28

Дунцата

преди 7 години

Как решиха,че момчето на снимката е убиец!? Изглежда интелигентен.

27

Fresh

преди 7 години

Teatralna postanovka na mvr ministara za reklama na cuturnata europeiska 100lica.

26

Анонимен

преди 7 години

До анонимна.ти зимата на отворени прозорци ли спиш?

25

Gynasio

преди 7 години

Demek na 18 godini tozi bulfarski unak e bil dobre izpechen profesionalen bulgarski bandit, delo na originalno profesionalno bulgarsko obrazovanie ?!

24

Гробаря

преди 7 години

Някой да се замисли, какво става с бившите затворници? През тези 18г.дали ръководството на затвора е мотивирало и се ангажирало лишените от свобода да завършат курс, специализация,малки спестявания с които да наемат квартира,работа... Завършилите Сорбоната в Симеоново са длъжници на обществото

23

наблюдател

преди 7 години

На ни кой ли не му прави впечатление че след година трябва да излезе от затвора а той бяга и сега ще стои по дълго. 2003 го усъдили на 18 г. затвор сега е 2017.Тоест 2018 е трябвало да излезе от затвора.Или е *** или му харесва в панделата.

22

Мина "Уран"

преди 7 години

Никаква смъртна присъда. Да ходи да добива уранова руда без предпазни средства. Пак ще пукне, но бавно и свършил нещо полезно през безполезното си съществувание. Пък ще бъде и светъл пример за други *** като него.

21

Анонимен

преди 7 години

Има нещо много симпатично и в явленията, и в журналистите,описващи с такова удоволствие постиженията на мечтаната и демонстрираната от управляващите ни след 1989г демокрация!С каква свобода на словото и творческо вдъхновение се описват на щастливия народ!А и СЕМ, и Хелзинските комитети, и неправителствените организации, и баш-интелигенцията ни от "четвъртата власт" -- с какъв устрем изграждан правилно съзнание и ЧОВЕЦИ!!! Доживяхме до ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ В ДЕЙСТВИЕ!!!

20

НЕбългарин

преди 7 години

Този със сигурност не е българин, те не правят такива неща

19

анонимна.

преди 7 години

Тези няколко дни съм спала под страх и напрежение.В момента ни санират блока и аз си мисля, че по скелето и хоп вътре. не е изключен и този вариант , но все пак сме близо до Пловдив.Вечер всички прозорци подлагам на щателна проверка та даже и съседите научих да си затварят прозорците.

18

BG IZMET

преди 7 години

ako ima nekoi zlaten zab da si go vzemem.ostanaloto e za pomiinata iama.

17

Конвоиран

преди 7 години

Това се чудя дали го има в Българския речник че не съм го стещал или драскачите започват да си измислят нови думи - от кон ли идва и какво воира...

16

Тато из Правец

преди 7 години

А конвоиращият го служител наказан ли е !!! Той е застрашил живота на невинни хора,като не му е сложил белезници !!! Да се уволни !!!

15

Ангел

преди 7 години

Излежал 14 г от 18 годишната си присъда.Вече бил преместен при по лек режим при който се полага отпуска няколко пъти в годината.Оставали са му от 2 до 4 годинки .Закакво му е трябвало да бяга?Поне като си решил да бягаш трябва да имаш осигурени финанси и план за бягство.Много *** бандит !!!

14

хммм

преди 7 години

от къде разбра че е християнин бе Уалаа? Аа да сега се сетих и аз, тоя е убил само един човек, ясно, това те разочарова, ако беше някой твой сънародник да беше изнасили преди това трупа му и убие още 5 човека, при намирането му щеше да върти очи нагоре опитвайки да се свържи със вашия бог педoфил. Айди отивай да си блъскаш главата във земята че дойде време за обяд, и малко по-здраво че да ти дойде акъла в главата.

13

Анонимен

преди 7 години

hristiyanin

12

Анонимен

преди 7 години

Ами крайно време е в наказателното право за всяко престъпление отделно да се прилагат присъдите, а не само най-тежкото да се лежи. Кумулативно като в САЩ. Там има присъди и по 400 години и колкото и да ги намаляват, защото работиш и си с добро поведение, няма мърдане

11

Bai ganu

преди 7 години

Samo 18 god za tolkova mnogo prestaplenia....?

10

Анонимен

преди 7 години

Българска работа

9

Анонимен

преди 7 години

За такива трябва смъртно наказание, а не да лешкуни в затвора и да го хранят с моите пари!