18

Наивник

преди 7 години

Ох,добре че Лечков е осъдил прокуратурата и сега ще му плащат 57 бона.....аз си мислих ,че сега аз и другите данъкоплатци като мен ще плащат тези пари на Лечков а то прокуратурата ще ги пшаща и ми олекна!Ееехх и един мармот завиваше шоколада в станиол..

17

Анонимен

преди 7 години

Bravo na le4kov vs da vodat dela i da se saschtitavat sa 4ovedchkite si prava

16

Анонимен

преди 7 години

lechcov stavach nagal

15

Анонимен

преди 7 години

Нес те ли разбрали, че над този м.акак има сериозен чадър? Каквито и да ги свърши, все излиза сух от водата. В Сливен умряха негов опонент, Радото, занимаващ се с бизнес в града, неговият адвокат Цуцов, масивен инфаркт на Окръжния прокурор Пейчо Хитов (да, от фамилията на Панайот Хитов) и други по-неизвестни хора. Не знаете за какво става дума, за к'ъв футбол говорите???

14

до 16

преди 7 години

Прекалено интелигентен си за форумен писач, което ми вдъхва надежда изобщо. А иначе всички ние ги избираме - дори и заради това, че появи ли се нормален, ще оплюем и него, затова само маскари ни управляват. Ето един Герджиков - ерудит, страхотен юрист,широкоскроен човек, раздаде "Приказка за стълбата" на депутатите преди време. Но батките си искат Бай *** или Каракачана и Марешки... понеже говорят на един език, простият на умният не вярва.

13

Анонимен

преди 7 години

до 8 Продължение..Брат, не ме интересува какво стана след този летящ плонж след време. важното е каква емоция донесе този плонж на всеки човек който се е чувствал истионски българин. мога да ти кажа че този летящ плонж на Лечков и голът на Костадинов в париж бяха онези секунди, които разплакаха от щастие еуфория всеки истински българин. За теб не знам.

12

Анонимен

преди 7 години

Сираков ден преди срещата с Германия в САЩ: Е, момчета, дотук бяхме! Ще трябва да си стягаме багажа за София.И Лечков му отвръща "Тия ли бе? Тоя ще ги бием утре, пълни леваци са"

11

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Цацаров веднага да се...разпореди във всички...прокуратури да се сложат картонени...кутии за волни...пожертвувания и служителите да...пускат.Иначе трябва да ги плаща...сам.

10

Анонимен

преди 7 години

Докато в България звезди и личности са футболисти, фенове на Винету, няма шанс да тръгнем напред... Лошото е, че ние си ги избираме такива, което е най-страшното.

9

Клечо

преди 7 години

Те с камъни искаха да го замерят, той щял да се кандидатира за кмет! Егати нахалния мингянин!

8

Анонимен

преди 7 години

до 8 Хм, чакай сега малко...ти омаловажаваш постижението на златниото ни поколение 94-та защото Германия си е германия и преди това лято или защото след това поколение се пръкнаха само некадурни чалгарски пияници? Не мога да те рабера какво общо има Голът на Наркомана и изобщо 4-тото място на националите ни в САЩ с всичкото друго което споменаваш. Радвахме се за момента. ти не се ли радваше..или не си помнел тези моменти понеже си бил малък?

7

ами

преди 7 години

Има ли учудени и изненадани????????????????

6

Мирослав

преди 7 години

Този първи да си плати задълженията към общината, че го гледах преди 1-2г и казаха, че дължи 50-60 бона за данъци на неговия хотелски комплекс!

5

Анонимен

преди 7 години

Никога няма да забравим летящият плонж срещу Германия. Безценно. За всичко друго си има далвери и корупция.

4

Анонимен

преди 7 години

Бананова Република!

3

Анонимен

преди 7 години

Муахахахах...Наркомана и майка си ще продаде за една доза, какво пък остава да изцоца и държавата ако му се отвори възможност! Само така, Лечков! Из България- Германия..."Топка за Лечков и Гоооолллл...гоооолллл"

2

смЕх

преди 7 години

Е да де ,но му ги плащат от общия кюп ,а не от заплатите им тъй ,че муха ги е ухапала.

1

Жоро

преди 7 години

Мале правосъдието което имаме,че малко ли злоупотреби с служебното си положение и как нахално, безсрамно и мазно се хили тъ-анар хем на-рано хем засмяно