34

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 35Лекувайте си късогледието.Прочетете още веднъж - тъкмо за това иде реч - емоционално и духовно беден, няма как да има съответната култура на поведение. Да научиш трикове не значи, че си джентълмен.Джентълмените - такива - се държат по един и същи начин с всички жени.Точно тук се "дънят" претенциите да са по-качествени.

33

реплика

преди 7 години

Може да се каже, че още не е излязла от филма.

32

Хайде Памело!!!

преди 7 години

Памела ли си какво си не знам,като не искаш информация от книги или психиатър бръкни вгугъла и виж що е то ФРИГИДНОСТ-видове и причини.И спри да избиваш комплекси.

31

Анонимен

преди 7 години

Всеки вижда това, за което има очи. Въпреки образоваността си въпросната госпожа е ИЗБРАЛА да е играчка, затова и е горчилката. За годините си изглежда изхабена и вгорчена.Бог дал - Бог взел.Ако беше избрала друга среда, можеше и да не се осъзнава като употрбена.

30

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 29Явно се припозна и се обиди. Въобще не става въпрос за креватни изпълнения, а за култура, отношение, възпитание, образователен ценз.... Но, разбира се *** лейчици, както и вдебилените не.рези свеждат нещата до вдигане на крачета. Типично за емоционалните и духовни инвалиди.

29

Мони кабел учи

преди 7 години

Svi muskarci su zivotinje! хахахаха. Не бих казал нещо такова за жените, защото все пак си лягам с някои от тях.

28

Анонимен

преди 7 години

Познавах един, който харесваше и се възхищаваше единствено от майка си. Във всички останали жени виждаше само поводи за подигравки. Дори когато не ги изричаше гласно.

27

Анонимен

преди 7 години

До ДжендлмънЕдин наистина некадърен в леглото развиваше същата теория.Рядко семпъл на емоционално и духовно ниво.Добре,че се успокояваш сам, че си изключителен.

26

Анонимен

преди 7 години

Кой още не е разбрал, че "Памела" е подставено лице?Най-вероятно - мъж.

25

Анонимен

преди 7 години

Но обича "животните".

24

Памела

преди 7 години

Сега е с четвърта,ама докога ли!?

23

Памела

преди 7 години

До 20Едно си дедо знае,едно си бае!До 22На извратеняка...нула внимание!До 23Не казвам деденце! Казвам,Господине,защототова е много хубава възраст на която все ощеможе да сте в политиката. За мен възрастен енад 80 г. И така,господине! Набийте си го добре в главата Фригидност не съществува.Направете консултация с който си щете психолог.Тоз,който зарязах бе първия ми съпруг. И добре,че го сторих,щото и днес щях да се чудя такава ли съм или не. А той след мен имаше още2-3.Сега е с чет

22

:)

преди 7 години

Ооо, завалийките, за вас мъжа трябва да прави всичко, а вие да лежите като морски звезди и да давате оценки ли?? Много сте се излъгали!

21

До Памела

преди 7 години

Я да се намеси един стар човек. Момиче такова заболяване има.Не се прави на шопа пред клетката на жирафа,,Такова животно нема"Явно имаш някакъв комплекс.Да не си възпълничка,или обратното.Харесваш ли се?Щом отваряш тази тема явно има нещо гнило.А за заболяванията не е лошо да отвориш някоя книга.А от опит/аз съм на 65/мога да ти кажа че има нимфоманки/мой приятел се разведе заради такава жена/ има и фригидни .М/у впрочем казвали ли са ти го че така,,яростно страдаш"?

20

Прос Селендур

преди 7 години

Тая май скоро са я опънали изодзадзе и за това скимти...

19

Джендлмън

преди 7 години

Въобще не се оплаквайте. Истинският мъж се отнася с дамите именно като с такива. С дамите. С всички останали от женски пол се отнася също подобаващо. И после при този, втория тип жени започва едно врънкане как мъжете били н`ам к`ви си или пък пускат клишето за "неподходящия". Истинските мъже, както и истинските дами, все още съществуват, но са само в определени среди. Не в тези с напомпаната гръд и самочувствие. А тези последните са от двата пола и са в изобилие.

18

Анонимен

преди 7 години

Браво че си Екстра. А сега си признай че обичаш с новия да правиш див и необуздан животински секс, и не ни разправяй повече глупости.

17

до 15

преди 7 години

Екстра съм си! Но се постарах да намеря точния мъж. И сега е.до мен. Преди имах един,който ми внушаваше,че съм фригидна. А тойсамия не ставаше за нищо от всякъде. Бихму шута и намерих това от което се нуждаех. Е,сега не съм фригидна. Няма такова психично заболяване. Тези ги разправяйте на дядовците си!

16

Памела

преди 7 години

Не казвам,че няма такива сред нежния пол,които се опитват да променат онова що Бог им едал.Глупаво е и си е за тяхна сметка! Казвам,че няма фригидни жени! Има некадърни мъже! Не всички разбира се. И слава Богу!

15

хех

преди 7 години

Тая като я видя все се сещам за иначе сдържаният Киану Рийвс, който след снимките на Матрицата, каза в едно интервю "Моника Белучи е една селска куч ка"