209

Дирек за директоркат

преди 7 години

това вече нема колелета и се влачи.частна гимназия - частна директорка - частна ятачка на убиец.

208

Наблюдател

преди 7 години

До Анонимен(248)Забележително е че даскалицата му е поискала извинителна бележка, с което да му осигури алиби. Някой трябва да се занимае и с нея.

207

Анонимен

преди 7 години

Информацията за убиеца пътува до ушите на МВР година и осем месеца. Страшно дълъг път при условие, че едно големо село знаят кой е той . То не беха експертизи, че тук, че в Белгия и не знам си къде, а хората са го знаели убиеца почти веднага , че и са го прикривали. Сега пак ще има фанфари и наградени полицаи нали.

206

Анонимен

преди 7 години

Колко са били сигурни родителите и роднините, които е невъзможно да не го разпознаят и да не съпоставят някои факти около децата си за конкретния ден, че ще успеят да ги укрият и да избегнат правосъдието! Ако се страхуваха, отдавна да са в чужбина.И друго, колко са тези училища, които явно се интересуват само от парите на родителите, но не и от присъствието и морала на учениците? Това ли е бъдещият цвят на нацията? Че и юрист искал да става, а дали има нормално средно обравание?Достойнство,чест?

205

Непростимо!

преди 7 години

Огласяването имената на приятелката на убития и на момичето, което единствено е показало гражданско чувство и е разкрило кой е на видеото, не ли ПРЕСТЪПЛЕНИЕ? Т.нар."журналисти" не са ли изучавали що е то професионална етика? Служителите от МВР не са ли задължени служебно да да пазят в тайна имената и самоличността на помагащите в разкриването на престъпления? Родителите и близките на Йоан и Марсел не се ли държат достатъчно обезпокоително, та двете момичета да се поставят в опасна известност?

204

кой

преди 7 години

Издала го бивша съученичка. Полицията го разкрила чрез мобилния оператор. Кое от двете е вярното ?Защо 1 година бащата или брата или обвинения не унищожиха ножа ?След цяла 1 година, друга бивша съученичка се сетила, че точно в онзи ден имал рана и се измил !!!Защо толкова настойчиво ни се внушава кой е виновен, не трябва ли съда да определи кой е убиеца.

203

кой

преди 7 години

Всичко е измишльотина. Няма никаква логика в изявленията на полиция и прокуратура. Полицията съобщава че е арестувала убиеца !!! Това не е вярно. Арестуван е заподозрян а съда ще определи дали заподозряния е убиец.70-80 човека знаели и никой не казал ! Това просто няма как да се случи. Най-малкото щяха да пратят анонимен сигнал.Мобилната клетка е около 1 км. Понякога се припокриват 2 съседни с по 50-100 метра. Обвиненият може да е бил до пейката, може и на 50 метра, може и на 200 метра.

202

bigpick

преди 7 години

Виновен ли е да си понесе наказанието. При заможни родители да опитва да ограбва човек и да го убива само да види какво ще стане! Някой е трябвало да му каже да не си играе с ножчета

201

Зен

преди 7 години

Полицията у нас не е цвете, но институциите са създадени да подсигуряват обществения интерес. Когато обществото не се интересува от справедливостта, няма кой да поддържа институциите в добро състояние.

200

Анонимен

преди 7 години

До Ангел А бе- не е точно приятелката му, друга девойка не е издържала, но лошото е , че не ПОЛюЦИЯТА, на която това й е работата.

199

Ятак

преди 7 години

Не е вярно, че са били 4-5 . Чети, образавай се!

198

Халил

преди 7 години

Въпреки че всички ученици разпознали Йоан като самотния бегач, никой не съобщил в полицията. По време на разпитите криминалистите ги питали защо година и половина са крили истината.Във Дубай таз *** ще лежи в затвора за съучастие и възпрепятствуване на правосъдието и присъдата на шериатският съд за това ще е доживотен затвор за прикриване на убиец.

197

Лошо

преди 7 години

Аз не разбирам. Десетки съучерици, отделно - учители, директор - мълчат. Добре, че се е намерило едно нормално живо същество, което да съобщи, че е разпознало убиеца. Но не разбирам, дали защото в частните училища все са 'подбрани', или такова е състоянието на обществото и хората...

196

Анонимен

преди 7 години

"Всяко чудо за 3 дни".След 2 дни, всичко ще е по старому. Нищо няма да се промени.Никоя партия няма да предложи по крути мерки срещу агресивните ученици, защото господарите от Америка и Европа така са казали - "у вас требе стане анархия"!

195

защо не мога да пиша

преди 7 години

Училището не подало сигнал за убиеца да се закрие и собствениците му да нямат право да се занимават с такъв род дейност. На какво учат в него учениците си ? " Щом можете да си платите, всичко ви е разрешено"

194

Анонимен

преди 7 години

Сигурно братчето -чалгар го е издало, ако са се скарали за пари. Ава то с мутра чалгар за пример начело на държавата всички *** и уб11ци се чувстват недосегаеми и велики.

193

Анонимен

преди 7 години

Типични гербаджии -ниско интелигентни, но яки, спортисти, мутри, арогантни, крадливи, нагли, алчни, насилници - все черти на гербаджии от селата край София. Убиват човек не защото нямат, а защото не иска да им даде парите . Купуват си дипломи и се перчат, карат големи джипове, а всъщност са пълни ***.

192

Анонимен

преди 7 години

Има нещо, което е недопустимо: защо се съобщават имената на информаторите? Кой ги е дал на журналистите? Професионално ли е да се разпространяват по медиите? Разследващите ли са ги посочили? Сега двете момичета са абсолютно беззащитни. Нима целта е никой да не смее да свидетелства? И защо такива смешни твърдения- засечен телефон, но невъзможност за откриване на виновното лице, Йоан понастоящем бил неразпознаваем, само защото" напълнял" и пуснал брада? В полицията имат методи за това, известно е

191

Анонимен

преди 7 години

Има нещо гнило в тази история. Тази шахта, да кажем,че не е претърсвана, близо две години не е ли почиствана от съответните служби? Дали едва сега е открит ножът? Родителите са били абсолютно наясно, че синът(синовете?) им е извършителят. Върнал се е с рани по лицето, показани ясно по телевизиите и вестниците. Външен вид, облекло-известни са им. Съседите им казват, че веднага са спрели да пътуват в чужбина(ясно, граничен контрол, сравняване на снимките и т.н.). И директорката трябва да отговаря!

190

Анонимен

преди 7 години

Справедлива доживотна присъда!