7

???

преди 7 години

"***" в коментара отдолу е правилната дума за роми,а излезе че са звезди

6

ЛЕЛЕ

преди 7 години

В Чужбина обучават бъдещите Лекари в Болници с Пациенти ???

5

Хъх3

преди 7 години

Казвам се ХЪХ и идвам от планетата на ******тите. на нашата планета всички доктори работят и учат, а на Вашата учат и като завършат отиват на други планети. Бреей, това България била чудна планета.Българите били много умни. Хем държавата плаща за лекари евтино образование, хем после няма лекари. Това и в Африка го няма.Аме те българите да не би да имат корени на хора от нашата планета?

4

Хъх 2

преди 7 години

Казвам се ХЪХ2 и идвам от планетата на ******тите. Разбрах, че в БГ имало мега ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ. Дори КАНАДА ни завижда. НО САМО В БЪЛГАРИЯ ЛЕКУВАТ В БОЛНИЦА ОТ КАШЛИЦА НЕОСИГУРЕНИ ИНДИЙЦИ. А,БЪЛГАРСКИТЕ ПАЦИЕНТИ ТЪПЧЕТЕ С АНТИБИОТИК И ДОМАШНО ЛЕЧЕНИЕ ПОНЕЖЕ НЯМА ПАРИ ЗА ИЗСДЛЕДВАНИЯ. УНИКАЛНА ДЪРЖАВА.НА НАШАТА ПЛАНЕТА НИКОГА НЯМА ДА ВИДИТЕ ДА ЛЕКУВАМЕ БЕЗПЛАТНО ИЗВЪНЗЕМНИ ОТ ДРУГИ ПЛАНЕТИ.ПРИМЕРИ КАТО ТЕЗИ ПО-горе ИМА БОЛ. Само не разбрах, защо не смените името си от България на ******тия.

3

Хъх

преди 7 години

Идвам от планетата на ******тите.Тук на нашата планета почти няма болести. Когато някойбсе разболее му пускаме лабораторни изследвания. След като анализираме данните от изследвнията започваме лечението. Чувам, че на ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ ВСИЧКИ ЛЕКАРИ ЛЕКУВАТ ПО ТОЗИ НАЧИН. ИМАЛО САМО ЕДНА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ, КЪДЕТО ИЗПИСВАТ МАСА ЛЕКАРСТВА БЕЗ ЕДНО ЛАБ. ИЗСЛЕДВАНЕ.АКО СЛУЧАЙНО НЕ ОЗДРАВЕЕШ, БОЛНИЯ ХОДИ ВТОРИ ПЪТ И ОТНОВО БГ ЛЕКАРИТЕ ИЗПИСВАЛИ ЛЕКАРСТВА БЕЗ ЛАБ. ИЗСЛЕДВАНЕ.

2

Анонимен

преди 7 години

А бременните роботки, така ли са дошли, или забременяли от някой студент?

1

Анонимен

преди 7 години

Докторите са виновни.