23

Анонимен

преди 7 години

Спечели "Тра-ла-ла Холивууд!

22

Anonimen

преди 7 години

Гафа с наградите е отмъщението на Тръмп.Явно негов човек се е намесил при награждаването и уж неволната грешка предизвика огромен скандал.Актьорите се видяха в небрано лозе и се чудеха как да реагират.Не искам да злорадствам,но на мен ми беше смешно.

21

Анонимен

преди 7 години

Случаят с нашата заспала "Сляпа Вайша'' и рекламата й по медиите наподобява на баснята за жабата и коня:"Жабата много се старала, но сякаш не разбрала,че като кон няма да станеи вместо да престанепродължила да упорствапред ковача,и на нея като на коняподкови да сложи". Та в случая на Жабата са нашите медии и заблудените автори на филмчето, които бленуват да бъдат като творците по света.Преди 30 години се правиха хубави български филми ,днешните са бози и пародии ,както и да ги погледнеш

20

Анонимен

преди 7 години

Имат си норма днесбг - на ден поне по два матриала срещу президента на САЩ иначе чичко сорос не дава кинти

19

Анонимен

преди 7 години

"Сляпата Вайша'' ? Георги Господинов Абе тоя човек много телевизия гледа !

18

ми

преди 7 години

нямало е с кво да направят жалкото си шоу и се хванали на гърба на Тръмп! Е прав ли е тръмп, като им го казва в оч1ите,чче са посредствени? прав ли е, като каза за Швеция? За какво излъга тръмп досега?

17

дедо гоше

преди 7 години

2 неща:-не разбирам неистовия вой че Вайша е БГ филм, не, това е филм от Канада, и на мене не ми се иска ама така е и трябва да го приемем-това са оскари а не някой бутиков филм фестивал, печелят филми с що годе добра история и най-вече с потенциал да пълнят салоните, харесваме не харесваме тва е

16

Анонимен

преди 7 години

Уникално посляние има филма Сляпата Вайша, но масата "умници" и не могат да го разберат....живейте в настоящето!

15

читател

преди 7 години

Е това чудо "Сляпата Вайша" изобщо филм ли е , или записанни халюцинации?На психично болен.

14

Легендата

преди 7 години

Филм за ***, клошар, гей, бивш престъпник, покосен от коварна болест просто нямаше как да не спечели. За жалост това показва колко далеч са прищевките на Академията от предпочитанията на образованата кино публика. За мен Ейми Адамс, Джейк Джиленхол и техния филм Хищници в мрака бяха жестоко подценени. Заслужаваха поне Оскар за адаптиран сценарии, номинации за водещите роли и още една-две номинации за техническите категории, но това е мое мнение.

13

Анонимен

преди 7 години

Тези се изложиха повече отСандо Симов на ТВ дебат(малкият Хрушчов)

12

Анонимен

преди 7 години

Белите каски-Документален филм- Оскар!!? Ами тогава да връчат и Нобелова награда за мир на Ердоган! А между другото, след Алепо, къде се изпариха тия Бели каски?

11

Чикън

преди 7 години

Тежка пропаганда е заляла Холивуд. Догодина си накупете поне 32 рола тоалетна хартия, че лошият Тръмп е президент и ще трябва да гледаме най-сърцераздирателната история на нетолерантност в света. Поне 40 Оскара и въртене по всички канали денонощно.

10

as

преди 7 години

е как да спечели тая Вайша, не знам другите в категорията кои са но това "нещо" е просто страховито, прилича на лош сън на наркоман на ЛСД... просто е зловещо и страшно, пък дори и от нашенци да е

9

падение

преди 7 години

Расизъм,политика,и *** филми .....

8

чао

преди 7 години

Пълна пародия е вече Холивуд,низко качествени мюзикъли печелят поради липса на стойностни филми.

7

Анонимен

преди 7 години

Надя Николова, Лъв е много по-хубав от този филм.

6

Анонимен

преди 7 години

Кимъл това с гафа беше заради проклятието на Деймън :D

5

Сляпата гейша

преди 7 години

Тва стана кат Колевото "еврейн-черен,еврейн-черен...."...

4

ФХ

преди 7 години

Тази година филмите не ги бива много. Може би Манчестър до морето само е по-добре.