30

Анонимен

преди 7 години

До до1299Мюсулманската религия се била наложила на християните в България!?Ъъъъ ти луд ли си бе?

29

До другаря

преди 7 години

До ГробаряДругарю, годишно по пътищата в България са загивали 1500, но преди 1989г когато не е имало ни коли ни пътища.Сега при лошата тиква дето прави пътища и във всеки дом има кола та даже и две жертвите годишно са около 700.

28

Анонимен

преди 7 години

Нищо!По-важното е да не се допускат българи и румънци.

27

WELKOME OT

преди 7 години

MI6,MI5,SAS,SO19 ! MNOGO SE PROBVAHA, AMA NE IM MINA NOMERAT.....

26

Анонимен

преди 7 години

Като се приберат тунингованите хангличани от джихад холидей и ще започне пого. Ценностна система и традиции...

25

Гробаря

преди 7 години

Българска държава все по опасна за София и етническия българин. Годишно загиват 1500 души по пътищата,работещи-бедни,много млади етнически българи нямат деца, повечето едва едно дете... в Софийски градски съд годишно се гледат 70 хиляди дела, всички в името на народа... експертите-графолози ограбват възрастни граждани за сметка на корумпирани нотариуси,младежи и бивши служители на ДС и мвр.... ежедневни опити за самоубийства и миграция по принуда... Ислямска държава ли?

24

Е

преди 7 години

До Ердоган:Лондон да целуне ръка на Ердо? Ти си тотално куку. По - скоро Лондон ще се изпикае във феса на Ердо.

23

Анонимен

преди 7 години

"Християнската вяра е избор!-"Да цар Борис 1 ви Вие помолил Ако искате:-):-):-):-)

22

Анонимен

преди 7 години

Ми нали пакито, дето стана кмет на Лондон преди време каза, че живеем във време, когато тероризмът бил част от всекидневието и трябвало да се свиква. Ми сега да свикват.

21

до1299

преди 7 години

Ти пропусна да кажеш,че мюсулманската религия насила се е наложила над хриатияните в България и то в продължение забележи!!!500год. Какво да коментирам управлението на цар Борис-добре е да знаеш,че много префи него християнството е прието по нашите земи и не го е наложил той имало е християни много юреди него-хуни,катари,богомили!

20

SpaceX

преди 7 години

Браво , реагирали сте

19

SpaceX

преди 7 години

Много мразя да бъда винаги прав ТОЗИ 1299 се е кръстил така на годината ан основаването на Османската държава ТОЗИ 1299 е НЕО османист Изхвърлете го веднага от тук Българи ли стеПрочети още на: dnes.bg/world/2017/02/26/isliamska-dyrjava-vse-po-opasna-za-london-gotvi-bezrazborni-ataki.333166#comment-newest

18

до1299

преди 7 години

Християнската вяра е избор!-не е по задължение и с камшик,както турците са налагали своята спрямо българите през османското робство,но българи са били избивани и тормозени заради това,че не са приемали османската вяра-това имай предвид! Кой мюсулманин насила е станал християнин посочи?

17

SpaceX

преди 7 години

Написах и пак повртрям , ДАЕШ е отговорът на хората на Садам

16

бай ганю

преди 7 години

силният сблъсък между две различни култури по отношение на напредналост продължава да ескалира от липсата на неразбиране една към друга и до като има неграмотност отхвърляне и не разбиране до тогава ще има тлеене на напрежение

15

Анонимен

преди 7 години

Усещам ислямисти в коментарите.

14

питащ

преди 7 години

Продължение на коментар 36 До 1299 Питам,ако християните мразиха мюсулманите щяха ли да разрешат да навлизат в европейски територии толкова много,огромно множество"имигранти" мюсулмани? А колко християни са приети в мюсулмански държави и колко християни са избити заради вярата си варабските страни? Отговори си искрено на тези въпроси пред себе си и ще видиш истината!

13

Анонимен

преди 7 години

До1299 С,кое не си съгласен/на?Ти кажи враг ли си,но аз на теб не съм нито мразя мюсулманите,но знам,че в Корана им има писание да мразят друговерците(християни) Там(в корана) се признава Христос,но не се приема като Божий Син,което е същността му!-поради ЛЮБОВТА му към всички човеци Бог не пощади единородния си син,за да се спасим всички грешници-чрез любов,а не по заслуга на нашето грешно естество.Омразата не може да е градивна в никоя религия.

12

питам

преди 7 години

Коментар 19 е до (9) коментар1299 Изтрили са някой и вече е 9 не 10

11

питам

преди 7 години

До коментар 10 Не ние сме си избрали мюсулманите за врагове,а те нас!Защо атакуват ислямистите обикновени хора от Европа а терористични актове?Защо има омраза към християните,които биват избивани в мюсулманските държави?Християнството е любов? Има много мюсулмани,които са намерели истината в християнствоти,проучвайки и чели Библията.В Европа мюсулманите имат повече права от мюсулманите в арабските страни?-как тогава твърдиш за омраза