9

правопис

преди 7 години

3 грешки в едно изречение само. Един spell check да си беше пуснала барем. Всеки втори стана репортер тука.

8

Гриогриий

преди 7 години

По платена статия не бях чел скоро.. Какво по-точно иска да каже драскачката-псевдожурналистка? "Решенията не са в разрез..." ; Пред съдебната палата вече са го среляли единия, обаче едвам се загатва в статията. Съда щеше ли да поеме отговорност ако се повтори атентата? Не разбрах тезата на статията, успях само да уловя,че се опитва да настройва и да разделя читателя. Това ли ти е целта, Славова? Колко парички получи от *** за тази статия?

7

Реалист

преди 7 години

27 години демокрация и свобода на словото, 27 години цензура.

6

Реалист

преди 7 години

До къде е стигнала свободата на словото в днес бг - цензурират се и малки имена на хора, чиито имена ги има в текста на публикацията. За такава свобода на словото се борим вече 17 години - да ни цензурират за щяло и нещяло и да правим балонна новина от нещо най-обикновено.

5

Реалист

преди 7 години

Съдът в случая не може да осигури адекватна охрана на тези, които пуска да влизат с личните си коли и точно затова ги и пуска. Не виждам нищо сензационно. Този който раздува този балон да не би да иска да ги стрелят след като са слезли от личните си коли на улицата и влизат в съда, както стана с Златко Баретата в центъра на София?!

4

Анонимен

преди 7 години

За какво ги съдят после да им плаща ме обещетение смешници 7.62

3

Анонимен

преди 7 години

Всичките проблеми на България идват от образованието, съдебната система и администрацията.

2

Анонимен

преди 7 години

Е те това вече са истинските проблеми на икономиката,народа и изобщо на БГ!И точно това са причините,заради които вече 27 г сме в безкраен "преход" от пустото в празното!Ало,журна-лиг-лите и жур-ан-али-зците!И вие сте за Белене!!!

1

Анонимен

преди 7 години

V tehnite avtomobili sa sigurni