30

Анонимен

преди 7 години

NYT е fake news, както каза президента на съединените американски щати.

29

Анонимен

преди 7 години

Много грешна статия. Въобще не става дума за анти системни партии. Това са бизнес партии, чиято цел е с политическо влияние да се подкрепят бизнес проекти. Тезата на Марешки, че цената на горивата ще спадне ако той има 100 бензиностанции е рекламна кампания и PR на конкретен бизнес проект. С две думи той иска с политическо влияние да си гарантира тези 100 бензиностанции. Разбира се от всичко това балъците чуват и разбират само "по ниски цени".

28

Ddd

преди 7 години

Аз съм против емиграционния натиск, против малцинството дето раждането на ч.авета е професия, против ДПС защото това е антибългарска партия и тн и тн. Ако всичко това ме прави популист, то нека така да бъде.

27

Анонимен

преди 7 години

Популиската реторика има ефект, когато много голяма част, не са доволни от съществуващия ред, това са нормални процеси и за тях са виновни и управляващите, след време нещата се обръщат.

26

Анонимен

преди 7 години

Глупости, никнели... Те са си там. И винаги са били там. До сега не беше удобно на меидиите да ги отразяват и не им обръщахте внимание. Истинските хора винаги са съществували и ще съществуват. Не като евроатлантическите хомота, дето си измислят една реалност и започват да се държат с другите сякаш е истинска. Хора, живеещи в ИСТИНСКАТА реалност винаги е имало и ще има.

25

Анонимен

преди 7 години

За разтуха и размисъл- що за тар-икати и ***-или ни управляват- в многосерийния :през гугъла : Недотуркан новый комедийный сериал - 1 серия | сериалы 2016

24

Анонимен

преди 7 години

Разликата между правилния и неправилния президент,между Трамп и останалите е,че Трамп и поддръжниците му са хора на реалните дела и създават блага,знаят,могат и произвеждат търсени и необходими на обществото блага, а другите са хора на "тарикатлъците"-купуват евтино,продават скъпо,създават проблеми и дори срещу заплащане не ги решават,защото не знаят,не могат и никога нищо не са правили поради наследствена или придобита некадърност- социолози,юристи,икономисти,финансисти и т.н. "ART"- исти!

23

Футуролог-заключение

преди 7 години

Да внушиш на цялото човечество че ако им се навреди всеки ще стане терорист е да го държиш под контрол и да го манипулираш чрез СТРАХАко повяварваш че щом ти навредят ще извършиш атентат значи си влезнал в техния капанИстината е че човечеството се състои от страхливци с буйно въображение а не от терористиТеорията на СТРАХА е разработена най-добре от религията СЦИЕНТОЛОГИЯИма една много стара но велика книга от създатела на религията СЦИЕНТОЛОГИЯ-Л.Рон Хабърд наречена "СТРАХ"

22

Анонимен

преди 7 години

До смЕх 31"Хората" сте ТИНЯ!!!Няма как да го разбереш но при човеците винаги е имало два типажа, *** и НОБИЛИ.Ти от кои си ?????Ааааа, еми то е ясно................плебса който винаги е МАЧКАН.Така било е, така е и така ще бъде.

21

смЕх

преди 7 години

Просто е да си зададат един въпрос защо никнат популисти както $ороIоидните медии твърдят. Отговора е очОваден хората не желаят да живеят с измислени и натрапени либерастки ценности

20

чакай сега малко

преди 7 години

До До анонимеца 8За какво неизпълнение на обещания говориш като той е на власт от 2 месеца? Даже е точно обратното. Всичко което е казал, че ще направи го е започнал! Не съм фен на Тръмп, нито негов адвокат, ама това дето пишеш е пълна глупост! Просто се радвам, че успя да разбие статуквото и се опитва да наложи мир с Русия, а не като оная лудата бабушкера, която беше готова да започне война!

19

До анонимеца 8

преди 7 години

Кои хора са гласували за Тръмп? Популярността му се срина до 37%. Кое свое обещание е изпълнил? Чудя се на акъла на хора които се радват на лъжец като Тръмп. Той лъже и отрича очевидни факти, не понася критика и смазва всеки който му противоречи, назначава роднини на високи постове, крие от къде идват финансовите му инжекции, лъже за образованието, за богатството си, самовъзхвалява се , няма понятие от елементарна политическа култура. Слушали ли сте речите му? Говори без да казва нищо.

18

Наблюдател

преди 7 години

Идва модата на лъжците и диктаторите. Така започват диктаторските режими . Настъпват трудни времена и неепредсказуеми резултати и хаос.

17

байхейс

преди 7 години

да, така е !идва видов ден за гнусния еврейско-лихварски елит !дните на "глобализацията" са преброени !

16

Анонимен

преди 7 години

Голямата революция в Европа е налице.

15

Анонимен

преди 7 години

нека да управляват царе като путин.тръмп е клоун досегашните са крадци ,меркел изкуканяк за другите да не говорим.да живее постзападния световен мир

14

Анонимен

преди 7 години

И слава богу, че никнат. Че с досегашните загиваме.Настоящите се провалиха по всички линии.

13

Анонимен

преди 7 години

До zaw12929ДА ПРАТИМ ЦЯЛОТО БСП ПРИ ПУТИН.

12

zaw12929

преди 7 години

Тръмп за САЩ, Путин за Русия, Ердоган за Турция, а ние да си тачим суверенитета, просперитета на милата ни родина България. Да отстраним всички чуждопоклонници, грантажии, манипулатори. Нова власт, нови медии- всички манипулатори да отиват при чуждестранните си господари- черно клеймо на челото и вън! Избирателми комисии , които са подправяли протоколи- съд затвор, конфискуване на имуществото- задето променят вота.

11

zaw12929

преди 7 години

Веселин Марешки+ доколкото се бие в гърдите за патерица на ГЕРБ няма как да бъде Тръмп, а е новият Цветанов, не с 6 апартамента, а с 6 НЕДОСТАТЪКА- ПАРДОН 6 ЧАДЪРА ОТ БОЙКО, ЗАТОВА МУ Е ТОЛКОВА ЗАДЪЛЖЕН, ДА НИ ГО СЕРВИРА НА ВЛАСТ. нЕ ИСКАМЕ МУТРИНСКА ДЪРЖАВА, А СОЦИАЛНА, ПРОСПЕРИРАЩА БЪЛГАРИЯ! Да спре да се топи народа, да бъде най беден умираш. 160 за българин, 1100 за заселен ислямски терорист- това е грабеж и престъпление на управниците- гербери и реформатори- дето сега са човек- партия.