124

даскалката?!

преди 3 години

До Даскалката?Тъпата и злобната си ти!

123

Анонимен

преди 7 години

Вече има няколко поколения,възпитани в различно време.

122

Анонимен

преди 7 години

Игра на баща и майка, в която бащата рита майката в корема..............какво да коментираме повече

121

103

преди 7 години

До Deuterium. Момичето се е казвало Габриела.

120

Deuterium

преди 7 години

Как се казва момиченцето?Много е странно ЗАЩО никъде не виждам името му!

119

Ground Zero SPL

преди 7 години

До АнонименВключително и музиката. В днешната "тийнейджърска" музика има само порнография, агресия и псувни, както и някакви психо ритми като "дъбстепа", които влияят на психиката на детето (и не само на детето). Даже бих казал, че музиката има най-много вина, защото децата повечето са отворени към нея и постъпват така сякаш са зависими от нея... Въпреки, че не познавам момичето Габриела, тоя кърпел не го оправдавам, нищо че е малък! Нека цял живот да му тежи на живота!

118

76

преди 7 години

Покойната душа до лекарския кабинет защо не е държала момиченцето а е "паднало" ако въобще е истина (все пак е на 11 дори да я бяха ударили в крака учителката ако трябва на ръце ще я носи) и в крайна сметка доста време мина за идеята с радиатора и изтритата лъжа с гълтането на езика, не мислите ли? Народа си гълта езика заради пресата които пишат тия глупости и гледат тях а не това което хората казват. Поправителен дом за убиеца (най-малкото да повтаря клас) и ако има справедливост затвор за род

117

76

преди 7 години

Цялата статия с изключение на починалото момиченце е цирк. Мирише на лъжи и то ужасно гнусни, такива които ще тежат на съвестта на много от хората замесени в защитата на бъдещия убиец. 1. Защо няма заместник учител? 2. Колко време учителката е била в "тоалетната" щото това не е нещо което може да се случи в рамките на 15 минути. 3. Защо УЧИТЕЛКАТА не знае кога е края на работното време на "докторката" която по принцип трябва да е там до края на часовете. 4. Дори да се е стигнало до там да водят

116

Анонимен

преди 7 години

Сега малкият *** ще бъде под защита и едва ли ще разбере какво е направил на момиченцето . После като порасне ще има друго провинение ,но няма да е пълнолетен и ще бъде пак оневинен донякъде . Ще бъде бягащият убиец при пейката в парка . И ще ходи пак да тренира любимият спорт за да забрави случката . Прекършеният живот на момичето и мъката на родителите нямат цена , но адвокатите на убиеца ще го защитават юнашки .

115

спомени

преди 7 години

И ние се биехме( или по-скоро борба)... спомням си 4-7.ми клас... и то- някое момче- срещу някое момиче през междучасието, в класната стая....( 1955-1957).. но си спомням, че повече беше, защото" се симпатизирахме".. но не си спомням, някой да ме е удрял да ме заболи, нито пък аз- да ударя момче ( значи "борба" е било..) направо е смешно....Но явно сега и жестоките филми влияят.Тук родителите трябва да говорят и обясняват ( имам внучки и зная, че "ненатрапчиво", но трябва да се говори- като с

114

Анонимен

преди 7 години

Kopeleto ubiez v detski datvor dr prikaski sa gluposti i prostaschteni

113

Фсички

преди 7 години

И ние си играехме на семейство ама не се биехме

112

real

преди 7 години

Да закрият сега училището, да разпратят учениците по други училища, а учителите съкратени...и така ще си вземат поука за възпитанието на децата и учители и родители!

111

Наблюдател

преди 7 години

Гледам ги децата пред блока как играят!Ами нямам думи!Само крясаци,обиди и се удрят и бутат едни в други!Явно копират от тв филмите и игрите на лаптопа!По скромните и възпитаните си тръгват!Другите играят до като се сбият!Нека не се сърдим на никой!Възпитанието е в семейството преди всичко!

110

онуфри

преди 7 години

Сега е момента да утЕпате даскалката, а всички други такива които работят в зверилниците по една година условно- ей тъй за кеф! До кога мили Родители ще търсите вина за първите седем неосъществени години на възпитание в други/ най-удобни са даскалите/.Поемете си отговорността към отрочетата!!!

109

Н

преди 7 години

Аз не мога да разбера защо на учителя трябва да се вменяват функции по охрана на учениците и разтървававето им. Те хората наука са учили, не са ходили на уроци по бойни изкуства като въпросния извършител на убийството. Проблемът според мен е в семейството, където не се обяснява, че не е нормално да се нанасят удари и ритници на друг човек.Детето е имало психологически проблеми и не му е обърнато внимание. Това не е нормално човешко общуване, да биеш е ненормално нещо, изродено поведение.

108

Анонимен

преди 7 години

Прави впечатление неадекватното поведение на учителката. Първо - оставила ги сами, после - дете повръща кръв, тя го влачи да го разхожда до лекарски кабинет в училището, детето пада по пътя към кабинета - явно тя е вървяла напред, вместо поне да придържа детето...жалка история.

107

Пешо*

преди 7 години

Погубила го е игра на родители, да.Майката и бащата на копеленцето са си мислели, че стават за тая работа.На българина никога не му е виновен виновния.

106

Anonimen

преди 7 години

Razglezen piklio na mama i tati .. v taq darjava nqma zakon ,da vi pikaq na zakona i spravedlivostta murshi dolni gadni .. na kude otiva taq bulgariq be hora ,kakvo se slychva tova normalno li e ?

105

до 125

преди 7 години

До АнонименЕ какво да направи след като работното и време е свършило?! А и да беше там, при разкъсан черен дроб какво да направи.Има само един виновен и това е детето-убиец