7

ИВАН

преди 7 години

НЕДЕЙ ТАКА БЕ ,КМЕТЕ, НЕ БЪРКАЙ В ЧИНИЯТА НА ДЪРЖАВНИТЕ МЪЖЛЕНЦА И ТЕХНИТЕ ФИРМИЧКИ ,ЗАЩОТО СЛЕД ЕДНА-ДВЕ СЕДМИЦИ ЩЕ ТИ КАЖАТ ,ЧЕ ЗНАЦИТЕ СА НЕЗАКОННИ И ЩЕ ТЕ ГЛОБЯТ. СРЕЩУ РЪЖЕН НЕ СЕ РИТА.

6

Хех

преди 7 години

Браво на този Човек и Кмет! Ако се появи такъв и в нашият град - ще гласувам за него! Бойко? Четеш ли? Разбра ли най- накрая че ПОНЕ 50% от МИЛИАРДИТЕ за инфраструктура са откраднати или ще бъдат откраднати??? Ааа, да. сетих се. Ти всъщност (по разбираеми причини) знаеш. Това - В случай че пак се чудите на НАКАЗАТЕЛНИЯТ вот на избирателите си (на всички партии).

5

Анонимен

преди 7 години

Гледай ти парадокс. Аз години наред се жалвах и молих,да закърпят ямите по улицата, но крадливият кмет,не,та не. Пари нямало. Накрая аз с мои пари, изкърпих всичко, защото ми писна от тези мърди на държавна ясла и ме осъдиха за самоуправство. Тези които, не видяха поради слепотата си, ред други неща. Като избегалеви, бисеров,хидроинджинерина, на *** глиганя, петърсмейчев,цвъки и още хиляди други. А сега видиш ли, тоз голяма работа свършил, голям майстор, даже измайсторил знаци,на своя глава.

4

соцялно слаб депутат

преди 7 години

Веднага тоя кмет да се разпирдушини,НАП,митници и други агенции да го скъсат от проверки ,как дака един пътен знак дето стурава 700лв излиза 350 лв,нали има обществини поръчки,комисиони.

3

смЕх

преди 7 години

Браво ,но като нищо могат да го пре.цакат ,че не отговарят на изискванията и между другото представяте ли си какво лап.ане е с тия знаци някой броил ли ги е в София колко са нужни и ненужни сладка работа чет нЕмат.

2

Анонимен

преди 7 години

Ей това е кмет, с кеф да гласуваш на местните избори.

1

Анонимен

преди 7 години

Кмет - Макгайвър :)