15

непетко

преди 5 години

тоя кузов да не е завършил т н пуцове по право, елементарни уж юридически факул-тети в които изпитите се вземат с един час четене, юристи с купени дипломи, правоистински се учи само в софийски университет, другите факултети са нещо ненорма-лно, 18 години в България нямаше изпити за адвокати и сега е пълно с елементарниадвокати, секретарки от съда станаха адвокати и съдии, и накаря-*** правосъдие

14

Анонимен

преди 7 години

Абе що не ходи да стажува при поповете?

13

АНОНИМЕН

преди 7 години

АБСОЛЮТНА ПАРОДИЯ,ТОВА Е НИВОТО НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ВЪВ МАФИОТСКА ДЪРЖАВА.

12

Анонимен

преди 7 години

Излиза, че някой нещо чул,друг казал, партията го изгонила, после и Русия не го иска, защото не се отказал от гражданството си. ПЪЛНИ АБСУРДИ В ПРАВОСЪДИЕТО НО ТЛЪСТИ ПАРИ ЗА ЗАПЛАТИ ВЪРВАТ!!! НАКРАЯ РЕЗУЛТАТ НУЛА?????

11

Анонимен

преди 7 години

най накрая Кузов си намери мястото. Само се чудя къде са феновете на Атака. Някак си постни изглеждат коментарите ако Сорос и Меркел не са виновни.

10

Така е

преди 7 години

БГ овцата трудно смята 2+2, вместо това си гласува за червените, абв цоциалистите ииии независими кандидати подкрепени от БС/К/П. Разни национални предатели не изработили 1 лв. през живота си като гоце, гея, р.овч, с. данаилов - архитекта на радев, пък и самия радев де и тн. и тн.

9

Бай Хой

преди 7 години

Подсъдимите ще се чувстват по-добре когато нашего брата ги съди. Нали е като тях.Абсурдна държава! Някои за мижава заплата ги разучават до девето коляно а тука с пари виж какви работи се случват

8

Анонимен

преди 7 години

Най после един читав магистрат. Връща ми се вярата в съдебната система.

7

Анонимен

преди 7 години

На стаж като завършил някой полулегален факултет на неакредитира университет,или е назначен след конкурс за магистрат?????Ако е първото е фалшива и "доизмислена'" новина.Ако е второто е страшно.Първо пълните факти,после мненията!

6

Анонимен

преди 7 години

Така е, защото няма закони в тази държава. Погледнете и кандидатите за депутати. Осъждани, с водени дела срещу тях за корупция и т.н. Такива хора не бива да се допускат до ключови постове и това следва да се впише в закони касаещи изпълняването на задължения в държавните институции.

5

Анонимен

преди 7 години

Най-гнусните престъпници са точно педофилите. Нечувана наглост!

4

Вуте педофило

преди 7 години

Я сакам тоа да *** съди.

3

Ауслендър

преди 7 години

Ние затова сме в чужбина... заради тоя циничен маскарад!

2

Ами

преди 7 години

Това е положението.До тук я докарахме.

1

Анонимен

преди 7 години

Педофил-Съдия.. върви народе заблудени, към тъмни бъднини върви...