28

Разбирачев

преди 7 години

Другари и другарки,роми и копанарки какво сте ми се закъхърили? Един псевдо експерт отново пророкува а в същото време инвестира в Евро. Така се правят пари - убеждаваш бълъците да купуват захар а ти сол. Цената на една валута,колкото и еквилибристики да правят от ЕЦБ се определя от платежния баланс.А той винаги е бил положителен за еврозоната.Реалната цена на еврото е поне 1.5$,но М.Драги зорлем го подтиска за да храни немските и френски износители.За туй и лихвите са под процент по заемите там.

27

до 21 и рубладжиите

преди 7 години

Очарован съм от Вашето преклонение пред силата на рублата. Може ли един личен въпрос? След като Ви платят в рубли, моментално обръщате руските "пари" в каква валута? Защото полсе Вашето дете-което учи в пропадналия Запад--Ще преуплаче за пари, а не за рубли. Защото Вие, отивате на екскурзии в ненавастния Запад, а не в възхитителния Магадан.

26

Анонимен

преди 7 години

При "напечатани" и пуснати в "обръщение" 100 лв няма откъде да се появят още 10 лв, при лихва 10%!По теория при капитализма "капитал" са парите,а печалбата -от безконтролно "допълнително" напечатани пари за лихвите-и цените растат!Войни, бедствия,болести,промяна на климата и т.н.-всичко в името на печатането на повече пари!По теория при социализма "капитал" е ЧОВЕКЪТ с неговите знания, умения и опит!Печаташ "само" 100 лв и ЧОВЕКЪТ-а не банкера-създава блага и цените намаляват!КИТАЙСКИ НОМЕРА!

25

Анонимен

преди 7 години

Работя от 10 години в германска банка в Мюнхен. Мога да ви кажа че еврото е под санитарният минимум и се подържа искуствено! Печати се денонощно евро за да се покриват от фалиране и пред фалит частни банки и предприятия. Но това няма да продължи дълго. В един момент системата ще рухне като вавилонска кула. Европа отдавна е фалирала но се подържа с изкуствено дишане. Това няма да го прочетете никъде колкото и да се ровите в сайтовете. Грифта с който се обозначава е строго секретно.

24

Анонимен

преди 7 години

ЕС освен разпад няма друга алтернатива.

23

Българина

преди 7 години

Икономическа война между сащ и европа ще има, въпросът е ние на коя страна сме . Очевидно от сащ само проблеми. Винаги е било и ще бъде така. Ес заедно с русия и китай е правилния съюз

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 27В 550 милионен ЕС ина 27 милиона мюсюлмани, а в 140 милионната руска *** са 20 милиона, а нах-голямата джамия в Европа се намира в Москва. И

21

Анонимен

преди 7 години

- Бабо Меркел, где така?- На джамия. Мустафа!

20

Анонимен

преди 7 години

До 23 и ти си ще чакашТя вече се сгромолясва, няма нужда да се чака.

19

23 и ти си ще чакаш

преди 7 години

много, много дълго Германия да се сгромоляса !!! Verstehest du ???

18

Анонимен

преди 7 години

Русия излезе успешно от кризата, докато ЕС се разпада.

17

Анонимен

преди 7 години

Ще чакате дългоМного си неграмотно и проcто. Еврото е изкуствено обезсилено поне с 40%. Ако еврото дойде да истинската си стойност, Германия която има търговски излишък ( въпреки изискванията на ЕС, но никой не и санкционира) ще се сгромоляса, ще фалира и това ще бъде краят на ЕС. Понимал?

16

Ще чакате дълго

преди 7 години

Еврото е силно и ще става все по-силно, въпреки огромното желание на Русия и САЩ да унищожат ЕС !

15

Анонимен

преди 7 години

Руската рубла за последната година увеличи стойността си спрямо долара с 25%.

14

Анонимен

преди 7 години

Само Ю ан!

13

Анонимен

преди 7 години

До А пъкА евразийските гейчета сте се размечтали.....

12

А пък

преди 7 години

Петрола се качва рублата се засилват. Да му мислят еврогейчетата

11

Анонимен

преди 7 години

единственото рaзумно решение е- емигрирaне нa Зaпaд, тaм колкото и " зле" дa е, ще е милион пъти по- добре от остaвaне в губерниятa, тaя пролет и aз ще приключa този въпрос!

10

Бай Ристо

преди 7 години

Знаем ги тези "икономисти".

9

nkavrakov

преди 7 години

При рухване на еврозоната и банките кредитирането спира.От там цените на имотите тръгват надолу.Печатането на пари доведе до нереални цени на имотите.Купувайте инвестиционно злато и силни валути като долара или франка.Ако някой е тръгнал да купува жилище да не купува в момента.Сценария от 2008 е на път да се повтори.