251

ivo

преди 7 години

egati tapata statiq

250

Бай ви Ганя

преди 7 години

От цялата статия разбрах, че авторът и ( който е неизвестен скрил се зад името на вестника) мечтае да е гений, но приема, че си е обикновен. Иска да е някой, докато е никой. Иска да го приемат за много печен и опасен, но е страхлив, мечтае да има супербогати и известни приятели и той да им е кумир. И ако може да го сравняват с някой известен и велик човек от историята.

249

Анонимен

преди 7 години

И от кога инфарктът е вроден?!? 😂

248

апокалипсис

преди 7 години

Милиарди години еволюция и.накрая комунистическа и путлерофашистка революция.точка.

247

радо

преди 7 години

До Анонименне си прав....прочети малко история ЕЛЦИН като беше на власт буквално РИСИЯ беше разпаднала...Родолюбец е ПУТИН не като нашите политици ПРОДАЖНИЦИ....гледа за своя народ....

246

Анонимен

преди 7 години

Русофилството е вредно за турскитеслуги и шпиони.

245

Анонимен

преди 7 години

Поредна дезинформация на Гардиан.Мисията на Русия не е да разединява европа.Ако тя се разпада да потърси най-добрепричините в Брюксел.

244

Анонимен

преди 7 години

До Русофил 377 Руснаците ВИНАГИ одобряват този, който е на власт. Това не прави нито руснаците, нито тези които там са на власт добри или лоши, прави ги това, което са - ТАКИВА! Същото е и с мюсулманите-фундаменталисти, те одобряват Мохамед буквално, независимо, дали е добър или лош. Определянето на това, дали той е добър или лош не е и не може да бъде тяхна функция, а на страничен наблюдател. Ние може да харесваме Русия, но по причини на историческите следствия, за Б-я русофилството е вредно.

243

RADO

преди 7 години

АКО НЕ БЕШЕ ПУТИН СЕГА РУСИЯ НЯМАШЕ ДА Я ИМА...

242

Анонимен

преди 7 години

Путин не е никакъв гений. Просто му се отдаде да окупира цялата власт в Русия и да няма никаква опозиция. Това му е единственото "превъзходство" пред западните политици което му позволява да прави каквото си иска без никой да му държи смешка. И да греши и да води Русия към пропастта и да харчи пари за да подкупва когото си иска, никой не смее да му се опълчи, защото знае че има затвор или куршум или полоний или др. Всичко е много просто - действа по сталински. Полицейски умения, научени в КГБ.

241

MacAllister

преди 7 години

Русия си гледа интересите, както ги разбира, САЩ - техните, също така според собствените си разбирания. И едните и другите гладат да навият баламите да са на тяхна страна, а ние като видни представители на последната категория се чудим и люто обсъждаме чии крака са по-добри за целуване. Това, че Путин играе по-добре в политиката от вече поне 3 Американски президента е важно за избора на крака за целуване, но след соца на мнозина им се иска да се поамериканчат и забравят, че пинчерите ги ритат.

240

was

преди 7 години

Путин е ужасно човешко същество!

239

Русофил

преди 7 години

Анонимен 375 - нека позная:Ти "обичаш Русия,но мразиш диктаторската и власт",нали?Нищо,че я одобрява 86% от руснаците?Между другото,знаеш ли кой също искаше да освободи руския народ от "лошите му управници"?Адолф Хитлер.

238

Анонимен

преди 7 години

Путин не е повече или по-малко от това, което е. Един милиционер на власт. Понеже в Б-я милиционерите са на особена почит и не е случайно, че сме на първо място по милиционери на глава население в Европа, а може и в света, то у нас имаме съответно култ към Путин. Това разделя обществото на путинофили (милиционерофили) и путинофоби (милиционерофоби), определяни абсолютно погрешно като русофили и русофоби. Явлението няма нищо общо с Р-я, то определя разломът м-ду простащината и културността.

237

ВЕЛИКИЙ

преди 7 години

Смяна на Путин, изчерпа се вече горкия.

236

Анонимен

преди 7 години

Я, русофобите тук съвсем са оквичали форума. Само така, мачкай Вова!

235

Анонимен

преди 7 години

До Spacedog *** Ты видимо пиндосовских фильмом насмотрелся? Успокойся,хвост пиндосовский,ты сильно своим хвостом не махай.....Грузия во главе с мудашвили и друзьями из НАТО и ЕС сами выпросили , В Сирии,Россия гасит ваших(про пиндосовских) террористов. В Украине Дончане гасят фашистовы.

234

Русофил

преди 7 години

Нормална е статията-написана от английски журналисти и предназначена за промитите западни мозъци.Дори няма толкова злоба и омраза към най-успешния световен лидер в момента.Прозира само завист и страх.

233

Анонимен

преди 7 години

Весь Мир завидует на самом деле,что у России такой Президент. Ваши голубые ребята,его мизинца не стоят. На словах ЕС и НАТО (герои) а на деле ходят в свои штаны при мысли о Путине.

232

един там

преди 7 години

До спейса,А сега де! Неведнъж съм казвал във форума, че мисля, че на Путин догодина му е вече време да се оттегля от сцената на голямата политика! Това, милиш ли че щах да го казвам, при условие, че имам култ към Путин?Това, че намираш руската външна политика в по-скоро за основателна, отколкото за "империалистична", не означава, че имаш култ към горепосочения властимащ!