12

Оскар

преди 7 години

Отново лицемерие от "братята зад океана"!Миналата година стана скандалче,защото нямаше една номинация на актьор от скъпата боя,сега-навсякъде има!Да не разлайваме кучетата :)

11

Анонимен

преди 7 години

За актьори като Холи Бери, Дензъл, Морган Фрийман, Уил Смит, Джейми Фокс ( изиграл Рей Чарлз), Уитни, изиграла себе си какво да кажеш, прекрасни са. Но чак пък във всички обл асти номинации...

10

Анонимен

преди 7 години

1-ва стъпка ще е процентна квота2. квоти и за другите цветнокожи3. битка между черните и латиносите кой да получи най-много Оскари4. белите са дружно изритани от конкурса5. да живее Идиокрацията и Обама е нейн пророк!

9

Гошо

преди 7 години

Айде и тия ..........Стига с тоя либерализъм бе.Ще те номинират ако си изиграл добре ролята и ако *** собственици на Хероинвуд те одобрят .......Черен ли си ,зелен ли си на никой не му дреме .И айде стига сте ме цензурирали бе.Нали тук се изразява мнение ,къде е свободата на словото .А?

8

край

преди 7 години

Чернокожите - Оскар а дебелокожите какво да ги правим - те взимат всички оскари ежегодно.

7

Бизнесмен с Ауди

преди 7 години

Бели, черни, няма значение. Важното е хората да се разбират. Предполагам, че всеки може да вземе оскар, стига да иска. Просто трябва да постави задача на някоя от секретарките да проучи изискванията и после някой от адвокатите ще свърши необходимата работа.

6

Брат Вурст

преди 7 години

Защо досега нито един Ром (havana club, bacardi и т.н.), не е печелил Аскер. Трябва да има квота за ромски режисьори, сценаристи и актьори.74% от баскетболистите в NBA и 78% от всички носители на приза за най-полезен играч са чернокожи. Какъв е този расизъм.

5

Иван Пешев

преди 7 години

Откога думата Н ег ър се цензурира , това си е съвсем нормална дума която американците превърнаха в ***, ние нямаме колониална история и аз отказвам да приема техните грехове, даже ние сме по не гри от не гри-те защото сме били по-дълго под робство.

4

amiiiii

преди 7 години

Не гледам филми с цветнокожи и затова не ме интересуват наградите.

3

мме

преди 7 години

Да дадат един Оскар и на Тръмп

2

Анонимен

преди 7 години

Другата година трябва рекордно да спечелят във всички категории! Всичко опорочихте! Няма нормални спортни състезания, музикални конкурси, награди и каквото и да било. Само за научни открития още не сте въвели квоти, но има време. Там обаче ще е доста трудно.

1

Анонимен

преди 7 години

След афр0негр0идите следват азиатците,инвалидите, 0братните, 3-п0ловите, бившите затворници, и накрая няма да остават статуетки за нормалните хора.