15

Анонимен

преди 7 години

трумпи е краварският горбачов .ще строи стена за да няма накъде да бягат краварите като бутне обора наречен фащ

14

Един българин

преди 7 години

Е да бе! Оня ден гледах предаване за големите мега-строежи в света.Оказва се, че мексиканците строяли язовирна стена (която не са си платили сами), с големи чуждестранни инвестиции и ВЕЦ.Мисля, че филмът е стар и стената вече е построена. Тя май ще се окаже най-голямата язовирна стена от този род в света, и със сигурност е по-велика от смешната приумица на клоуна Тръмп.А впрочем бивш мексикански министър предупреди, че Мексико няма да приема бежанци от САЩ които не са мексикански граждани!

13

Белагуев

преди 7 години

Оградите са предпоследната хуманна възможност,след това следва безмилостно редуциране на излишното население,което всъщност е предвидено.

12

Анонимен

преди 7 години

Защита на цивилизацията от варварите.

11

naco

преди 7 години

И,след като ЗАВЪРШИ тази ограда,ще дойде да ДОВЪРШИ и нашата на границата ни с Турция,защото ФИРМИТЕ на другаря Симеонов СВЪРШИХА ПАРИТЕ!?

10

българина

преди 7 години

По нашата ограда е нужно и ток да се пусне печен тюрбан за турските вълци

9

Анонимен

преди 7 години

По евтино и с минно поле и картечници

8

Анонимен

преди 7 години

Доста години ги изтраеха тея уттепки мексико. Не се спират, не се променят, не се учат, не се развиват. Нормалното дойде- изолация.Като не разбираш от приказка....

7

Анонимен

преди 7 години

Нашата "стена" се изгражда от фирмата на Свинян Блеевски "Водстрой 98".

6

Бивш граничар

преди 7 години

Оградите,освен всичко друго,спасяват животи!Личен опит.

5

др.Сталин

преди 7 години

Дойде на нашето и американското правителство .По - добре късно отколкото никога .Времее СССр и САЩ да сключат нов договор за взаимопомощ срещу Европейските фашисти.

4

Факт

преди 7 години

Цялата работа е,че светът отеснява,не може да поеме това население!Оградите са най-малкото зло,което идва!Понеже няма начин да накараме дивите държави да ограничат раждаемостта,не остава нищо друго,освен да се готвим за война.Всъщност тя даже започна-какво друго е ислямското нашествие в момента?

3

Анонимен

преди 7 години

Супер.В САЩ ще почнат да ходят по-малко престъпници.

2

ЙЙ

преди 7 години

Строежът на тази стена е започнат още по времето на дъртия буш. Тогава, естествено, нямаше истериЙ в медиите. Сега голямо врещене, голямо нещо. Чак Холиговуд прави манифестациЙ

1

Анонимен

преди 7 години

Тръмп ще се огради от Мексико преди България да се огради откъм Турция.Много комисионни, много пари за кирлива държавица, братя!