64

Анонимен

преди 7 години

У нас учитилките са прес.тъпто некомпетентниВсе още говорят за " глътнат език"

63

Анонимен

преди 7 години

Каквито родителите такива и децата

62

Анонимен

преди 7 години

Но и децата вече са много лоши...В нашо време като почне някой да посяга на някой ги разделяхме, а сега младите нарочно искат да има бой, вместо да разделят те снимат с телефони...Първите учители на едно дете са РОДИТЕЛИТЕ!

61

Анонимен

преди 7 години

Живея и завърших предучилищна педагогика в Турция, тук в педагогическите факлутети имахме през тия 4 години два предмета преподавани от лекари...Анатомия и Майчино и детско здраве... И ни бяха казали понеже всичко може да се случи в училище, една учителка трябва да знае как се прави първа помощ в определени ситуации преди да дойде линейката...Ако разбера, че някой е удрян в корем, дори и да не се оплаква викам линейка!

60

Анонимен

преди 7 години

и как отиде преди 21 години, срещна арабка, направи 3 деца и 2 вече имат висше?? Те тези деца на 15 ли го взимат висшето или нещо в историята ти куца, Пинокио?

59

до 72

преди 7 години

и ето, въпреки, че живееш в ДДДържава, 20 години по-късно,, не можеш да збравиш "мутроландия". Защото дърво без корен не живее и не е необходимо да го осъзнаваш, за да е така!

58

Анонимен

преди 7 години

"Линейката е закъсняла с 30 минути, казаха го в новините по БНТ. Това ни е СМЕШНАТА 'спешна' помощ!"Еми представи си пък ако имахте Истанбулски трафик...с това темпо на работа...изоставате в много сфери!Съболезнования за момичето!

57

Анонимен

преди 7 години

Много добре се развивате във развитият мутрокапитализъм. Цели 27 години се развивате като навити пружинки. Хубавото е че когато бях 20 годишен през 1995 година се изнесох от мутроландия. Отидох в черна държава бял живот да живея. Ожених се за арабка имам 3 деца от които две завършиха висше образование работят доходна работа и живеят като бели хора а третото още учи. Няма наркомани няма *** няма убииства. В Държава като Бахрейн живеят милиони чужденци защото е държава с главно Д!

56

Анонимен

преди 7 години

Децата започнаха да се убиват в училище - това е чудовищно, потресена съм, нямам думи....

55

Анонимен

преди 7 години

Линейката е закъсняла с 30 минути, казаха го в новините по БНТ. Това ни е СМЕШНАТА 'спешна' помощ!

54

Анонимен

преди 7 години

а ако детето ти не ходи на училище-глоба !!!докога ще търпите да ви избиват децата, докато ви грабят, и ще гласувате по измислени избори между тлъстелян и 2-3 генерали , независими генерали, не от ДС и без никакви ангажименти към тъмни кръгове със съмнителни интереси...

53

Анонимен

преди 7 години

До Коригирам - до 61" 62 стана 61.Отговорът ми е до 61, не до 62"Няколко пъти писах тук,като трият коментари,да оставят бяло поле или звездички.Защото се получават такива неща,дори по-смешни. Например номер 42 пише отговор до номер 52.

52

Коригирам - до 61

преди 7 години

62 стана 61.Отговорът ми е до 61, не до 62.

51

Анонимен

преди 7 години

.... "душачът" отхвърчал на няколко метра и не мръднал. Чули, че другият го извлякъл от стаята и не знаели какво е станало после.Едва след няколко дена при перничанчето дошли двамата стари войници - единият със сплескана физиономия, и му казали занапред да ги счита за свои приятели, защото през онази нощ те искали само да се пошегуват. Мога да си представя какво щеше да представлява тази "шега", ако бяха попаднали на някое слабовато момче.Но Господ си знае работата.

50

До 62

преди 7 години

Ти ме разсмя.Припомни ми случка от първата нощ в казармата на един от последните набори, отбивали редовна военна служба.Повечето момчета знаели, че в такава нощ трябва да очакват номера. Един не знаел това и си заспал спокойно.Двама стари войници решили да се правят на страшилища. Не знам как са избрали точно спящия. Откъде да знаят, че това е един от физически най-силните пернишки тийнове, тренирал бокс? И той се събужда от това, че някой го души.Последвал един единствен удар и "душачът" ...

49

Анонимен

преди 7 години

Много агресивно и просто общество сме. В къщи агресия децата попиват и какво да се случи....Да почива в мир милото дете.

48

bolbov

преди 7 години

Комунизъм тежък класически сталин ски комунизъм е лекарството което ще спаси нашите общества и държави от неминуема гибел.Гибел на която ни обрича вируса наречен демокрация .

47

Карапичо

преди 7 години

Какъв учител и директо си ако не знаеш кога да се намесиш и кое е опасно за децата. Извинения от сорта "нямаше лекар, когато му прилоша" са подходящи за 11 годишни деца, не за педагози. За да пропуснат подобен инцидент, явно е нещо обичайно децата да се бият и хапят още от малки и никой да не им обръща внимание. Аз не съм педагог, нито лекар, но знам, че удар в корем, диафрагма и тн са опасни... Какви педагози са тези хора...

46

Анонимен

преди 7 години

До Един българинКато влязаох в казармата,един стар войник ме тормозеше в първите дни.Като излезе в отпуска, някакви хора го нападнаха и лежа в болницата със счупен крак. Странно,след тази случка никой не ме тормозеше вече.

45

Анонимен

преди 7 години

Какво сте се разписали тук и сте се размъдрували.Казвате : " Докторите са виновни" и проблема е решен