181

Анонимен

преди 2 години

Защо в това училище се изучават бойни изкуства. Някои родител замислял ли се е че когато децата се запишат на това бойно изкуство те го прилагат по между си. За мен трябва да се премахне. Вие как мислите?

180

Анонимен

преди 6 години

До А1 до Анонимен

179

Zara

преди 6 години

Родители и Учители.....Родителя е до прага на училището,а от там е учителя.

178

Анонимен

преди 7 години

Учителката отишла до тоалетната и край.Не е виновна.Оставили агресивен ученик в училище и край.Не са виновни.

177

Анонимен

преди 7 години

ВИНОВНИ СА РОДИТЕЛИТЕ НА МОМЧЕТО КОЕТО Е БИЛО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗЛЕ ВЪЗПИТАНО!

176

Ами

преди 7 години

Този дето го е ритнал нали не го е ритнал кон или магаре още колко ще умувате кой е виновен.Кои са му родителите като той е малолетен те отговарят за него.Ей какви слепци се навъдиха все не виждат това което ще им избоде очите!

175

Николина

преди 7 години

До до НиколинаЧастно училище ЕСПАДо Киноцентъра в София. Не искам никаква реклама да правя!

174

Наистина,най-разумно

преди 7 години

е това, което предлага 240 ("Усукване").Такова свръхагресивно дете трябва да бъде частен ученик.Аз ще добавя и друго - родителите му сами да поемат всички разходи по неговото обучение. Също така, пак те да плащат от джоба си на психолог, който да им бъде посочен от държавата и задължително да работи с детето, за да озапти агресията му и да го научи да живее между хора, защото родителите явно не са способни да направят това.Така че,има какво да се предприеме, а не "да минат метър",без санкции

173

Анонимен

преди 7 години

До усукванеПрав си.Това писах и аз в коментар към друг материал по случая. Дано бащата на починалото детенце да не е чак толкова въздържан и съобразяващ се с недомислените ни закони.Бог да прости момиченцето, дано има по-добър свят в някое друго измерение на Космоса и това дете вече да е там.

172

усукване

преди 7 години

Калапиш, не усуквай! Виновен е оня, РИТНАЛ с пълна сила момиченцето в корема! Много ти се иска да набедиш "бърза помощ".. Срамота... КОи са родителите?Един бъдещ ЙОАН, ако го пркривате.. НЕОБУЗДАНА агресия....Означава, че трябва да е частен ученик, а не да убива други деца с оправдание"необуздана агресия"...А ако бащата на погубеното дете и той има "агресия"..

171

Теди

преди 7 години

Какви деца са тези малки ***? По-жестоки зверове са от хищниците ,които убиват само за да се нахранят.

170

бе, нема такъв филм

преди 7 години

в тая държава има наредба за прием на децата в училище, там на 100% има точка и за агресивни и "по-особени" деца! в случая не ми се пра'ете на три и половина а цитирайте до запетайка наредбата, та да видиме кой я е нарушил, а не ми пишете алабализми цел ден, тва са приеми от гадния СОЦ - я са да видиме кой е виновен??? и вменяваме нек'ва обща вина на целото общество - нее, нема такъв филм - за това е съдът да реши кой, по коя точка е нарушил наредбата и да понесе наказание според вината!

169

Теди

преди 7 години

??

168

Ала бала

преди 7 години

Такива *** за жалост като този и родителите с лопата да ги ринеш отглеждат малките си лигльовци разглезени мързеливи купуват им скъпи играчки бият учители че са им направили забелешка,и не спират да си хвалят уродчетата.Като поотраснат ги записват в скъпи частни училища и продължават с лъскавите играчки.Това е народо психологията и бабаитско селският манталитет.

167

Пешо*

преди 7 години

Ми при убийство обикновено е виновен убиеца, другото е съучастие, но реално никой не му е хванал крака на говънцето и да ритне детето с него.

166

Кольо

преди 7 години

Виновни са единствено и само родителите, повечето от които просто не могат да възпитават децата си. Аз лично бих смачкал родителите на момчето от дела докато не им взема и последния лев.

165

А1 до Анонимен

преди 7 години

Драги ми колега, всяко общество се основава на зоконите си, а духовните му устои - на нравствените и морални принципи, духовност, култура и традиции на обществото!Това засяга/касае всеки отделен индивид на обществоето ни!

164

Параграф 22

преди 7 години

Родителите!

163

А1

преди 7 години

Кой е виновен за смъртта на ритнатото дете?----------Цялото ни общество!Всички опити да се прехвърля вината от "едни на други" е Словоблудие!

162

Николина

преди 7 години

Отговарям на писаното по долу, за частните училища. Ами не, не е същото както в масовите!!! Приказвайте си тези неща , дано хората ви хванат вяра, но аз съм била там за известно време и зная. Малък брой деца в клас 7-10 деца, охрана на ниво, инструктажи от учителите и прочие... в масовите е ад! Ако имате пари сменяйте училището на детето си,докато е време. Опасно е там за децата,повярвайте ми!