***. Докажете, че в Москва е по-гот от Лос Анжелис или Ню Йорк.Докажете , че *** живеят по зле от руснаците....,щото аз *** в руската столица не срещнах, но просещи бабички.....с лопата да ги ринеш.

35

Анонимен

преди 7 години

AMI TAKA E AKO NE SE IZCHISTI MIASTITO OT ZIONISTKI MARIONETKI SHE ZAGINAT MILIONI RUSNAZI STIGA IM 80 GODINI UPRAVLIAVAHA RUSIA ZATOVA NAI GOLEMITE BOGATASHI SA RUSKI EVREI KRADIASHI PARI OT RUUSIA A JIVEESHI V UK

34

Анонимен

преди 7 години

"Първо искам да задам въпроса, защо името на проруския журналист от украински произход е написано на латиница???"Защото го цъкнах в гугъл и първата статия ми излезе от вестник Guardian (знам английски.. не знам руски). Съответно го копирах директно от там.Не един про-руски журналист има брутално убити... без особено жалеене от Запада и САЩ. Не ми се губеше време да вадя чак списък с имена. Който има желание за пет минути в гугъл ще намери достатъчно случаи и то на какъвто език му харесва

33

До 41

преди 7 години

Нещо не си много наясно.Първо, кратките публикации под които коментираме на воля, нямат атрибутите на статия. Второ, Анна Политковская не е политик, но е публична личност с обществени изяви и дейност противопоставяща се на официалната власт, в рамките на закона. В отстраняването на подобни хора има повече от политически интерес и мотив, затова и се определя като "политическо". А и новината може да се стори някому ***, но има логика и завръзка, поради което няма как да е буламач

32

мм

преди 7 години

В Aмерика да не са по-хубави? Традиционно масови екзекуции десетки невинни в училища, пред хипермаркети и т.н. Или като не са политически , това ги прави по-приемливи. Да ги сместитим тях някак си в морала си защото сега САЩ са ни приятели.

31

Анонимен

преди 7 години

Руснаците знаят къде се крие убиеца - в Кремъл.

30

Наблюдател

преди 7 години

"Властта не е мотивирана да търси поръчителите." Как ще е мотивирана като най-вероятно тя ги е поръчала! Никоя власт особенно тираничната не е склонна към самоубииство!

29

Анонимен

преди 7 години

Анна Политковска не е политик,а статията е соро-со-иден буламач.

28

Анонимен

преди 7 години

Всички виждат "новите дрехи" на царя, но никой не смее да каже, че е гол.

27

Анонимен

преди 7 години

Скоро руснаците ще поискат сметката на кръвожадното джудже!

26

Анонимен

преди 7 години

Това са традиционни православно - славянски ценности от Евразия. Въпрос на бонтон е да разстреляш неудобните ти личности, всички да знаят, че ти си поръчителя, но никой да не го казва на глас и всеки да се прави, че на ударен. Слава России!

25

Наблюдаващ

преди 7 години

До Анонимен (28)"А за Немцов: от какъв зор трябваше да го убият точно до Кремъл?"Едва ли обикновеният американец би си задал толкова отвлечен и академичен въпрос :)

24

Сорос колко сребърни

преди 7 години

Сорос колко сребърника ви плати за тази статия анти-Руска пропаганда?

23

Немцов е доказан Аме

преди 7 години

Немцов е доказан Американски агент. Всяка държава си има *** предатели, хора, които ще забият нож в гърба на сънародниците си. И в България има Русофоби, те са най-вече онези с Турско самосъзнание.

22

Анонимен

преди 7 години

Нещо за неразкритите убийства в българия ще споделите ли? Георги Стоев може би?Щото вече са стотици публични разтрели, взривявания и т.н. ... ама ние се правим на луди и се оправдаваме с другите държави дето и те били лоши.То хубаво, ама не ви виждам журналистите тука да натискате ежедневно правителствата от 89та насам за разкрития на тези показни убииства.

21

...

преди 7 години

Добре че са "новинарите" да припомнят от време на време за такива "незабравими" личности, чиято заслуга за хората е единствено да умрат при загадачни обстоятелства!

20

Анонимен

преди 7 години

Хаха..Раша е като 52-ро. Всички знаят, но се правят на ни лук яли, ни лук мирисали.

19

Анонимен

преди 7 години

Разбира се нещо не се казва за убитият с разтрел в Киев, Украйна журналист Oles Buzyna.Аааа защото той бил про-руски нали. Ясно.Политическите убийства на неудобни журналисти от страна на САЩ и Запада се покриват отново.