8

Анонимен

преди 6 години

Сделка на големите корпорации, смачкване на малкия бизнес и увеличаване нивата на вредните химикали в храните.ЧЕСТИТО

7

Анонимен

преди 7 години

Ама ние наистина "голям" износ сме имали за Канада. И като си помисля, че заради него ще трябва да си променяме законодателството свят ми се завива.

6

анонимен

преди 7 години

за какво ми е гмо леща от канада не искам визи и храни от сащ и канадание сме на 20 000 км и нямаме никакви интереси нито ние нито те

5

Анонимен

преди 7 години

Канада има собствено земеделие, което не върви твърде добре поради климата и близостта на САЩ. Ако и еврпейците се надяват да пробият тука най - вероятно ще има земеделски бунтове.

4

Анонимен

преди 7 години

До # 5Я виж в Инстита за пазарна икономика няма ли го това момче в стажанти или не ти харесва истината та си се разтреперал чак от злоба , това е дИмокрация нали , нали за това ти радуваш ? ааа само това искаш да чуваш което на теб ти изнася ,нали ?) хОРА който се мислят, че са над някои други хора , то тези хора са примитивни и неудачници в живота ,но те не си го признават .)

3

Г8

преди 7 години

До 2Пак политизирате, но това не е нищо ново. Глупостта по хората ходи...и съжалявам за последната част от предишният си коментар-ДА будали сме и овце!

2

до г8

преди 7 години

и каква е другата част. Умишлените фантазии на Курумпелия *** ли?

1

Г8

преди 7 години

Е как няма да сме на печалба. Ще отпаднат мита, а тъй като скаридите са стратегически ресурс направо ще се облажим здраво. Интересно, защо не е коментирана другата част от споразумението, абе будали сме ама чак толкова....