17

Еее

преди 7 години

Еее плача цяла вечер от както го видях това, плача от смях хахахаха много важно да знаете че един от милионите влизащи в страната не е допуснат, хахахаха да си ходи на село. Между другото филма който е режисирал е абсолютна пропаганда, може пък случайно за това да не са го пуснали

16

Анонимен

преди 7 години

Еми много ясно, че няма да го пуснат, те сигурно всички бели каски имат връзка с терористите от ИДИЛ. Което е донякъде логично, защото все пак работеха на тяхна територия, а ИДИЛ биха пуснали само свои хора там. Не знам дали от гилдията си дават сметка какъв срам е номинирането на този филм за Оскар, при положение, че имаше видео на бели каски прибиращи човек с отрязана глава, и снимки на бяла каска с главорез и т.н. Грозна история.

15

Анонимен

преди 7 години

Тия "бели каски" с турските линейки се изпариха от Алепо, къде по дяволите отидоха???Иначе кинотворчеството им е страхотно, дали оскар, златен скункс или руска КАБ-250, все ще вземат нещо!

14

Хм

преди 7 години

До КочевНевероятно близо си до истината!

13

Факт

преди 7 години

"Белите каски"са една чудовищна манипулация на ЦРУ,хора от редиците на "умерените' главорези!В САЩ много добре знаят що за стока са и е логично да не ги допуснат.Едно е да наемеш убийци да ти свършат някаква работа,друго е да ги пуснеш в къщи!Впрочем,номинацията явно е инспирирана от предишната власт в Белия дом.

12

До 2

преди 7 години

За съжаление не само оскарите, а и нобеловите награди, спортът, музикалните конкурси и всичко останало. Евтина прозрачна пропаганда и пълно обезсмисляне на понятия като ценности, изкуства, състезания и тн. Жалка картинка. Само силите на Асад убиват в Сирия. Никой друг.

11

Кочев

преди 7 години

"Спасителят" Халед Хатиб явно е рязал глави в свободното време.

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 11А ти сложи ли си знаме във фейса, Чарли ли си?

9

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 10След 50 години няма да са останали държави с ислям . САЩ и Израел ще ги изпепелят от земята .

8

Анонимен

преди 7 години

Ислямът е бъдещата световна религия. След 50 години Европа ще бъде ислямски континент, това е факт.

7

Анонимен

преди 7 години

Точно така, браво!!! Нито един муслиман повече в Америка. И у нас така, всичкото шалвар go home! България е православна държава, християнска. На който ре,,зньо не му харесва, Ей къде е Анадола. Там място много, жамия до жамия, място за г//зене колкото искаш.

6

Анонимен

преди 7 години

Полека лека нещата ще дойдат на мястото си. Последните 10тина години ислямистите надигнаха много главата и заплашиха да ислямизират цивилизования свят. Време е да бъдат върнати от там, от където изпълзяват.

5

agronom

преди 7 години

Тия бели каски си заслужават напълно оскара! отлични актьори са - снимаха ги как едно дете го "спасиха" три пъти, на три различни места :)

4

Белият Рицар

преди 7 години

САЩ е държава на християните, която защитава своите граждани!

3

Spiritus Rector

преди 7 години

"Белите каски" са съвместна фирма на ЦРУ и на ИДИЛ.

2

Анонимен

преди 7 години

mesoqda igrae roliata na jertva

1

Анонимен

преди 7 години

И правилно. Аманот военолюбиви питекантропи. Само убийства и война им е в главата. Никакви други стремежи нямат