17

Kumah james

преди 6 години

Добър ден, Търсите ли бизнес, фирмен или личен заем? Ние предлагаме всички видове заеми при лихвени проценти от 3% годишно, пишете ни с вашите данни на midland.credit2***gmail за повече информация.С Най-Добри Пожелания,Г-н Кума Джеймс

16

Анонимен

преди 7 години

Жалко. Ведър човек беше!

15

Анонимен

преди 7 години

Да почива в мир. Израстнах с неговото предаване. Дано почива в мир!

14

Анонимен

преди 7 години

Последно сбогом, Роро!Аз страдам за всеки българин, който си отива от този свят!Светла памет на всички!

13

До Мария Иванова

преди 7 години

Няма да ходя на лекар, ама и да не ме задължават да плащам здравни осигуровки. Така съм съгласен. А не да пълним каца без дъно. То в БГ положението е повече от трагично, навсякъде и във всичко. Така ни лекуват, ако се наложи, че човек е обречен в повечето случаи или казано с др. думи белия чаршаф и....

12

Мария Иванова

преди 7 години

ами не ходете на лекар, след като сте недоволни. имате избор, на сила не ви води никой. И като не ви харесва това и онова, направете нещо вместо да мрънкате и злословите.

11

Горан

преди 7 години

За съжаление в последно време, специално във ВМА не съм чувал за излекуван пациент, след като е бил поставен в изкуствена кома. Все едно, че ги засилват към отвъдното. Явно не за всички случаи поставянето в изкуствена кома е добро решение.

10

Наблюдател

преди 7 години

Болничните ни заведения да под всякаква критика !!!Имаме един Пирогов и от цяла България тичат там!!! Лош имидж за ВМА то е ясно че тази болница е за сериозно разследване и да не забравяме случая с Директора и Кудрина където източиха сума пари и нищо !!!Парите се точат от здравето на хората и ефекта сами го виждаме за съжаление с трагичен край ,,,здравеопазване в България НЯМА !!! Почивай в мир.

9

do 8

преди 7 години

Бог да прости и тебе! *** в адски мъки!

8

ПАНАЙОТ МЕТАМОРФОС

преди 7 години

В СЕВЕРНА ЕЛЛАДА ИДВАТ СКЛАВЯНИ ОТ СЕРВИА И РОССИЯ. НИКОГА НЕ САМ ВИЗДАЛ ОТ ВАСТО ПЛЕМЕ. И СЕВЕРНА ЕЛЛАДА ИМА ГРАНИЦА НА ДУНАВА.

7

?

преди 7 години

Сладко ти е виното Роро,но не мерси,аз съм друго

6

Анонимен

преди 7 години

Трябва много да се внимава с екзотичните дестинации. Имунната ни система не е подготвена за различните вируси по онези географски ширини.---Вярно е. В различните географски местоположения бактериалната флора е различна. Различни щамове. Като живееш на едно място, си изграждаш имунитет към местните микроби. Има разни диви племена, които никога не са ползвали паста за зъби, но имат перфектни зъби, дължи се на това, че цял живот ядат само местна храна и имат пълен имунитет към местните бактерии.

5

Анонимен

преди 7 години

Обикновеният българин няма пари, затова лятото в Северна Гърция само знамената над кметството са гръцки.Иначе лошо за Роро, но е трябвало веднага да иде на лекар.

4

RIP

преди 7 години

..карма

3

дедо Ташунко

преди 7 години

Ако не беше ходил на Бали, наш Роро така неочаквано да почине, щеше едва ли...Азия и особено Африка са опасни, внимавайте. Моето предупреждение не касае обикновените българи, които нямат пари за почивка дори на нашето Черноморие.

2

Извънземен

преди 7 години

Почивай в мир, Роро. Ще те помним....

1

Умрел-умрел,ама...

преди 7 години

Е почна малко лигаво да става вече....