57

Много забавно

преди 7 години

Германо-шотландски презвитариенец гони не-католиците имигрантите от САЩ... Смееех...

56

Анонимен

преди 7 години

До *** до 70Бъркаш *** с пр0стак

55

Анонимен

преди 7 години

Парижка Света богородица - от северната страна магазини за сувенири. Първия е китайски с типично китайски стоки, втория - приличен, но те залива музика от Магреба. А ти не си отишъл нито за азиатска екзотика, нито за сахарски напеви.... Париж е голям, но си губи визията на "сърцето на Европа". Засега го спасява само архитектурата.

54

погр ебален агент

преди 7 години

Стига сте насъсквали срещу президента на Съединените Американски Щати - господин Доналд Тръмп! Или искате американците отново да ни бомбардират, като през Втората световна война?

53

Анонимен

преди 7 години

Все едно слушам Дон Кинг!

52

Циник до 70

преди 7 години

Ще се "оправи" Париж....ъхъм...тотално!Арабския е вече 2 национален!А ти си просто още едно зле прикрито мулти-култи либерастче :-)

51

Анонимен

преди 7 години

един колега - азиатец от непал отиде с автобус на екскурзия до Париж и беше възмутен че на влизане в града ги спира полиция и започва проверка на документи обаче само на хора, които са видимо от неевропейски произход. Имало един арабин с британски паспорт, който се възмутил и отказал да си даде документите - франсетата го свалили с ритници от автобуса и казали на шофьора - ако искаш чакай да приключим с него, ама може да си чакаш с дни - шофьора предпочел да продължи.

50

Иди и виж!

преди 7 години

А ако не ти се ходи, скивай тук:https://youtube/watch?v=KUEs0Mzaa6E ;)

49

Анонимен

преди 7 години

До От ПарижГледам и ти си бил около 10 пъти в Париж. Значи последния път като аз бях, хотела ми беше в предградията, и там проблем с емигранти няма, поне аз не видях нищо такова. Да в централните райони на Париж има емигранти и то доста. Въпреки, че и това е трудно да се констатира защото в Париж и преди кризата пак си имаше доста. Понеже гледам че тука е пълно с умници, които само хейтват. След 5 години Париж ще си реши проблемите само че вие и след 5 г ще ревете щото друго не можете.

48

Таню

преди 7 години

Перукеро ич го недолюбвам, ама за парижа е прав... Още в зората на демокрацията го пообиколих - е, нема такава сигaния... И сичките мастилени рeзaци само шанят напред-назад - кво мое се крадне, набере... Абе, "Красна поляна" си е Манхатън в сравнение с него :) Така че, ако ще водите милото да се гуедате вйубено на нотр дама, премислете отново! Че пaлaмарките и на вас са навити (а върховната изненада с пръстена може да се стопи още на летището). Пък и кафе за 5е и шампанйе, колко заплатата ви...

47

polopot.blog.bg

преди 7 години

Прав е ! Европа не е вече Европа. Европа вече е ЕС....

46

Циник до 67

преди 7 години

Прав си....ама една...с ча*лма...ходеше редовно!Скъпата Людмилка....не помня колко хитри пичове се жениха за нея - да я ползват за "изходна виза" на запад!

45

От Париж

преди 7 години

Достатъчно е да вземете метрото - няма повече от 3-4 бели във всеки вагон.Властите треперят да не пламнат предградията /които вече са обитавани плътно от африканци и араби/ както стана през 2005, след 2 месеца са президентските избори.Въпрос до редакцията - нямахте ли друга снимка на Тръмп та точно тази сложихте?

44

Анонимен

преди 7 години

Абе ние българите нали бяхме бедни. Като чета надолу явно всички са били в Париж поне по 5 пъти. И са кво излиза, е така както сме си едни бедни членове на ЕС ходим да пием кафе в Париж. Мъча се да си спомня през 80те по време на комунистическия рай колко хора съм познавал дето са били в Париж. Ааа сетих се - нито един, комунистите строго пазеха рая да не се напуска, че я се върнеш я не

43

!

преди 7 години

Тръмп говорри истини, защото, както казваме в България,"си е надвил на разходите"( нарочно НЕ употр. турската дума!): Тръмп, зет му, НЕ ПОЛУЧАВАТ заплата в обичайния смисъл на думата от данъкоплатците.Това обяви Тръмп още преди да бъде избран! Дано направи нещо добро за Америка, Европа и Света!И сигурно ще бъде така.(колко президенти познавате по света, които не получават заплата за длъжността си по света?)

42

da

преди 7 години

Има право Тръмп: в момента пред мен са снимки на децата и внуците , на екск. в Париж, пред Триумф. арка: зад гърба им- на близък и далечен фон- забулени жени, но които ВТРЕНЧЕНО, упорито и НАХИЛЕНИ гледат в обектива на някое от внучетата, които правят снимки... Не бих искал да гледам тези "пингвинки', но явно са "напаст нахална и СЪВСЕМ не срамежливи, възпитани...УЖАСНИ..(държат мазните им усмивки и нахален поглед "да излязат"..)

41

др.Сталин

преди 7 години

Хубаво е да се знае истината .Хубаво е да се знае ,че НАСА няма как да посети никога ни Марс ,ни онези планети.САЩ нямат пари даже да снабдяват МКС и оставиха това на източният колос .Да,хубаво е да се казват истините .Затова щатите даже ще оцелеят във водовъртежа,но ЕС няма.

40

дознател

преди 7 години

Василев! Добре ли си!?

39

Мънго Джери

преди 7 години

Тръмп им говори истини в прав текст, нещото което никак не им харесва и не са свикнали!

38

анонимен

преди 7 години

ние знаеме какво става в европа и без трьмп тои да си гледа стената с мексико ида изтегли ам воиски от европа аз искам мир а не конфликт с русия