15

Ставри

преди 7 години

До ИЗВОДНе извода е ако махат визите за *** като теб задължително да се въведе IQ тест преди да те пуснат.Четеш ,а извода ти е същия като на онези пациенти чиито психози се описват...

14

кхсу

преди 7 години

У нас пък броят на умрели от СПИН е нищожен в сравнение на починалите от сърдечни болести, ама хората пак се пазят от СПИН. Страхливци!

13

ИЗВОД

преди 7 години

И кво? Да си поканят хора от опасни държави, за да не изостава бройката убити от тероризъм от броя на жертвите на катастрофи?

12

HAHA

преди 7 години

Според данни на Центъра за контрол на болестите през периода 2005-2014 г. средно 11 737 американци са били убити от друг американец (21 един от тях от малки деца), 737 са загинали, падайки от леглото, а 9 от ислямистки джихадисти, които в повечето случаи са били американски граждани, а не имигранти.

11

Анонимен

преди 7 години

ИЗРАЕЛЦИ НЯМА, НАРИЧАТ СЕ ЕВРЕИ

10

Анонимен

преди 7 години

Бизнесмена с аудито, а таз охрана тебе с клечки за зъби ли ще те пази? Как се изказвате неподготвени не е истина. А и трябва ли всички да сме комплексари като тебе и да ходим с по 5 мутри на всякъде? А тези мутри де те пазят и те ако трябва да земат по 5 мутри и то ще стане небивало търсене на мутри.

9

Бизнесмен с Ауди

преди 7 години

Няма никакъв смисъл човек да носи оръжие, само ще го притеснява. По-добре да си наеме охрана. Три осемчасови екипа от по пет човека всеки, са напълно достатъчни. Това са все хора опитни, знаещи какво кога да правят. Защо да нося и аз оръжие?Аз разбирам, че някои хора изпитват известни финансови затруднения и може би ще им е трудно да плащат за такава охрана. Но дори и те биха могли да наемат трима човека, които да се сменят на осем часа.

8

Анонимен

преди 7 години

Това не може да е вярно! Самият Путин каза, че тероризмът е най-голямата заплаха за съвременния свят и затова трябва всички да се обединим и да махнем санкциите.

7

Анонимен

преди 7 години

Хубаво е в САЩ и затворите са претъпкани и по улиците спят милиони бездомни.

6

демокрация

преди 7 години

В дивия запад е война и ако не си въоръжен загиваш.

5

Анонимен

преди 7 години

Огромното мнозинство на застреляни в САЩ са черни, застреляни от черни.Това е истината, статистиката не лъже

4

Анонимен

преди 7 години

Това му е лошото на популизма, не можеш вечно да заблуждаваш масите. Все идва момента в който те разобличават.

3

Анонимен

преди 7 години

Съвсем пресен пример и у нас. Само за ден станаха ясни два случая на убийство и то от непълнолетни срещу нула случая от мигранти.

2

Анонимен

преди 7 години

731 души загинали, след като са паднали от леглото. Или са спали на двуетажни легла или са били 300 килограмови шопари, които след като са паднали са умрели от глад, защото не могат да се изправят сами.

1

В БГ

преди 7 години

В медиите излезе новина за нова подлизурска организация 'Боко Харем'!