118

Джъстин Бийбър

преди 7 години

Според защитата няма опасност обвиняемият да се укрие или да извърши друго престъпление, тъй като досега не се е укрил и не е пречил на разследването. -- как да не е е крил бе, нали две години са го търсили???

117

Инспектор ДЮДЮ

преди 7 години

"И каква работа точно свърши полицията, щом до арест се стига след като брат му го бил издал..!?"Дадохме пържоли на кучетата, обикаляхме баровете да разпитваме някои ***, купихме няколко служебни коли, 11 пъти ходихме в Германия за разискване на търсенето с колегите в Германия. И тоя *** го ПРЕДАДЕ !

116

(-_-)

преди 7 години

И каква работа точно свърши полицията, щом до арест се стига след като брат му го бил издал..!?

115

Boss

преди 7 години

До ЗАЩО А ЗАЩОВинаги нося нож в себе си - самонаточваща се стомана, Солинген, за самозащита - никога не се знае къв *** ще ти налети на обществено място като този от снимката !!! Но пък и никога не съм го ползвала, макар че доста ***, които са на свобода си го просят ....

114

ЗАЩО А ЗАЩО

преди 7 години

Това че един младеж е ударил друг не е страшно Но СТРАШНОТО е защо той е носил НОЖ в джоба си Това означава че това е един агресивен човек Кой нормален носи постоянно НОЖ в дрехата си Това се случва когато възпитанието от родители не съществува Какво да кажем за гражданското общество то не съществува -УЧИТЕЛИ СЪУЧЕНИЦИ ПРИЯТЕЛИ РОДНИНИ -ВСИЧКИ са го познали но никой не е съдействал ЗАЩО -Защото българина е безотговорен човек -освен кутийката в която живее нищо друго не го засяга Затова нищо не

113

Шоп

преди 7 години

Сериозно ли вярвате, че по това размазано видео може да се направи разпознаване и как мислите се използва това разпознаване? Значи влиза един тийнейджър в съда и казва "познах го, този е" и го осъждат? Разпознаването е само за да насочи полицията, а не е доказателство.

112

Анонимен

преди 7 години

Илия Илиев и Станислав ГюровБлагодарско за инфото. Адвокатче нещо ми требваше да знам от кого да бегам.Малко нещо съм суеверен. Вервам, че се връща.Пък и де да знам може и те от Благоевград да са си купили дипломите.

111

Алеко Константинов

преди 7 години

*** създали въпросните братя чалгари на кого са ги кръстили? На бабата /Мара-Марсел/ или на домашния любимец /Марко-Марсел/?Е понито Марко имам предвид, не магарето, хахахахахахаха.

110

Гого

преди 7 години

До *** OFМотив за убийство у чалгар? Ти се шегуваш. Това е манталитет бе батка. Безнаказаност. Наглост. Тия за гъдела да се изгаврят с някой мама си дават.

109

FUCK OF

преди 7 години

МНОГО НЕЩО СЕ ИЗПИСА И КАЗА ПО ТОВА УБИЙСТВО......НО.....ДОСЕГА НЕ МИ СТАНА ЯСНО,А НАВЯРНО И МНОГО ДРУГИ НЕ РАЗБРАХА КАКЪВ Е МОТИВА ЗА УБИЙСТВОТО. ....ЖЕНА ЛИ ИМА НАМЕСЕНА....? ПАРИ ЛИ МУ Е ДЪЛЖАЛ...? СКАРАНИ ЛИ СА БИЛИ..,?.....ЗАЩО ГО Е УБИЛ...? Е ТОВА МИ ОБЯСНИТЕ..... !!!!

108

Поздрави , Геджиков

преди 7 години

Как отстраняването на гл.секретар на МВР доведе до знанието на обществеността отдавна разкритото и дълго укривано престъпление ?

107

Наблюдател

преди 7 години

Все си мисля че вече нищо гадно не ме учудва докато но греша има неща които са толкова зловещи а хората в тази територия толкова слепи безчовечни и с промити мозъци че просто не е за вярване.Как изобщо се тълкуват и прилагат тези закони,тази *** щяла да лежи 8год.затвор това да не е убито куче независимо че *** е бил непълнолетен .В развитите страни 8г. щеше да лежи за малтретиране на животно.Такава помийна яма стана България изродена мутренска селска провинция.Жалко за убитото дете!

106

Скитник

преди 7 години

До128 кога точно Българите бяхме " велики"?

105

Анонимен

преди 7 години

"Това толко гадно - на брат ми не мога да го пожелая. - Китодар

104

МФ

преди 7 години

Поздравления за полицаите, криминалисти следователи и каквито там служби са работили толкова дълго и упорито!!! Поклон пред професионализма им, и упоритостта им! Именно такива хора, човеци и професионалисти ми вдъхват увереност и надежда, че не всичко е загубено в родината ни! Всички трябва да бъдат наградени и професионално и материално, но най вискота награда за тях съм сигурен, че е моралната удовлетвореност от свършената работа! А съучениците, директорка и др. прикриващи го-жалки твари!!

103

Анонимен

преди 7 години

Чухте ли по новините?Веднага след убийството казал на брат си и после ходили да хапнат.Не мога да си представя,че ще убия човешко същество и ще си помисля дори да сложа и залък в устата си.За мен това е доста показателно,че тия момченца-братята нещо не са нормални.

102

наблюдател

преди 7 години

До къде стигнаха великите някога българи. До поколението тотално изпуснати *** неставащи за хора. Чалга поколението мамини синчета и кифли родени след 1990-та които ще й видят сметката на тази територия. Бравос.

101

Американ

преди 7 години

все пак съученици са го разпознали, но не са сигнализирали органите на реда."" --- българчета, какво да ги правиш!? Овце. Утре техните братя ще убият и те пак ще мълчат..

100

АК-47

преди 7 години

Не мога да повярвам, че толкова много хора са знаели... А най-ужасното предполагам, че предстои. Адвокатите на убиеца ще го измъкнат в един момент под гаранция, и той ще духне в топлите страни, както се случва непрекъснато в България. А ако се стигне до съд, ще бъде оправдан, защото "честните" съдии ще отсъдят, че Георги сам се е намушкал с ножа... Такава е действителността на нашата територия, за съжаление.

99

Анонимен

преди 7 години

До АнонименМорално е брат да "предаде"брат си,когато брат му е убиец.Не е нормално обаче,хората да мълчат и укриват извършителя.Родителите му да не вземат мерки, за възпитанието му,когато е било време за това.Също и да бъде студент,без средно образование.Директорът на училището бил казал,че той с неявяването си на занятия се "самоизключил".